Ma 2024 április 23. Béla napja van. Holnap György napja lesz.
4e510289758a533824b6485fc4dfafc6.gif

Vigyázzatok a gyönyörű Hazátokra Magyarok!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Egy Európában is  jól ismert, nagy befolyású keresztény -konzervatív- jobboldali újságírónak tettük fel azokat a kérdéseket válaszra, amelyeket az interneten valakik a Fidesz súlytalanítására jelenleg is köröztetnek. Szakértői válaszai gondolatébresztőek. 

Kérésére a nevét csak a választások után hozzuk nyilvánosságra, hogy ne érje őt az a vád, hogy beavatkozott a magyarországi választási küzdelembe.

1./ 1998-ban ígéreteik ellenére sem vizsgálták felül a privatizációt, nem tisztították meg a hatalmi elitet a volt MSZMP-s, KISZ-vezető, munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől.
 
Korrekt válasz: 2/3-ad os többség nélkül, szemben az SZDSZ-MSZP erővel ? Teljesen lehetetlen felvetés. Magyarországon él a kérdező?
 
2./ Soha nem szakmai szempontok alapján választják a vezetőiket, hanem még mindig a "kollégiumi mag" uralkodik. Megtűrnek maguk között 2007 óta olyan embert is, aki az MSZP alelnöke volt (Csintalan Sándor).
 
Korrekt válasz: Ha nem tudta volna a " kollégiumi mag" megtartani a zárt vezető szerepét, akkor ma csak SZDSZ-MSZP túlhatalom uralkodna nemzetközi ( Pl. zsidó ) irányítással Magyarországon.
 
A Fidesz átgondolt taktikájának a része a " leválasztás " is. Minél több, volt befolyásos baloldalit tud leválasztani a Fidesz az SZDSZ-MSZP politikai áruláncról, annál többet segít az országon, amely ma is fogoly.
 
3./Orbán Viktor és Szájer József Románia EU-csatlakozása előtt kijelentették, hogy pártjuk csak székely autonómia esetén szavazza meg Románia belépését, ennek ellenére feltétel nélkül beszavazták az EU-ba.
 
Korrekt válasz: Románia azzal vált kezelhetővé a számukra, hogy az EU beltagja lett. Másképpen nem! A román kommunisták Moszkvából támogatott túlhatalmát csak EU tag Románia esetében lehet megtörni.
 
4./ 1990. június 4-én a Fidesz-frakció testületileg kivonult a teremből, amikor Szabad György a trianoni béke 70. évfordulójára, egyperces néma megemlékezést javasolt. (Később reklámfogásból többször felvetették az emléknap gondolatát, de sosem lett belőle semmi).
 
Korrekt válasz: Ez egy átgondolatlan és felelőtlen"az európai szélsőséges liberalizmusnak szóló" értelmetlen taktikai lépés volt, amit azóta ezerszer megbántak, és ma már helyén kezelik a nemzeti ügyeket is.
 
5./2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem tette meg, pedig akkor még a Fideszes Pintér Sándor volt a belügyminiszter.
 
Korrekt válasz: Elsöprő választási eredményt megváltoztatni újraszámlálással sehol a világon, nem járt eredménnyel, csak arra adott volna lehetőséget, hogy az elégedetlen kezdeményezőt még mélyebbre rántsák ellenfelei, mint a " demokrácia " a nép akaratának a semmibevevőit. A Fidesz vesztett, mert a választási harcban hibát hibára halmozott. Pl. Orbán kiállt egy szellemileg károsodott alakkal TV. vitára és Gyurcsány stílusát képtelen volt energikusan hatástalanítani, szerénykedő viselkedésével stb. Remélem most nem áll ki az utódaival sem! És nem emeli fel őket egy TV vitával maga mellé!
 
6./ Azt állítják, hogy nyerhettek volna mind a 2002-es, mind a 2006-os választáson, ha nincs megosztva a jobboldal. Ez hazugság! Ha az összes MIÉP-es a Fideszre szavazott volna, akkor is hiányzott volna még 112.993, illetve 23.501 darab szavazat.
 
Korrekt válasz: " Ha " nincs a politikában és nincs a " ha " -ra alapozott jogosnak mondható politikai ítéletalkotás sem. Csak tények vannak. A "ha " régi beidegződés a kommunista világból. El kell felejteni.
 
7./ Pokorni Zoltán miniszteri rendelettel nyilvánította iskolai emléknappá a holokauszt-emléknapot, de a kommunizmus közel 100 millió áldozatáról már nem ők javasolták az évenkénti megemlékezést.
 
Korrekt válasz: A nemzetközi zsidóság bünteti, illetve megtorolja azt, aki egyenlőség jelet tesz a két áldozatcsoport között. Ezt a terrort még a nagyhatalmak sem tudják hatástalanítani. Aki ennek hatástalanítását magára vállalja Magyarországon, az nincs tisztában a " nemzetközi pénzügyek eszköztárával", más szóval alulképzett és felelőtlen fecsegő.
 
8./ Rogán Antal elbontatta az ereklyés országzászlót jelképező Piramist.
 
Korrekt válasz: Egy olyan nagyformátumú rehabilitációt, mint az 1100 éves magyar államiság ereklyés országzászlóval is megerősített ügye, egy idióta piramissal csak le lehet járatni. Politikai ellenfelei a magyarságnak előszeretettel használják az ilyen technikákat a magyar nép múltjának a nevetségessé tételére. Határozott parlamenti törvényre van szükség a nemzeti ügyek rehabilitálásához és nem az ilyen alacsony szintű, sehova sem vezető játszmákra. /( Pl. miért hiányzik a magyar országzászlóból 20 év elteltével is a több, mint 700 éves gyönyörű magyar címer, miközben a olimpiákon győztes magyar sportolók is ezt emelik a magsba.A   B. Örökmécses körül pl. miért alakitottak ki autóparkolót, az első magyar miniszterelnök kivégzési helyén. Malinovszkij erőszakoszlopát a Szabadság térről a Szu. felbomlása után miért nem telepitették ki Budapatről stb.)
 
9./ Orbán Viktor otthagyta 2006. október 23-án a híveit, amikor a gyurcsányi rendőrség rájuk támadt, és eliszkolt a páncélozott autójában, ahelyett hogy az élükre állt volna!
 
Korrekt válasz: A világ minden részén az ilyen bizonytalan célú erőszaktól az adott személy biztonságáért felelős szakemberek csak így dönthettek. A kérdés feltevése igencsak " izzadságszagú " erőlködés és ez politkai dilettantizmusra vall!
 
10./ Soha, sehol nem tiltakoztak Simon Perez izraeli államfő "Magyarországot felvásároljuk" kijelentése miatt.
 
Korrekt válasz: Dehogy nem. Az ilyen társadalmi tiltakozásokat hátulról kell irányítani. Elérték, hogy a magyarországi zsidók is tiltakoztak és ez fontos eredmény! Fölöslegesen céltábla szerepet eljátszani a nemzetközi politikában csak képzetlen dilettánsok szoktak. A hatalmi szféra képzett szereplői soha. Pl. Amikor az izraeli kormányfő azt mondta, hogy Bushnak azt kell csinálnia, amit mi mondunk neki, akkor nem B. válaszolt, hanem az amerikai társadalom. Amikor az izraeli vezetés napjainkban a telepítések folytatása mellett döntött és ezzel hátbatámadta Amerikát is, nem Obama nyilatkozott támadólag, hanem az amerikai zsidóság Obamát támogató emberei húzták rá a vizes lepedőt az izraeli politikusokra. Pedig Amerika világhatalom. Ezzel szemben a kis Mo. ...?
 
11./ Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt, aki börtönben is ült és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, az aktáit pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke Farkas Flórián)
 
Korrekt válasz: A magyar ellenes cigány politikai maffia dolgait sokszor csak beépüléssel lehet tettenérni és lebuktatni. És a "lebuktatókat " sokszor meg is kell védeni. Ez nem a 2x1 az kettő példája.
 
Kádár idején a cigány vezérkarnak az "etnikai robbanást előidéző szaporodási döntését " és a délvidéki ( Duna-Tisza közi ) önálló államalapítási terveit egy cigány író árulta el, akit ezután futtatnia kellett Kádáréknak és meg kellett védeni a megtorló támadásoktól. Kádáréknak ezt az erőfeszítését nyugatról is támogatták adatközlésekkel stb.
 
12./Nem mentek el egyetlen romák által brutálisan meggyilkolt magyar ember temetésére sem, viszont a romák temetésére igen, úgy, hogy még nem is volt világos, hogy cigány vagy magyar tette-e.
 
Korrekt válasz: Évi sokszáz brutális eseménynek ilyen vagy olyan alapokon való minősítése a nyomozás befejezése előtt veszélyes politikai állásfoglalásként való értelmezésre is lehetőséget nyújt. Így a politikai    SZDSZ- MSZP javára szóló manipulációkra is. (Pl. cigányság szavazatainak a leválasztása az SZDSZ-MSZP javára). Az ilyen események ezért nem erkölcsi, hanem politikai kategóriák a javából, pláne Magyarországon!
 
13./ Hankiss Ágnest Fideszes EP-jelölt szavazatával választották meg az SZDSZ-MSZP jelöltjét, a Magyar Rádió élére.
 
Korrekt válasz: Válaszd a lehetséges rosszak közül a kevésbé rosszat. Ez az ország jelenlegi körülményei között nem egy jelentős testület. Viszont gondolkodásra késztette a magyar " úri és képzett zsidóság " bizonyos köreit is abban a kérdésben, hogy hol is van igazán az ő helyük. A   vesztésre álló Magyar Haza oldalán vagy máshol.? Az ilyen apró lépések és kompromisszumok eredményezték az országra igen veszélyes   marxista-cionista-moszkovita körök pártjának a látványos bukását is. A gyalogos áldozatok a "királyért " sohasem drága ár!
 
14./Olvasatlanul aláírták a Lisszaboni szerződést (325 igen, 2007. december 17-én), mindenféle vita és alku nélkül. (A csehek ezzel szemben még a Benes dekrétumokat is letolták az EU torkán!).
 
Korrekt válasz: Éppen a Benes Dekrétumok ügye bizonyítja azt, hogy a " Liszaboni szerződés " is csak egy papír, mint minden ilyen megállapodás. Az idő dönti el, hogy hogyan alakul a súlyos bajban és leépülésben levő EURÓPA -közte elválaszthatatlanul- a kis Magyarország jövője is. Itt a " többségi " akarathoz kellett egy kis országnak csatlakoznia. Románia legalább 158 nemzetközi szerződést írt alá és jó ha 10- szerződést teljesitett belőle. Nem kell eltúlozni az ilyen " hangzatos megállapodásoknak " a valóságos súlyát, akármit is gondolunk róluk.
 
15./Gazdasági érdekből (három hét alatt) az MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi kb. 150 milliárd forintot juttatva ezzel a Fideszes és MSZP-s érintett erőműtulajdonosaknak, minden magyar családot KWh-ként plusz 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlában.
 
Korrekt válasz : A gazdasági szférában csak előnyös vagy előnytelen üzletek vannak és nem pártok, meg ideológiák. Erre a felvetésre csak a belső anyagok ismeretében lehet érdemileg is megalapozott választ adni. Érzelmi alapon egy gazdasági döntést minősíteni sohasem lehet és szabad. 
 
16./A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az börtönbe kerülhet.
 
Korrekt válasz: Annyi magyarellenes külföldi titkosszolgálat és erőcsoport központja és célpontja ma Magyarország -Kelet-Nyugat határán- hogy a titkosításnak számtalan oka lehet. Korrekt választ a belső anyagok ismerete nélkül adni nem lehet.
 
15./Orbán félreállította Molnár Oszkárt, mert szót emelt a cigánybűnözésről, és helyette egy libanonit indít a választáson.
 
Korrekt válasz: Az un. edelényi döntés mögött meghúzódó indokra már fent utaltunk. ( Pl. cigány választók leválasztásának a megakadályozása stb. ). Molnár úgy tudom függetlenként indul és az a véleményem, hogy simán meg fogja a lakosság választani pont e " művi konfliktusa " miatt is. Vannak a politikában ilyen rafinált taktikai lépések is. Molnár így hitelesebbé vált mindenki előtt a Jobbik cigány ügyekben őt " túkiabáló " embereinél is. Ügyes politikai-taktikai lépés volt.
 
16./Kiszivárgott hírek szerint azt a Pintér Sándort akarják a csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, akinek közös cége van az MSZP-s, szemkilövető Gergényivel, és a lánya érintett lehet az Eclipse ötmilliárdos botrányában.
 
Konkrét válasz: Pintér a múlt embere. Információim ezt nem támasztják alá. Magyar szóval: kacsa a feltevés.
 
17./Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor az MSZP megpendítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit - egyfajta összeborulásként - a Fidesz javára.
 
Korrekt válasz: A Fidesz nagyon helyesen az eléje ledobott idegen kesztyüket nem veheti fel. A Fidesznek saját kesztyüje van ! Mégcsak az kellene, hogy a Fidesz választási taktikáját a ravaszkodó, a háttérben ma is működő SZDSZ-MSZP klán nyilatkozataihoz kösse akár egy nemleges nyilatkozatával is. Ez egy dilettáns felvetés!
 
18./A NEM gomb helyett csak tartózkodtak a szavazáson, miszerint az Országgyűlés a holokauszt-tagadás tiltását ebben a formájában, a kommunizmus áldozatait kihagyva fogadhassa el.
 
Korrekt válasz: Ez volt taktikailag a helyes lépés! Kizárta a holokausztnak a választási harc középpontjába való emelését. Majd a választások megnyerése után szabad keze lesz az igazi döntésének a bemutatására. Sőt, a nemzetközi küzdőtéren ezt "hasznos kártyaként " is felhasználhatja bizonyos körökkel való alkuk kapcsán.
 
19./ Programjuk közbiztonságról, rendészetről szóló részét az a Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere írta, aki haszid zsidókat akart betelepíttetni Hódmezővásárhelyre, a gyanús telekügyletek jelenleg a bíróság előtt vannak!
 
Korrekt válasz: Lázár ezzel elérte, hogy a lakosság helyett a helyi zsidáság lázadt fel a betelepítés ellen, ami nem kis eredmény. A lényeg, hogy nem telepednek be! Az eredmény a fontos!
 
20./Az egész kampányprogram inkább csak irányelveket közöl, az IMF-et és az államadósság újratárgyalását sehol sem említik, nincs szó az elszámoltatásról, még a föld eladhatóságának kérdése sem vetődik fel.
 
Korrekt válasz: A politikában nem lehet mindent előre kikiabálni. Pláne nem a médiumok által befolyásolt világban! A győzelmi arány egyenes arányban viszonyul a fenti kérdések kezelhetőségének a lehetőségeivel. Nagy választási győzelmi fölény, erős alku pozició, kis választási győzelmi fölény, kicsi alku pozició. Csak a dilettánsok és a felelőtlen álmodozók kiabálnak a semmibe. A Fidesz az egyetlen jelentős európai tényező magyar részről. Ő nem "kiabálhat " össze-vissza, mint az ismeretlenek. 20 éves múlt, az húsz éves múlt! Az ehhez kapcsolt politikai felelősség is éretté vált.
 
21./ Sorolhatnám még a listát az álláshalmozó Fideszes politikusok önkormányzatokban elkövetett mutyijaival, a régi nótákkal, Ezüsthajó KFT, Joszip Tot, Kaya Ibrahim, Tompika beléptetőrendszere, Országimázs Központ.....de szerintem ELÉG!!! Csoda tehát, ha NEM szavazok a FIDESZ-re?
 
Korrekt válasz: Mindenki oda szavaz, ahova akar. Magyarország ezt biztosítja mindenkinek. Az önsorsrontás is megengedett. Erre alapozta Gyurcsány is a tájékozatlan tömegeket manipuláló kitöréseit, leveleit, eszmefuttatásait és győzött. A magyar emberek még ma is, az erőt a "muszlikat " mutogatókban látják és nem a " fejet " hordozókban. A magyarok, vezér nélkül is vezérelvet követnek. Ezért könnyen becsaphatók! Az égető fontosságú és napi kérdéseknek az ily módon való   leegyszerüsítése akaratlanul is a régi kommunista "manipulációknak" a terméke volt és maradt napjainkban is. Külföldi és keresztény jobboldali újságíróként szorongva nézem testközelből a magyar nép vergődéseit. Magyarország feltámadásához most a legerősebb, legszervezettebb és legszélesebb alapokon álló ( magyar-sváb- zsidó-szlovák-cigány stb) - Európában elismert - pártnak, a Fidesznek a 2/3-os győzelmére van szüksége, hogy a parlamenti csatározásokkal ne lehessen megakadályozni a valóságos rendszerváltozást. Magyarországnak most a volt kommunistáknak és a velük együtt menetelő szélsőségesen liberális köröknek a " szent szövetségét " kell először felszámolnia. E-nélkül folytatódni fog az ország kifosztása és kifosztásra való felkínálása. Ez pedig hatalmas -1956-hoz hasonló- lázadáshoz fog vezetni, előbb-utóbb. Magyarországnak 20 év után sincs markáns nemzetstratégiája, önnön jövőjét illetően sem. Pedig a pártoktól elzártan a háttérben világszínvonalú, úgymond "nemzethű fejekkel " rendelkezik, akiket Európa számos országa szivesen vallana a magáénak. Egy döntő fidesz győzelem után ezt a kört be kellene emelni a döntéseket előkészítő mechanizmusok ellenőrzésébe és végső kialakításába. Mert a Fideszre is veszélyt hozhat a   " kívülről való irányításban járatos körök tevékenysége is. " !
 
Vigyázzatok a gyönyörű Hazátokra Magyarok! - fejezte be válaszait a kiváló külföldi újságíró.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (706) Autómánia (61) Heti lámpás (312) Belföld (11) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2791) Egészség (50) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Életmód (1) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Kultúra (7) Mondom a magamét (7557) Történelem (18) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>