Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
c6b9b22b337b92fa5890af6dc067327f.png

Utolsó roham!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A fidesz  kiküldi az sms-t, hogy mindenki menjen el, de mindig tudni kell, hogy az ilyen akciók mindig mindkét oldalt mozgósítják.

Fletó trabival tülköl a városban, Bajnai kordon-hisztit tol, Mesterházy meg iszkol a sajtó és az őt üldöző Piréz elől. Mindeközben a kietlen zord alföldön 38% alatti a részvétel. Másfél óránk van még szavazni valami mellett.
 
Orbán Viktor is megmondta, akit megharapott a kígyó, a siklótól is fél, és hogy 2002 szelleme kísért. Tegnap, a hír TV-s interjúban elmondta, hogy nem érzi még a legnagyobb támogató tömegekben sem az elszántságot, hogy valóban kiálljanak a kormány eredményei mellett.
 
És most vessünk számot mi is. Itt a Toronyházban jókat szoktunk veszekedni azon, milyen pöcsök a fideszesek, milyen hülyék ezek, vagy azok, versenyben gyártjuk a mémeket a 444-gyel, hogy melyikünk aláz nagyobbat Kerényin, kapjuk a nácit, kapjuk a ballibet, közben meg igazából mi vagyunk azok, akikre ez a kormány épül. Mi vagyunk középen. Nem, nem vagyunk nácik, de arra van is megfelelő jelentkező, de nem, nem vagyunk ballibek sem, hogy az ingyen csirkefarhátot a nyugdíjasoknak hazugságával, és leitatással, láncszavazással kelljen támogatókat szerezzünk. 
 
 
Sajnos azonban a fideszesek, a mérsékeltek egyben kicsit hülyék is. Igen, be kell vallani, ha ezt mondja ránk ellenzékünk, ebben tökéletesen igaza is van. Mert képesek vagyunk azt hinni, hogy azzal, hogy 2010-ben ölünkbe hullott egy történelmi lehetőség, nem kell tenni semmit, hogy úgy kapjuk meg hitbizományba ezt az országot, mintha királyság lenne, vagy legalábbis valami szoftos gulyáskapitalizmus. Beledőlünk a közvéleménykutatók eredményeibe, kiéljük magunkat a Békemeneten, ami viselkedés igazából pont olyan, mint azé a 16 éves szakmunkástanulóé, aki ha meglát egy jó nőt és rögtön el is sül szegény. Nagy hiba, hogy most is úgy tűnik lustizás van, mert idézzük szó szerint csak Török Gábor  iménti facebook posztját: 
 
„Ha megnézzük az egyes választókerületek részvételi adatait, és összevetjük ezt a Republikon Intézetnek a választókerületek sorrendjéről készült összeállításával, akkor azt találjuk, hogy a korábbi választási adatok alapján a baloldal számára kedvezőbb kerületekben az átlagnál magasabb, a jobboldal számára kedvezőbb kerületekben az átlagnál alacsonyabb egyelőre a részvétel. Ebből persze nem vonnék le messzemenő következtetést: egyrészt, mert a fővárosban mindig hagyományosan magasabb a részvétel, márpedig döntően itt vannak a baloldal számára kedvezőbb kerületek, másrészt pedig, mert a különbség nem annyira jelentős, körülbelül +/- 5 százalékpontot jelent az átlaghoz képest.”
 
Ez pedig nem jelent mást, minthogy Pesten és a nagyvárosokban a werberi MSZP valóban addig hergelte az exhíveit, hogy már Simon Gábort és mindent feledve rohannak demokráciát védeni! Valami ellen gerjedni mindig könnyebb, a „protest” mindig menőbb, mint bonyolultan védeni valami valóságost, valami kézzelfogható, és épp ezért bírálható dolgot, mint amilyen ez a 4 év, ami összehasonlíthatatlanul eredményesebb volt, mint az előtte lévő nyolc. A trabanttal tülkölő Feri és a kordonborogató Gordon azonban tudják, amit megírtam reggel: a tétova X is X, nem kell a papírt átszakítsa. A Fidesz meg kettős kommunikációt folytat: hol épp előre iszogat a medve bőrére, hol pedig sms-t küld. Ezzel pedig megzavarja a fideszest, az egyszerre nácizott és ballibezett közepet, a mérsékelt, és igazából alaphangon sem felhergelt épp ezért kevéssé elkötelezett bázisát a jelenlegi kormánynak. Már pedig ha nem mi, csendes többség határozzuk meg a következő négy évet, akkor a hangos kisebbségek fogják uralni a szociális demagógiával, gyűlölettel, hazugsággal, széthúzással. A baloldal a saját széleire megy, reggel még hazudott egyet Mesterházy a nyugdíj-befagyasztásról, de igazából mindegy. Ezért tehát el kell mennünk, ha nem egy hatalomvágyból balszélre hangolt kormányváltást, vagy egy sterilizációról, meleg-börtönről, cigánytáborról hőbörgő szélsőjobbot akarunk újabb négy évig hallgatni. Muszáj szavazni tehát. Nem szabad visszafordulni a kígyózó sorok elöl, nem szabad meghátrálni, a fejet vakargatni, mert már most lehet látni, hogy a tavaszi permetezés vidéken felülírja a választáson való részvételt. És ez baj, mert közben az ellenzék épp a létéért küzd, és végletekig van hergelve olyannyira, hogy a józan ész régen a sutban hever, de sajnos ott se volt igazából náluk soha.
 
A fideszesek hülyék, mert ábrándoznak a szebb jövőről ők is, miközben ott van a kezünkben egy valós lehetőség arra, hogy a lehetőségekhez igazodva kihozzuk a legjobbat az ország helyzetéből. Ha lenne jobb, mint a fidesz, simán lehetne rájuk is szavazni, hisz mi középen nem vagyunk úgy begőzölve, mint amit hirdetnek rólunk. Akárhogy is de, az ellenszavazás tűnik ma is erősebbnek, viszont ki kell állni magunk és a Fidesz mellett, mert ha nem tesszük, megérdemeljük rossz sorsunkat: a felhergelt kisebbség a mi tunyaságunk miatt alkothat akár többséget is. És elveszteni egy választást a magunk hülyesége miatt mindig rosszabb érzés, mintha a másik bizonyul erősebbnek. Tehát, ha már tudjuk magunkról a legnagyobb hibánkat, ne a vállunk rángassuk, hanem tegyünk ellene! Legyünk úrrá, és válasszuk a józan ésszel választható legjobb megoldást arra, hogy erős kormánnyal, határozott irányba haladhasson tovább az ország. Még van másfél óránk (ennyibe telt megírni ezt a posztot)

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! 
 
U.i.: Kedves  Békemenet! Ne legyetek ti se hülyék!
 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (6) Jobbegyenes (2778) Sport (729) Történelem (17) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (310) Gazdaság (702) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Mondom a magamét (7501) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Belföld (10) Politika (1582) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Életmód (1) Tereb (146) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>