Ma 2024 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
58b98a064036cdc7198489999b689af8.jpg

Szókimondó - Álarc nélkül

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kérem tisztelettel, a jobboldal képtelen megokosodni. E minőségi körhöz tartozó egyedek rosszallóan csóválják a fejüket, ha mondom nekik, mit hallottam a Klubrádióban vagy az ATV-ben.

Holott ezekből a publicisztikai fecsegdékből, gyűlöletfölhörrentyűzésekből lehet megismerni az ellenzéki ballibrentyűk valódi gondolkodását és már nem is titkolt szándékait, vágy-képzelgéseit.

Amit a nemzeti oldal naiv, bugyutasággal fölérő jóhiszeműségében álmodni sem képes.

És ami szörnyűbb: a Fidesz–KDNP hatalmat gyakorló elitjének egy része sem. Nemcsak szavazótáboruk véleményét nem ismerik, hanem még az őket megvető ellenzék fekete lelke fenekével kapcsolatban is illúzióik vannak.

Hallgatom a sajtóklubot. Jó képességű, zsurnálistamód félművelt skriblerek, a régi rendszer megbízható káderei, világot járt jólértesültek, most okosan kamatoztatják a puha diktatúra jóvoltából szerzett szellemi javaikat. De oly mértékben mongolidiotisszimán eltorzultak elfogultságukban, hogy ravasz füllentyűzésüket passzió számomra kiszabódezsőzni. Ama napon, hétfőn és 12-én azonban győzelmük biztos tudatában öntelten letépendék álarcukat, és elárulták nemcsak saját tajtékzó gyűlöletfortyongásaikat, hanem csicskáztatóik, a posztkommunista és neoliberális politikai pörcentyűk aljaszándékait is.

Rendkívüli tapasztalatokra tettem szert ama napon, amit most továbbítok azoknak, akik olvassák e sorokat. Mindenekelőtt komolyabban kéne végre venni, hogy penetráns bűz-kupackodások egyáltalán nem ellenzékiek, hanem vámpírfogú politikai drakulák. Ellenségek. Gyűlöletfortyogásuk oly mértékben elfajult mára, hogy 2014-ben nem a szembenállók választói vereségében, hanem totális elpusztulásában bíznak rendületlenül. Mészáros Tamás kiröffentette: ha mégis győz a jobboldal, a nemzetközi összefogás gazdaságilag megfojtja. És mivel hozzáfűzték: a politikai elit már bespájzolt magának annyit, hogy jól megél, akár győz, akár veszít, csak a nép döglik bele akár a győzelembe, akár a vereségbe. Világos beszéd. A nép- és nemzetpusztulás vágya egyértelmű. Mert rendületlenül hiszik: a most még tötyörésző bűzhödt ellenzéki (ellenséges) kupacok hatalmas halommá puffandanak össze és megfojtják a nemzeti oldalt, mint friss tehénlepény az alákerülő, óvatlan bogarat.

Mindenre van tervük. Ha mégis győz a Fidesz, kiterjedt propagandahálózatukkal elérik az EU-ban és az USA-ban, hogy ezt a választási győzelmet illegalizálják. Avar elnyöggintette: a mai kétharmad legális. De előre bocsátotta: 2014-ben ha fene fenét eszik, a minimális győzelem is illegális lesz, mert a Fidesz csalt, lopott, hazudott. Erre megy ki évek óta a lejárató hecc-paul-lendvaisdi, a hellerkedő nyanyarászás, gyurcsányolás. Márpedig ha a választás csalás volt, akkor Magyarország nem Európa, hanem Ukrajna, Fehéroroszország, Irak, Afganisztán, és minden eszköz meg van engedve, hogy a demokratikus európai országok, fölsőbbrendűségük tudatában minden eszközt bevessenek a szörnyű fasiszta diktatúra megsemmisítésére. És hogy véleményüket egyértelműsítsék: a 2006-os rendőrvérengzéseket diminuálták a minapi svájci futballhuligán és lengyelországi randalírozók törvényes megfékezésének bájos szintjére.

Oly mértékben fölpukisodott az ATV quadriga diadalmámora, hogy kijelentették: győzelmük esetén népszavazást tartanak, s megsemmisítenek minden törvényt, rendeletet, amit a Fidesz–KDNP kreált négy év alatt. Vagyis „mindent vissza” a külföldi rablóhordáknak. Vizet, földet, gyárat, családi otthonokat. És pénzügyi rémuralmat.

Legfőképpen azonban a magyar választók vakeszében bíznak. Az mindig bevált eleddig.

Szalay Károly - demokrata.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (318) Gasztronómia (539) Politika (1582) Gazdaság (711) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Vetítő (30) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Egészség (50) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7625) Autómánia (61) Jobbegyenes (2807) Szépségápolás (15) Sport (729) Mozaik (83) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>