Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
5d90c6dfbc66779f75fff01bf27188d1.jpg

Orbán az energiaoligarchia ellen

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Oligarchák által lepénzelt „értelmiségiek” is szinte szabadon árulhatják el a társadalom elemi érdekeit.

Ne csak a háztartási, hanem az ipari energia ára is Magyarországon legyen a legolcsóbb Európában - mondta Orbán Viktor kormányfő Budapesten. A képzett munkaerő mellett az energiaár lesz a legfontosabb versenytényező a gazdaságban.

Tüstént felhorkantak az energiaoligarchia lakájai.

Még az egyik flaszterparaszt is kikelt a társadalomvédő terv ellen. Azaz nemcsak a komornyikmédia hegyezte ki tollát, hanem, íme, olyan figura is, aki választóitól kap fizetést azért, hogy érdekeiket képviselje, védje.

Máshonnan nagyobb stekszet kap?...

Magyarország vagy fenntartja az atomerőműben előállított villamosenergia-arányt, vagy növelnie kell az orosz gázimportot – mondta Orbán. Ezzel is sértette az energiaoligarchia érdekeit: azok ugyanis gázerőművekkel (is) termelnek.

Igaz: az orosz gázt a magyar családokkal fizettetik meg.

A magyar családokat éppen a hungarofób szélsőség szolgáltatta ki az energiaoligarchiának, így közvetve az orosz gázlobbinak. Az egyik szélsőséges már elhunyt, a másik köszöni, jól van, luxusvilláját lakja az úri övezetben.

Regnálásuk borzalmas következményeit családjaink szenvedik.

A lakossági rezsicsökkentés után meg kell kezdenünk az ipari, vállalkozói rezsicsökkentés korszakát is. Magyarországnak az EU-n belül, külön saját szabályokkal kell ezt mindenképpen rendezni - hangsúlyozta a kormányfő.

Újabb nyakleves az energiaoligarciának.

Régebben maguk az oligarchák fortyantak fel ilyenkor, a legvadabb füllentésekkel. Ma már csendben maradnak. Inasaik végzik a feladatot „blogokban” és egyéb médiafelületen, sőt politikainak mondott – valójában üzleti – lakossági fórumokon.

Még a képernyőn is lódítanak, bár ábrázatuk ordítóan hamis.

Az oligarchák azt hitték, hogy a hungarofób szélsőség által kezükre játszott közvagyon az idők végezetéig ömleszti zsebükbe a pénzt. Orbán most keresztbe tett nekik. Kezükben hagyja a vagyont, amelyet a hungarofóbok átjátszottak nekik.

De elzárja a pénzcsapot. Sőt…

Nemcsak Magyarországon akarja korlátozni az energiaoligarchia féktelen pénzhajhászását, hanem az egész kontinensen takarékra állítaná a pénzszivattyút. Nemcsak a magyar közembereket, hanem a földrész polgárait is védi.

Ezért támadják flaszterparasztostul a vazallusok.

Zavaros szitkozódásuk önleleplező: épp saját választóikat árulják el. Azokat, akiknek legális jövedelmüket köszönhetik, és akiknek voksai révén fölállhatnak a hordóra, és onnan ágálhatnak. Kiböffenthetik magukból a populista maszlagot.

A demokráciában a demokrácia megcsúfolói is tenyészhetnek.

Oligarchák által lepénzelt „értelmiségiek” is szinte szabadon árulhatják el a társadalom elemi érdekeit. Köztörvényesek is a mentelmi jog mögé menekülhetnek. Valaha kormánypozícióban ülve: kiárusíthatták a szektort.

Mostanra a választók az ellenzékiség kispadjára ültették őket.

Így hát a kispadról szabotálják az ország energiafüggetlenségének visszaszerzését. A nemzetet ősellenségnek tekintő politikai élősködők most az energiaoligarchia korábbi szerzéseit védik bőszülten

Aztán majd sorakoznak a kasszánál. 

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Belföld (10) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Autómánia (61) Vetítő (30) Mondom a magamét (7546) Életmód (1) Kultúra (7) Jobbegyenes (2788) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Politika (1582) Gazdaság (705) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Heti lámpás (312) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>