Ma 2023 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
aba8eb3a4de4b0a01c83a05cc207efd7.jpg

Grand Theft Sukoró

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

100 milliárd forint csinos összeg. Ennyit kellene kifizetnünk kártérítés gyanánt. 10 millió (érintett) magyart alapul véve mindenkinek, gyermektől az aggastyánig, Szociális Unióstól a hungaristáig 10.000 kemény magyar forintot. Köszönjük, Ferenc.

November 10-étől a washingtoni független bíróság most ezt fogja nekünk eldönteni. Hogy kell-e fizetni nekünk, valaki más huncutsága miatt 10 rongyot fejenként. Köszönjük Washingtoni Független Bíróság. Hiszünk benne, hogy ami nálunk huncutságnak számít, az Washingtonban is annak számít majd…Igazságos a Nagytesó.

Ezzel a Sukoróval a Feriék tényleg az országra hozták a córeszt. A korábbi kaszinóberuházókat képviselő Vigotop nevű ciprusi cég ugyanis több mint 100 milliárd, - várjunk, várjunk, kiírom nullával is – szóval 100.000.000.000 Forintra perli a magyar államot az elmaradt haszna miatt. A washingtoni tárgyalás igazi próbája a baloldali összefogásnak, hiszen régi barátaink mind részt vesznek majd a perben, ki ezen, ki azon az oldalon, vagy mindkettőn egyszerre, vagy egyiken se, de leginkább a sajátján ugye. A Gordon szerint például az ő korábbi, még a hazai pályán tett vallomása a magyar érdekeknek felel meg, Washingtonban mégis a felperes Virágék használják majd fel. Aztán ott az Osztó Peti, aki a Bajnai embere, ő mégis a magyar állam oldalán áll majd. Semmi gond, majd cserélnek olykor, ha már elfáradtak. Csak tudnánk, hogy Bajnai mire alapozta a vallomását? Előjött belőle a miazhogy a családi titkok miatt rutinból, amint belépett a tárgyalóterembe? És persze részt vesz a perben a mi Ferink is, ő lesz a felkiáltójel, olyan egyenesen, ahogy a füst kígyózik elő a csodalámpából, és szépen odakavarog a mondat végére, amely szerint Magyarország megérdemli a sokmilliárdos büntetést, miattam. Aki szerint nem, az meg üljön fel a gázrezsóra!
 
Gyuriferi - meg különben a Veress János is - még mindig úgy gondolja, hogy jó lett volna nekünk ez a kaszinóváros (egy városnyi kaszinó) és ha nem akarjuk annyira mindenáron, amennyire ők akarták volt, hát megérdemeljük a büntit. Ők nagyon mindenáron akarták, annyira hogy miután a Feri meg a Gordi tárgyalóasztalhoz ült a béfektetőkkel, a Gordi, mint miniszter, a kiemelt nemzetgazdasági beruházás intézményét addig tágíttatta, hogy egy kaszinó is beleférjen. Mit egy, egy egész városnyi! Tátrai pikk-pakk aláírta a földcserét, Gordi pedig ezzel párhuzamosan a Fejér megyei közgyűlésnek azt a javaslatot tette, hogy a sukorói területet nyilvánítsák beépíthető ingatlannak. A megyeiek persze rákérdeztek, hogy minekazt?, a Gordi meg kibökte, hogy ja, akkor most szólok, hogy egy csomó kaszinót akarunk oda építeni. Fél évvel azután, hogy a befektetőkkel összekávéztak. Ezután a Veresss János meghirdet egy nyilvános pályázatot a régióban kaszinóvárosra, amire csak a Virágék jelentkeztek, és amíg mindenki más csak pislogott, meg is nyerték a tendert.
 
Aztán persze kiderült, hogy ciki van a földcsere-ügyletben, mert Magyarországon vannak ilyen úgynevezett törvények, amiket be kell tartani. Az addigra megminiszterelnökösült Gordi kénytelen-kelletlen ki is küldte az ő pénzügyminiszter-vitézét, az Osztó Pétert, az meg körbenézett, de nem látott semmi fennforgást. Annak ellenére nem, hogy az ÁSZ határozottan jelezte a huncutságot, a Nyomozó Főügyészség meg már hónapok óta nyomozott az ügyben. És bár az Osztó Péter kitűnő szakember, a gonosz bíróság mégiscsak kiderítette, hogy a magyar államot bizony 1,3 milliárdos kár érte. Hehe, 1,3  milliárdocska. A kaszinóvárost képviselő cég ezután megvárta, míg a biliben csillapul a vihar, aztán ismét jelentkezett, kifejezve szándékát, hogy fölépítené a kingszitit, ugyanoda. És kérnék a 3,6 milliárd forintot, amit a Feriék beígértek nekik beruházási támogatásra. Vannak, akik nem értik a NEM fogalmát.
 
És most 100 milliárdot követelnek tőlünk az elmaradt haszon miatt azok a befektetők, akik még mindig nem csináltak semmit. Hát mi a mi pitiáner 1,3 milliárdos kárunk az ő 100 milliárdos semmittevésükhöz képest, sőt még ahhoz a 3,6 milliárdos támogatáshoz képest is, amivel a Gordiék akarták a huncutkodást államilag ösztönözni…
 
Akkor most fölteszem a kérdést, hogy miféle befektetőnek nevezett banda ez a Virágék? És hogy miért volt ennyire sürgős megállapodni velük, meg milliárdokkal ösztönözni őket? A válasz prózaian egyszerű. Azért volt rájuk szükség, mert a Feri már akkor tudta, hogy elkúrta. És kellett valami, bármi, ami kiplasztikázza az államháztartás bevételi oldalát. Mert akkor már attól félt, hogy kiderül, hogy elkormányozta az országot. És a vérszagra megjelentek a dögevők, a béfektetők, de a Ferinek akkor már mindegy is volt, hogy kik, kapkodva feszegette szét az ő kurvaországának a combjait bárki előtt. Ha nem Sukoró, lett volna atomtemető Aggteleken, vagy amerikai fogolytábor. Vagy Világbank. Tényleg bármi…
 
És most Feri odaáll az ő egykori kurvaországával szemben, akire azóta legalább egy bugyit felhúzott a Fidesz, és azt mondja, hogy fizess ribanc, ha már nem hagytad, hogy béfektessenek. Pedig most aztán lehetne érvelni, hogy Ferikém, mire is lenne jó az a 100 milliárd forint, hogy mennyi lélegeztetőgép… Ja, meg pár stadion is simán kijön belőle, annak legalább nyoma marad.  Meg, hogy konkrétan pár alagút az Alföldre, meg a Völgyhíd, amit építtettél, az is kijönne belőle… Hogy 100 családot lehetne belőle milliárdossá tenni. Vagy, hogy többszörösen lehetne belőle kárpótolni a nyugdíjasokat, akiktől a Viktor elvette a 10.000 Ft nyugdíjat. Köszönjük Ferenc. Köszönjük a leckét.
 
 
Viszont aljasba mi is le tudunk menni, ha akarunk, Feri. A Fidesz már úgyis teleírta az alkotmányt rezsicsökkentéssel, meg minden mással, majd most azt is szépen beleírják, hogy a Virágéknak nem fizetünk egy kanyit sem. A ciprusiak meg kapják be! És akkor nem fizetünk, mert az alkotmánysértő lenne. Te meg, ha megint miniszterelnök leszel, kénytelen leszel a saját testedet áruba bocsátani, és akkor majd megérted mennyi is a 100 milliárd Forint.
 
PS: - Feri, a hülye kurva anyád!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Flag gondolja (34) Kultúra (6) Tv fotel (65) Tereb (145) Történelem (16) Irodalmi kávéház (530) Heti lámpás (276) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Jobbegyenes (2685) Életmód (1) Belföld (10) Gazdaság (689) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Sport (729) Politika (1581) Mozaik (83) Egészség (50) Mondom a magamét (7110) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>