Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
ea8ccdb15ae39b08738aeef74ac197b8.jpg

MSZP – The walking dead

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Igazából bámulatos teljesítmény a csúcsról idáig vinni egy pártot. Átlag mszp-s ezekben a napokban csak leszegett fővel, földre ragasztott tekintettel megy a párttársak közé, nehogy valaki azt olvassa ki az ábrázatából, hogy ő például kiváló elnöke lehetne a pártnak.

Az MSZP halot]]>t, és ezt nem én állítom, hanem Lendvai Ildikó]]>, aki még az unortodox kifejezést is „szájára vette", amikor arról írt, hogy szerinte már az EP-választás pofonja is egy halottat ért. De mindennél többet mond két szám: 10,89 és 10,92. Előbbi az 1990-es parlamenti, utóbbi a vasárnapi EP-voksolás eredménye.

A Magyar Szocialista Párt negyedszázados életciklusa - forrás: Origó.hu

Ez kemény, férfimunka volt. A liberálisokkal kétharmadban kormányzó, Fidesz-verő baloldali mamutot ilyen derekasan visszafarigcsálni a startvonalhoz nagyon komoly teljesítmény. Még szép, hogy Gyurcsány Ferenc táncra perdül, meg Bajnai Gordon a hüvelykujját mutogatja, hiszen ők már a szocialisták helyén látják saját formációikat.

Az általános ellenbaloldali öröm apró szépséghibája, hogy az MSZP tündöklését és bukását bemutató, az ]]>Origón közzétett ábra]]> második rátekintésre azt is elárulja, hogy gyönyörű csapatmunkáról van itten szó. És nem akárkik menedzselték a zuhanást, olyan nagyágyúkat kell megemlítenünk, mint Gyurcsány Ferenc, a független Bajnai Gordon és Mesterházy Attila.

Gyurcsány tánca és Bajnai öröme tehát kicsit olyan, mint a biológia órán boncolt békák combjának rángatózása: végül is van még bennük energia. Úgyhogy az MSZP tényleg elhalálozott, de nem most, ezen rég túl vagyunk, a szocialisták valójában már bomlásnak indultak.

Dévényi István - hetivalasz.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (312) Kultúra (7) Sport (729) Politika (1582) Vetítő (30) Életmód (1) Flag gondolja (36) Történelem (18) Jobbegyenes (2788) Szépségápolás (15) Egészség (50) Gasztronómia (539) Belföld (10) Mondom a magamét (7546) Gazdaság (705) Autómánia (61) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>