Ma 2024 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
e062d185e37f18f607267f5577aa6613.jpg

Mikor fáradnak bele a fasisztázásba?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A napokban került napirendre, hogy a Zsidó Világkongresszus Budapesten tartja következő ülését. Ennek okaként felhozták, hogy Magyarországon terjed az antiszemitizmus.

Ez azonban egész egyszerűen nem igaz, s csak az ország rossz nyugati sajtója nagyította fel a problémát, köszönhetően a Jobbiknak és a kirekesztő magyar baloldalnak.

Ismerjük mindannyian azokat a lózungokat, amelyek arról szólnak, hogy Orbán Viktor antiszemita és fasiszta, miközben a hős baloldal kiáll a kisebbségekért. Itt kapóra is jön Paul Lendvainak és társaságának a Jobbik és a Magyar Gárda, hiszen minden alap nélkül mossák össze őket a Fidesszel, mint azt a ]]>filmjében]]> is láthattuk.
 
A magyar kormány többször és egyértelműen elhatárolódott a szélsőségektől. Ez az, amit nem lehet letagadni, elhallgatni azonban sajnos nagyon is, mint látjuk. Orbán Viktor a parlamentben is felszólalt az ügyben, Gyöngyösi Márton kijelentésénél pedig markánsan lépett a Fidesz. A Kuruc.info nevű, Amerikában sajnos szabadon működő újnyilas portálhoz, illetve a Jobbikhoz közel álló "nemzeti" motorosok provokatív és gyomorforgató felvonulásának megakadályozásáért - mint a végrehajtó hatalom feje - kétszer is személyesen intézkedett a kormányfő. Előtte Áder János személyesen látogatta meg az utcán megtámadott korábbi főrabbit, Schweitzer Józsefet, legutóbb pedig Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes és Pokorni Zoltán Fidesz alelnök emlékeztek meg közösen a Holokauszt magyar áldozatairól.
 
Eközben a baloldal szinte naponta kijátssza az antiszemita kártyát, mind hazai, mind nemzetközi színtéren. Ennek rengeteg példáját láthattuk, főleg a kormányváltás óta. Nyugodtan szemezgethetünk a felháborító kijelentésekből, politikusoktól és más közéleti szereplőktől, „értelmiségiektől” is. Hogy ne vesszünk el a részletekben, csak egy írást emelnék ki, amely az állatorvosi lova az ilyen gondolatnak. A Magyar Narancsos Ara-Kovács Attila februári ]]>írása]]> arról szól, hogy aki jobboldali Magyarországon, annak szükségszerűen meg kell tűrnie maga körül a rasszizmust.
 
A beteg magyar baloldal egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy képtelen kiszakadni a pártpolitikai árkokból, s mindenáron ragaszkodik ahhoz a dogmához, hogy a jobboldal egyenlő a fasizmussal. Nem ismerik fel, hogy például Gyurcsány Ferenc senki által nem kért, önjelölt ripacskodása árt a lehető legtöbbet a kisebbségek ügyének, mert épeszű ember nem áll oda, ahol a bukott Gyurcsány a "húzó név". Igazuk van akkor, amikor azt mondják, hogy a kirekesztés elleni küzdelem nemzeti érdek. Csakhogy ezt nem a fő-fő kirekesztőknek kellene hangoztatnia.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Heti lámpás (323) Vetítő (30) Autómánia (61) Mozi világ (440) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Gazdaság (714) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2833) Mondom a magamét (7760) Tv fotel (65) Politika (1582) Sport (729) Gasztronómia (539) Belföld (11) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>