Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
6b7ce5a00c2e2986365026227686304e.jpg

MDF program: út a Pokolba!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az SZDSZ kipakapitalistáinak kvázi kiválásával megüresedett a szélsőliberális szájtépés alanyai által képviselt, agyament anarchia jellemezte politikai térfél.

Egy jellemes jelzőre fittyet hányó, számokkal csicsázott színes papírdarabokért lelkesedő karrierista konglomerátum ellenben kapva kapott az alkalmon, s rövid himi-humi szerű tili-toli után végül kikötött az elvtelenség erkölcsi szemétdombján, lévén "konzervatívból" szélsőliberálissá vedlett át. A pénzért pucsító brancs vezéralakja, bizonyos Dávid Ibolya ezután maga mellé vette az IMF ájtatos talpnyalójaként funkcionáló bajszos rémalakot, hogyaztán együtt vigyék tovább a bukott ideológia embernyomorító tanainak antihumánus törekvéseit immár a leszerepelt madaras banda tagjainak kétes hírneve nélkül. A pesti pestis palimadarai pedig ismét gyűlni kezdenek az egykori pártjuk romjain létrejövő fenemód ejropéer, atlantista, piacpátyolgató, vadkapitálanarchista szervezetecske körül, bár szerencsére az 5%-ot (még?) nem éri el számarányuk. De mit is kínál nekik és az egész országnak az MDF néven futó, humánum hiányában leledző köpönyegforgató társulat, s egyáltalán miket halandzsáznak össze a nemzetellenes erők programjaikban? Nézzünk utána!

Vehetnéd már a kabátod, népnyúzó liberális!

Az MDF programjának legalább 3/4 része (!) a gazdaság neoliberális átalakításával foglalkozik. A többi fejezet közül kiemelkedik a fasisztázást és nácizást tartalmazó semmitmondó rémüldözés, míg a fennmaradó kb. féltucat oldal ad helyet a piacon kívüli gondok és bajok összefoglalásának. Jellemző, hogy a cigányságot - SZDSZ-es utánérzést keltve - továbbra is integráltan taníttatnák Dávidék a magyar gyermekek legnagyobb szomorúságára, a másik fontos szélsőliberális programpont pedig a falvak és kisközségek iskoláit szüntetné meg négyzetesen antihumánus eljárást megvalósítva. Az MDF-es agylúgozás alapaxiómája értelmében - ahogy az a jogelőd lózungjaiban is szerepelt - a piac mindenható, az individuum éjjel-nappal versenyezget, a népnek pedig szervilis alázattal kell követnie a külföldi pénzpaloták birkaterelgetést célzó ukázait. Kulcskérdés továbbá az irkálmány szerint, hogy mindenki fizessen sokkal-sokkal többet - különösen a minimálbéres és a nyugdíjas -, mert különben megdádáz  minket a liberális Atyaúristen evilági manifesztátuma, a "manit" képviselő mammonbűvölő bankguru. Különben sem igazságos megbokrosodotték vélekedése értelmében, hogy csak a derék dúsgazdagok adóznak úgy istenigazából, ezentúl a havi 72000 forintból tengődő csórók seregeinek is be kell szállniuk a perkálás príma foglalatoskodásába, nehogy a vólsztrít mélyszegény világa éhen haljon az államadósság aktuális törlesztőrészletének hiányában. Jöjjenek azonban konkrét idézetek a programból!

Vajon a jobbikos elszámoltatás elől is így fog bújkálni?

  • "Jó ütemben zajlott a privatizáció, a szerkezetváltozás; a magyar gazdaság szerencsésen kiszabadult a KGST zsákutcának bizonyult függésrendszeréből, és sikeresen beépült a piaci világgazdaságba."

Ibolykáék tehát örülnek az egyforintért elkótyavetyélt gyárak és cégek tragédiájának, jó ütemben zajlott szerintük a privatizációnak nevezett szabadrablás.

  • "Ami a politikát illeti, az első két ciklus nem mutatott komoly deficitet a demokrácia működésében. Antall József a parlamentáris jogállam elszánt híveként tartotta kezében a kormányt, s a Horn-vezette koalíció sem élt vissza kétharmados többségével"

A Bokros-brancs bohóckodása szerint helyénvaló egy demokráciában egy komcsi pufajkás vezette kormány.

  • "A Fidesz 2002 után fölmondta az addigi parlamentáris konszenzust. Kilépett a demokratikus pártverseny szabályai közül, 2006 után pedig nyíltan ellenük fordult."

Vajon a közel-keleti gyermekgyilkos Likud Párt támogatásáért, vagy a MAZSIHISZ előtti hajlongás kívántnál alacsonyabb fordulatszámáért érdemelte ki Orbán a fasisztanácista jelzőt? Van egy tippem...

  • "A demokratikus baloldal ereje meggyengült. A szocialisták a sikertelenség terheivel, identitásproblémákkal, vezetési válsággal és súlyos morális deficittel küszködnek. A szabaddemokraták jórészt fölmorzsolódtak. Nincs a porondon intakt, kellő társadalmi támogatottsággal bíró baloldali politikai alakulat, ami ellenerőt képezne a jobboldalon vezető pozícióba jutott piac- és tőkeellenes, antiliberális és antiparlamentáris: egyszóval antidemokratikus erőkkel szemben."

Ennek örülni kellene normalitáspárti körökben...

  • "Az állam teendője nem a jólét megteremtése, hanem a biztonságos, kiszámítható és nyugodt élet fenntartása, a jólét eléréséhez szükséges feltételek biztosítása. A gondoskodó állam hamis illúzió, az egyén a boldogulásáért elsősorban önmaga felelős."

A pofátlanság csimborasszója. Miközben a jelenlegi magyarországi állam nem biztosítja a jólét megteremtéséhez szükséges legalapvetőbb feltételeket sem, a kisemberre tolná át a felelősséget a nemzetet tönkretevő szélsőséges banda. Tán mi tehetünk a nettó százezres átlagfizetésről, a 10%-os munkanélküliségről, a csökkenő átlagéletkorról??? Vagy netán a Bokros neve által is fémjelzett neoliberális ámokfutás sodorta válságba az egész világot?

  • "Általában is rendet és biztonságot akarunk, de a szabadság rendjét. Liberális és demokratikus jogállamot."

Már ismerjük az olyan liberális "rendet", ahol az anarchia magasztosul etalonná, s a fonákság nevében a deviáns szemlélet számít normálisnak. Ismerjük az antimagyar diszkrimináció, s a multikulturalizmus működtette másságkultusz "rendjét", s köszönjük, nem kérünk belőle.

  • "Harmadrészt nem engedett azoknak a szirénhangoknak sem, amelyek a szocializmusból örökölt hatalmas külföldi adósságállomány visszafizetésének megtagadását követelték. Ez a lépés ugyanis azonnali államcsődhöz, a termelés és az életszínvonal látványos összeomlásához, hazánk tőkevonzó- és hitelképességének elvesztéséhez vezetett volna."

Ehhez képest a kevésbé bokrosbutított, blikkbalekok híján lévő Lengyelország államadósságának felét elengedték nyujorker nyikhajék a tőkevonzóképesség és egyéb libsisámán hókuszpókusz kántálása nélkül is. Nem is tendálnak az albán "színvonal" irányába... csakhát ugye az ottani politikusok a népük érdekében tevékenykedtek, ellentétben a mieinkkel.

  • "A gyorsan kiépülő piacbarát vállalkozási környezet hatalmas vonzerőt gyakorolt a külföldi tőkebefektetésekre. (A 90-es évek közepéig hazánkba több külföldi befektetés érkezett – mind zöldmezős beruházásként, mind a privatizáció keretében -, mint az összes többi új piacgazdaságba együtt.)"

Dávidcsillag tehát amiatt lelkendezik, hogy több idegen pénzpereputtyista potyaleső érkezett országunkba, mint Lengyelországba, Csehországba, Szlovákiába, Romániába, Bulgáriába, Ukrajnába és a balti államokba együttvéve. Noha a trutymóteszkós talmudisták több magyar vállalkozást tettek tönkre, mint a környező államok multibűnözői együttvéve, az eszement libsi díszpintyek mégis a Soros-brancs haveri körének kegyeiért hajlonganak, hisz ők küldik nekik a vastag borítékokban érkező apanázst.

  • "A régi, hatékonytalan állami vállalati szerkezet széthullása különösen kedvező feltételeket teremtett a hazai tulajdonú kis- és közepes vállalkozások szárba szökkenéséhez."

A szárba szökkenés helyett szerintem csődbemenetelt kellett volna írni...

  • "A stabilizáció programja (Bokros-csomag) eredményesen ötvözte a hazai fogyasztási túlkereslet csökkentését és a költségvetési bevételek azonnali növelését célzó lépéseket."

Eredményesen juttatta nyomorba magyarok millióit. Persze a Bokros-féléket az emberek érzései és gondjai nem érdeklik (oldják meg maguknak, szól a szélsőséges doktrína), csak a profit és a grafikonok. Ezért oly szélsőséges a neoliberális korcs korkór.

  • "Napjainkra a politikai korrupció kiteljesedett. Végzetesen aláásta mind egyes állami és önkormányzati vállalatok (pl. MÁV, BKV), mind pedig létfontosságú állami szolgáltató intézmények (rendőrség, ügyészség, helyi önkormányzatok, stb.) egységét, stabilitását."

Tegyük hozzá, hogy a pénzért rángó liberális szemléletmódnak "hála".

  • "A lakáscélú hitelek kamatainak rendkívül nagyvonalú, egyáltalán nem csak a rászorultak terheinek könnyítését célzó támogatása, a köztisztviselői bérek 50%-os emelése, beruházási adományok széles körben való osztogatása megtérülési követelmények nélkül (Széchenyi-terv), majd a kormányváltás után a tizenharmadik havi nyugdíj bevezetése, az 50%-os közalkalmazotti béremelés, a minimálbér adómentesítése, stb. hihetetlen gyorsan és drámai mértékben tette tönkre a magyar államháztartást."

A minden pénzt felélő multibűnözés és a kipakapitalista korrupció által eltüntetett ezermilliárdokból gond nélkül finanszírozhattuk volna ezeket az intézkedéseket. A hazai nagyvállalatok ugyanis ]]>több támogatást kapnak]]>, mint amennyi adót és járulékot befizettek valaha is. De persze libsi alapelv: tejeljen a kisember, nehogy még jól is érezze magát a bőrében. Még a nap 10-12 órájában 70 ezerért gürcölő szerencsétlent is tovább sanyargatnák a minimálbér megadóztatásával e sajgó szív keltette zokogás iránt érzéketlen, az aranyhegyek és a kamatláb iránt azonban kéjes vonzódást mutató zsetoncentrikus zsarnokok. 100% gonoszság, 0% humánum.

  • "Nagyobb méretű, jobban felszerelt, bőkezűbben finanszírozott általános iskolákban az egész napos színvonalas oktatás és nevelés látványos eredményeket hozhat az esélyegyenlőség, a felzárkózás, a társadalmi összefogás és együttműködés (kohézió és szolidaritás) alapvető készségeinek kimunkálásában és elsajátításában is."

Világos, a papagájkórus újra danolja a régi slágert (deszegregáció, több pénzt a cigánynak stb...), az iskoláknak történő zsetonjuttatás pedig szélsőségeséknél kimerül a kisebbség ajnározásában. A fehér gój gyerek támogatása ugye nem ügy számukra...

  • "Legalább egymillió embert lehetséges és feltétlenül kívánatos visszahúzni a közterhek nyilvános viselésének világába úgy, hogy a minimálbért egy jelképes 10%-os kulccsal megadóztatjuk."

Elhiszem, hogy a Blikk által sztárolt bajuszkirály számára jelképes összeg 7000 forint, de aki minimálbért kap kizsigerelőitől, annak erről más a véleménye.

  • "Nyugdíjasok is fizessenek legalább jelképes mértékű tételes egészségügyi hozzájárulást."

Még a vajaskenyéren élő, remegve fagyoskodó 80 éves nénit is tovább nyomorítaná a totális antihumanizmusról tanúbizonyságot tevő, megválasztása esetén emberek millióit ellehetetlenítő párt.

  • "Az egészségbiztosítás területén is jöjjön létre a második pillér, a kötelezően választandó magán egészségbiztosító pénztárak rendszere."

A négyzetesen nemzetellenes jómadarak - a Hospinvest kudarcából sem okulva - tovább folytatnák az egészségügy privatizációját, ezáltal pedig bratyimutyi útján ismét degeszre tömnék mammonnal bélelt zsebeiket, miközben a mostaninál is szörnyűbb állapotokat varázsolnának a gyógyításra szakosodott intézmények falai közé. Köszönjük Bokros, nem kell egy újabb Horváth Ágnes...

  • "A Magyar Demokrata Fórum fontosnak tartja az ingatlanok adóztatását, de elveti azt a megoldást, ahogy ezt a Bajnai-kormány kialakította volna. Egyrészt az ingatlanadónak nagyságrendekkel több, legalább 500 milliárd forintos bevételt kellene eredményeznie azért, hogy általa kiváltható legyen a mai torzító hatású, kirívóan vállalkozásellenes adófajta, az iparűzési adó."

Levegővételi adót ne fizessünk? Miből fog élni a triplán megkopasztott szerencsétlen?

  • "A mai csaknem 3200 önkormányzat helyett hazánkban elegendő lenne mintegy 240-280 legalsó szintű önkormányzati egység."

Cél a falvakban lakó normalitáspárti, spirituális beállítottságú bennszülöttek ellehetetlenítése. Se önkormányzat, se kisiskola, se könyvtár, se vasúti járatok. Mehetnek fel a városba kisemmizett honfitársaink retekklubita panelproletárnak...

Bokrosék demagóg célja nem más, mint az ész nélküli pénzbeszedés, az ezerszer megadóztatott kisember újabb megsarcolása. Ebbe a pimasz programba azonban az ország kétharmada belerokkanna, így egyszerűen megvalósíthatatlan. Szomorú azonban, hogy léteznek még a XXI. században olyan csoportosulások, melyek nulla szociális érzékről, nulla együttérzésről és nulla emberszeretetről tesznek tanúbizonyságot. Tragédia, hogy egyeseknek az emberek gondjai és bajai semmit sem jelentenek, s a gazdasági gráfok és a puccos papírfecnik felfestett álomvilágában leledzenek a hatalom bódulatától megrészegülve. Bokros és Dávidcsillag pedig vésse jól az eszébe, hogy amíg az IMF és a Világbank iránti megfelelés fontosabb nekik, mint Kovács Lajos buszvezető, vagy Tóth Ferenc tanító, addig ne számítsanak a magyar emberek szavazataira!


Tor Salqvist

 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Politika (1582) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7501) Sport (729) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Belföld (10) Flag gondolja (36) Történelem (17) Életmód (1) Gazdaság (702) Tereb (146) Autómánia (61) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2778) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>