Ma 2024 április 26. Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
2855fabcd40cc0bf8d2ac7d149455a69.jpg

Lusta Dick és a német nyelvlecke

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Van egy hendikeppes tippem: Budapest szerte, abban a pár sörözőben, kocsmában, ahol éjszaka összegyűlnek a magyari amerikaifoci fanok a Super Bowl miatt, nagyobb élet lesz, mint a hatalmasnak képzelt, de mindössze 1500 embert megmozgató kormányellenes tüntetésen.

És ez nem véletlen. A Seattle Seahawks – New England Patriots sokkal, de tényleg sokkal érdekesebb, izgalmasabb, érdekfeszítőbb lesz, mint a „beastmodba” kapcsolt Hellerágnes, amint próbálja kitalálni, hogy miért is gyűltek össze.

Végül is jogos. Mert mi is csak ezt kérdezgettük egymástól. Kik tüntetnek és miért. Más kérdésünk nincs.

Azzal kezdődött, hogy a Piréznek feltűnt, hogy megint van tüntetés. Pedig ő mindig legoingolja az ilyeneket a Facebookon. Ez a hobbija. Más állatkertbe jár majmokat nézegetni, ő tüntetéseken figyeli meg természetes környezetükben a félkegyelmű komcsikat. Gyorsan körbe is kérdezett mindenkit a Toronyházban, ki mit tud erről, és neki miért nem szóltak, hogy akció van, de senkinek nem volt ötlete, és ez nem csak a meredekre sikerült szombat este miatt volt. Eljutottunk oda, hogy ezeket a parlamenten kívüli, tüncizgetéseket szervező formációkat már nem bírjuk követni.

Olyan ez a tüntetősdi, mint a régi zenekarok, amiben a frontember marad, egyébként meg egy szcénán belül nyolc banda cseréli egymás közt ugyanazt a húsz tagot. Egyszer csak megunják egymást, és mindenki egy bandával arrébb igazol (lásd Metallica-Megadeth, Slayer-Exodus). Hogy most épp ki játszik a színpadon, az mindegy, a metál mindig jó.

De indíthatnánk egy új kvízjátékot: ki jósolja meg a legpontosabban, hogy legközelebb kik tüntetnek, és mit mondanak.

A nap egyetlen tanulsága, hogy lusta Dicknek kár erőltetni a német nyelvet.

]]>www.tutiblog.com]]> - Szerző: Bernard Gui

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Gazdaság (706) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Kultúra (7) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Történelem (18) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2793) Mondom a magamét (7561) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Életmód (1) Sport (729) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>