Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
61c71f86149c3783ad165eacbb14b7f2.jpg

Lovas István - Heller nem ismeri Európát?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az OECD tagjai közül a munkavállalókat bőrszínük alapján a legrasszistábban diszkrimináló ország, Svédország közszolgálati televíziója bennünket menetrendszerűen besározó műsorában kiabálta bele a nézők arcába a tőle megszokott valótlanságait Heller Ágnes budapesti filozófus, éppen a világ által csodált 1956-os magyar forradalom évfordulóján.

Aminek nem kis pikantériája, hogy ugyanez a hölgy 2011 márciusának első napján Brüsszelben, az Európai Parlamentben azt állította, hogy „a magyarok szolgalelkűek”. Annyira szolgalelkűek, hogy Molotov koktéllal és olykor valóban puszta kézzel vették fel a harcot az iszonyatos túlerőben lévő szovjet páncélosokkal, valamint az akkor összeomlásban lévő ávósrendszerrel.

És ítélje meg bárki, bárhogyan a 2006-os, Gyurcsány-féle hazugságbeszéd nyomán kirobbant MTV-ostromot – amelyről az akkori „szabad” közszolgálati adó egyetlen képet nem mutatott, holott kameráit csak ki kellett volna dugni az ablakon -, amely úgy kezdődött, hogy a tüntetők véleményüket akarták beolvastatni a rezsimet kiszolgáló adóban, az sem a „szolgaság” jele volt, hiszen az ott feldühödött tömeg csak azt sejtette: nem vajassüteménnyel kínálják, mint azt hamarosan bizonyította a szemkilövető liberális csőcselékkormány.
Heller természetesen nem magyar a saját definíciója szerint, hiszen oly nagy bátorságot mutat, vágott vissza neki gúnyosan az EP-ben Schöpflin György fideszes képviselő.
Annyi bizonyos: az ex-lukácsista filozófusnő nem csak mindig is marginális álláspontot képviselt, de abból is szemlélte a világot. Mint nem sokkal a 2010-es választások előtt - amelynek hála az SZDSZ politikai formációként végleg eltűnt a színpadról, fél milliárdos kifizetetlen adóssággal terhelve a polgárok zsebét -, amikor a 168 Óra című, nyilván kivételként szintén nem szolgalelkű hetilap január 28-i számában azt nyilatkozta e balliberális pártról, hogy „Én már bennük látom a demokratikus közepet”.
Az állandóan „félreértett” Heller a magyarországi rettenetet a svédeknek lefestő egyik szentenciájában azt jelentette ki, hogy a „munka, imádság, nemzet jelzőhármas méreg”. Nos, ha ez nem a marginális álláspontok Guiness-rekordja, semmi nem az: Hellerrel szemben minden nemzet óriási többsége szerint a munka, az imádság és a nemzet nemhogy negatív vagy semleges, de kifejezetten pozitív és kívánatos fogalmak.
Ami pedig azt a kijelentését illeti, hogy egyedülállóak Európában az olyan antiszemita kijelentések, mint amelyek Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő szájából hangzottak el az Országgyűlésben, arra a bölcselettanár egyik mentsége a tájékozatlanság, a másik a valótlanság állítása lehet.
A görög parlamentben Iliasz Kaszidiarisz idén júniusban kijelentette, a maga részéről tagadja a holokausztot. Korábban ugyanő részleteket olvasott fel ugyanott és zavartalanul a Cion bölcseinek jegyzőkönyve című kiadványból, az Arany Hajnal képviselőjeként.

Csakhogy a helyzet ott még ennél is rosszabb. Görögországban június vége óta Adonisz Georgiadisz az egészségügyi miniszter, aki szerint „minden nagyobb bank zsidó kézben van” és „a zsidó lobbi dönti el Görögország sorsát”.
Ellentétben Magyarországgal, ahol Gyöngyösi maga kért bocsánatot és kijelentését a kormány, valamint a pártok is elítélték, Georgiadisz – aki korábban a magát „nácinak, rasszistának és antiszemitának” tartó Konsztantinosz Plevrisz „A zsidók – a teljes igazság” című könyvét propagálta – miniszteri pozícióját önkritika gyakorlása nélkül foglalta el.

Igazán itt lenne az ideje, hogy a svéd vagy más köz/magántévé erről is készítsen egy műsort, görög nyilatkozókkal. Hogy azonban ezeknek az orgánumoknak mindig csak mi jutunk az eszükbe, Heller Ágnes szerint is az újabb bizonyítéka a nyugati sajtó függetlenségének, pártatlanságának és tárgyilagosságának.

(Magyar Nemzet, 2013-11-04)

Lovas István

forrás: Lovas István Facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Vetítő (30) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Sport (729) Belföld (10) Mondom a magamét (7501) Jobbegyenes (2778) Heti lámpás (310) Politika (1582) Tv fotel (65) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Gazdaság (702)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>