Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
41af49fd739908f365efad6a5791f76f.jpg

Lopnak a jogvédők

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Egy másfél órás filmben éppen azok a TASZ-os csávók lopnak tévés anyagokat, akik arról készítettek egyoldalú doksifilmet, hogy nincs cigánybűnözés.

A lopást megpecsételi az Együtt–PM-es, ex-Millás és droglegalizációra hajtó Juhász Péter is, akinek szintén nem volt annyi tapasztalata, hogy a lenyúlás bűn, és a korrekt feliratok nélküli végtermék egy nagy csúsztatás. Hiába, ez a liberális módi!

Nálunk, a szabolcsi faluban nem voltak előítéletek, csak tapasztalatok. Engem úgy nevelt édesanyám, hogy attól, mert valaki szegényebb, nem szabad lenézni, segíteni kell rajta. 

Anyukám volt a helyi hivatalban a kedves asszony, aki a reggelijét odaadta a cigány gyerekeknek, a családunknak vásárolt kenyeret megosztotta a szegény asszonyokkal, tisztába tette az íróasztalán a roma csecsemőt, és kikönyörögte a polgármestertől, hogy adjon egyszeri juttatást az asszonyoknak, hogy kiválthassák a gyerek gyógyszerét. (Sőt borítékot címeztetni és kérvényt íratni a mai napig hozzá járnak.) Így nőttem fel. Ez azóta sem változott. A kertünk alatt lakik Erzsi, aki 5 gyermek édesanyja. Rendszeresen a gyerekeit küldi kéregetni, hogy  „Kati néni, tessék már adni két kanál cukrot, teafiltert, két tojást, mert a kislány beteg. És anyukám küldi. Erzsi férjét, Albit, aki masszív alkoholista, anyukám mentette meg a kirúgástól többször, mert közmunkásként részegen ment munkába, vagy be sem jött a hivatalhoz. Szóval nincs előítélet. Nincs rasszizmus. Önzetlenség, az van. Oda-vissza. Egyik volt roma osztálytársamnak biztonsági cége van, és felajánlotta, ha fenyegetnek a munkám miatt, megvéd.
Sajnos a liberális hülyeségtől nem tud megvédeni.

Ha szabadelvű jogvédőkkel találkozom egy-egy riport forgatása során, ők általában úgy fogadnak: „üdvözlöm, de én annyira gyűlölöm magát!”

Az, hogy utálnak, nem érdekel. De hogy a TASZ ellopja a HírTV felvételeit, az zavar. Pláne egy olyan filmben, ahol azt próbálják bizonyítani a jogvédők, hogy a romákat megkülönbözteti a média, az önkormányzatok, az iskolák, a rendőrség. Egy kalap alá vonják a baloldalt, a jobboldalt és a radikálisokat, plusz riporterek arcait használják fel negatív kampányukhoz, és 2013-as felvételnek adják el az évekkel ezelőtt forgatott anyagot. A Véderő már rég nincs, mert Eszes Tamás, a vezetőjük öngyilkos lett. Az is kiderült, hogy Gyöngyöspatán a gyerekek azért nem mehetnek be az iskolai úszómedencébe, mert nincs felszerelésük. Az olyan apróságok viszont, mint az olaszliszkai lincselés vagy a Cozma-gyilkosság persze hiányoznak a filmből. Miért is? Azokat a riportjainkat is le lehetett volna lopni a honlapról!

mno.hu - matahari

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7501) Gazdaság (702) Heti lámpás (310) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Nézőpont (1) Egészség (50) Történelem (17) Vetítő (30) Életmód (1) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2778) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Belföld (10) Tv fotel (65) Tereb (146) Autómánia (61) Sport (729) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>