Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
c639d5f5d7c7e4817aa6b514cd85f5e0.gif

Kiütődhet a kormány

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az Európa Parlamenti választáson megrendítő ütést kap a kormány, az is elképzelhető, hogy ősszel előrehozott választások legyenek, mondta Varga Mihály.

A Fidesz alelnöke szerint nyilvánvaló, hogy érzelmi alapon dől el a választás.
A Fidesz új irányt szeretne mutatni, mert ami eddig volt, az a válság ideje alatt még mélyebbre húzta az országot. Magyarországon az átlagemberek nehezen élik meg ezt az időszakot. Ha június 7-én elmennek sokan szavazni, hamarabb vége lesz ennek a vergődésnek - mondta Varga Mihály.

Az alelnök szerint a döntő többségnek elege volt, a változtatás szándéka sokakban megfogalmazódik. Fontos, hogy mit gondolnak a felemelt nyugdíjkorhatárról, a szociális támogatások megvonásáról a választók. Nyilvánvaló, hogy az ilyen választás érzelmi alapon dől el. A Fidesz az értelemre is hatni kíván, ezért készítette el hivatalos pártprogramját. A párt képviselői, ha bejutnak az Európai Parlamentbe, akkor ennek a végrehajtásán dolgoznak majd – hangzott el Orosházán, ahol a Fidesz alelnöke a párt aktivistáival, tagjaival találkozott.

ORBÁN VIKTORT TÁMADJÁK SZLOVÁKIÁBAN

Orbán Viktor egy hete a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjával közösen tartott esztergomi kampányrendezvényen arról beszélt, hogy az európai parlamenti választásokon eldől, hány magyar nemzetiségű politikus képviselheti a Kárpát-medencét az EP-ben.

Robert Fico a Fidesz elnökének kijelentéséből azóta próbál politikai tőkét kovácsolni.

A szlovák miniszterelnök szerint az Orbán Viktor által jelzett törekvés "jelentős módon veszélyezteti Szlovákia területi épségét és szuverenitását".

Fico pártja, a szociáldemokrata Smer ma bejelentette:
elegendő képviselői aláírást gyűjtöttek össze a szlovák kormánypártok ahhoz, hogy a pozsonyi parlamentben rendkívüli ülésszakot kezdeményezhessenek Orbán Viktor május 23-i esztergomi beszéde miatt.

Magyar Hírlap Online

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Heti lámpás (312) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Tv fotel (65) Autómánia (61) Sport (729) Kultúra (7) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Gazdaság (705) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2788) Belföld (10) Nézőpont (1) Politika (1582) Mondom a magamét (7546) Szépségápolás (15) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>