Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
97e3acf7a8d3871ca6479cae5148076f.jpg

Junckert is kitilthatják Amerikából!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Azt kérem, tiltsák ki az országukból Jean-Claude Juncker urat, az Európai Bizottság elnökét – mert épp körbelengi személyét a féktelen adóügyi korrupció híre árnyékának a gyanúja.”

Tisztelt Egyesült Államok, kedves Amerika!

András vagyok Magyarországról, s a druszám, a zölddossziés Horváth András sikerén felbuzdulva írok Önöknek. Egyenes leszek: azt kérem, nem magyarként, hanem legelsősorban EU-polgárként, hogy tiltsák ki az országukból Jean-Claude Juncker urat, az Európai Bizottság elnökét – mert épp körbelengi személyét a féktelen adóügyi korrupció híre árnyékának a gyanúja.

Az én jó Horváth Bandi barátom esete óta tudom, hogy a magunkfaja kisember hangja biztosan elhallik az önök távoli fülébe – s nem csak elhallik, fel is erősödik, olyannyira, hogy Önök aztán ránk hivatkozva védik meg a demokráciát minálunk, s reményeim szerint szerte Európában.

Idézzem csak fel, mivel is aratott sikert az én drága druszám, és minderre hogyan adtak Önök bölcs, csattanós, sőt, kimondom: jogállami választ!? Magyarországon a nép utál adózni s kiváltképp utálja az APEH-ot, amely már NAV, de a lényeg, hogy az adóhivatalt. Erre jött Horváth András, felemelt egy zöld dossziét, és azt mondta, itt a bizonyíték, hogy korrupt az egész NAV; ez a szervezet tehet arról, hogy honfitársaink évi 1000 milliárd forintot csalnak el az általános forgalmi adón. A zöld dossziét ki sem kellett nyitnia Andrásunknak, Önök ráéreztek, hogy igazat beszél, kitiltották a NAV-vezérkart az országukból, oszt jó napot.

Engedjék meg, hogy mondjak valami durvábbat. Van egy ország a kontinensemen, úgy hívják, Luxemburg. Alig nagyobb, mint a mi legkisebb területű megyénk, Komárom-Esztergom, és mindössze félmillióan lakják. Ennek az országnak volt 1989-től 2009-ig pénzügyminisztere s közben 1995-től 2013-ig miniszterelnöke is az a Jean-Claude Juncker, akit lesznek szívesek percek múlva kitiltani az Egyesült Államokból. A brit sajtó az önök nyelvén ír, úgyhogy könnyen elolvashatják, mi a baj ezzel az országgal. Nem csak az, hogy adóparadicsomként működtette Juncker úr. Hanem, hogy több száz világcéggel titkos szerződést is kötött arról: ha Luxemburgon keresztül folyatják át a bevételeik egy részét – miközben fizikailag le sem kellett telepedniük a miniállamban – még paradicsomibb adóállapotok közt találják magukat. Ez nem nemzetközi adótervezés, hanem titkosított adócsalás, amelynek én, mint európai polgár, kifejezett kárvallottja vagyok. Tudom, bizton tudom, hogy Önök legalább ugyanolyan szigorral fognak lesújtani Junckerre, mint a magyar Vida Ildikóra – és az sem csökkenti majd elszántságukat, hogy a luxemburgi adóoptimalizálók között olyan amerikai vállalatok szerepelnek, mint a PepsiCo, az Apple vagy az Amazon.

Persze tudom, hogy a fenti tények nem elegendők Juncker kitiltásához, ezért felajánlom az én zöld dossziémat – vastagabb, mint Horváth Andrásé! –, amely dugig van bizonyítékokkal. Ezt Önök tudják, és látatlanban el is hiszik. Kérem, jelezzék tehát, hogy mikor, milyen tüntetésen emeljem a magasba a mappámat! Ígérem, nem nyitom ki soha, hiszen addig értékes egy zöld dosszié, amíg csukva van és vádolni lehet vele.

Tehát?

Bódis András - ]]>www.valasz.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Egészség (50) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7546) Tv fotel (65) Belföld (10) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (312) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (705) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2788) Történelem (18) Életmód (1) Kultúra (7) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>