Ma 2021 január 16. Gusztáv napja van. Holnap Antal, Antónia napja lesz.
lomnici-2-t-szanto.jpg

Ifj. Lomnici Zoltán: az ellenzéki pártoknak nem volt nemzeti programjuk

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az ellenzéki pártoknak nem volt nemzeti programjuk.

- mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában a parlamenti választási eredményekről.

Megbukott az ellenzéki koordináció, a honlapok által sugalmazott, benzinkutakon kötött alkuk, háttérmegállapodások, mutyik politikája – vélekedett a szakember.

A kormányfő, a kormánypártok realitásvezérelt politikát folytattak. A kormánypárt megtehette volna, hogy gazdasági, társadalompolitikai, kulturális eredményeivel kampányol, de felvállalt egy keményebb témát, az emberek biztonságát – mondta.

Az ellenzék nem tudta megszólítani a magyar vidéket, így a vidék menthette meg „a széttöredezett fővárost”, az országot attól, hogy bevándorlóországgá váljon – tette hozzá.

Kijelentette: a magas részvétel a Fidesznek kedvezett. Az emberekben kialakult egy egészséges veszélyérzet, egy „tudásspektrum”, olyan információk birtokába jutottak a konzervatív, jobboldali sajtó segítségével, ami felhívta a figyelmüket a migráció veszélyeire – magyarázta a szakember.

Kitért arra is: a nagyarányú választási részvétel azt jelenti, hogy az emberek bíznak a választási rendszerben.

MTI

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (502) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Gazdaság (656) Belföld (5) Nagyvilág (1453) Tereb (140) Kultúra (6) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (1945) Mondom a magamét (5036) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Egészség (50) Heti lámpás (249) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Mozaik (83) Autómánia (61) Politika (1571) Gasztronómia (539) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>