Ma 2021 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
lomnici-2-t-szanto.jpg

Ifj. Lomnici Zoltán: az ellenzéki pártoknak nem volt nemzeti programjuk

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az ellenzéki pártoknak nem volt nemzeti programjuk.

- mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában a parlamenti választási eredményekről.

Megbukott az ellenzéki koordináció, a honlapok által sugalmazott, benzinkutakon kötött alkuk, háttérmegállapodások, mutyik politikája – vélekedett a szakember.

A kormányfő, a kormánypártok realitásvezérelt politikát folytattak. A kormánypárt megtehette volna, hogy gazdasági, társadalompolitikai, kulturális eredményeivel kampányol, de felvállalt egy keményebb témát, az emberek biztonságát – mondta.

Az ellenzék nem tudta megszólítani a magyar vidéket, így a vidék menthette meg „a széttöredezett fővárost”, az országot attól, hogy bevándorlóországgá váljon – tette hozzá.

Kijelentette: a magas részvétel a Fidesznek kedvezett. Az emberekben kialakult egy egészséges veszélyérzet, egy „tudásspektrum”, olyan információk birtokába jutottak a konzervatív, jobboldali sajtó segítségével, ami felhívta a figyelmüket a migráció veszélyeire – magyarázta a szakember.

Kitért arra is: a nagyarányú választási részvétel azt jelenti, hogy az emberek bíznak a választási rendszerben.

MTI

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (662) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Irodalmi kávéház (505) Kultúra (6) Tv fotel (65) Heti lámpás (255) Autómánia (61) Történelem (14) Életmód (1) Vetítő (30) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2116) Egészség (50) Tereb (138) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Politika (1578) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1458) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (5586) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>