Ma 2024 június 30. Pál napja van. Holnap Tihamér, Annamária napja lesz.
3d132ab3c5249d087fc830903c81f13b.jpg

Idehaza az „iszlám állam” ellen

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Jogállami és demokratikus módszerekkel kell a társadalmat védenünk az „iszlám állam” nevű terrorszervezet korrumpált szócsöveitől.

Akadnak, akik azért nem merik aláírni a „Védjük meg az országot” petíciót, mert félnek az „iszlám állam” nevű terrorszervezet bosszújától. A nevük rákerül egy listára, és ezzel kockázatot vállalnak - mondják.

Határhoz érkeztünk.

Húsz évvel ezelőtt sokan az SZDSZ-től féltek, nem mertek véleményt nyilvánítani, mert egy életre megbélyegezte volna őket a véleményterror juntája, és egzisztenciális megsemmisültek volna.

Ésszerűnek tűnt a félelem.

Az SZDSZ megszállta a nyilvánosságot és a pénzhálózatot, könnyen tönkretehetett bárkit, aki nyíltan ellenállt a véleményterrornak. Sokan inkább azonosultak az agresszorral.

Túlélték a politikai SZDSZ-t, talán érdemes volt a vétkesek közti cinkos némasággal védeni a családot, a közösséget. Ma az SZDSZ páholyokból nézi a fejleményeket, építőmesterként alapoz, vakol.

De a társadalom így is nagyobb szabadságot élvez.

A SZDSZ elsüllyedésével – tehát nem megsemmisülésével, csak mélyebbre ereszkedésével – a demokrácia erőre kapott. Gyengült a véleményterror, enyhült a félelem, erősödött az életkedv.

Az ország újjáépíthető lett.

A másfajta, most megjelent félelem azonban kockázatos. Az „iszlám állam” nevű terrorszervezettől Közép-Európában félni a térség, a haza elveszítését jelentheti már középtávon.

Itt most nem szabad megijedni.

Elkoptatott, kiüresedett, szétfeslett mondás, hogy „gyáva népnek nincs hazája”, ám a petíció aláírásától félni ezt jelenti. Az ország megvédése most kurázsit is követel, elemi bátorságot.

Talán a civil kurázsinál többet.

Úgy tűnik: addig kell cselekedni, amíg nem a fegyveres védelem a maradék lehetőség. Jelenleg idehaza a szellemi „fronton” lehet – és valószínűleg kell – gyakorolni az elemi önvédelmet.

Az „iszlám állam” veszélye ezen az arcvonalon ront.

Könnyen felismerhetők a fenyegetés harcoló alakulatai. Ők azok, akik az úgynevezett bevándorlást pártolják. Már az elnevezés is hazug: nem bevándorlás zajlik kontinensünkön, hanem más.

Terrormigráció.

Tömegesség, katonai jellegű szervezettség, és a célországok egyes politikusainak, egyes médiumainak korrumpálása. Ez a három ismérve van a földrészünket sújtó terrormigrációnak.

A szellemi ellenállást a harmadik kategória ellen kell gyakorolni.

Korrumpált vagy megzsarolt politikusok eresztik rá a – momentán – fegyvertelen katonákat a társadalmakra. Ezt a folyamatot a lefizetett médiumok üdvözlik, éljenzik, siettetik.

E kriminalitás ellen kell védeni családjainkat.

A korrumpált politikusok és a lepénzelt médiumok természetesen kitermelik a maguk proletár tömegét. Ez a hasznos idióta réteg tehát áldozat, nem bűnös, ám hallatlanul ártalmas.

A jogkövető társadalomrésznek árt, és önmagának is.

Tisztán kell tehát látnunk, hogy az a politikus és az a médium, aki és amely pártolja a „bevándorlást”, közvetve vagy közvetlenül az „iszlám állam” nevű terrorszervezet embere.

Át kell világítani bevételi forrásait.

Honnan ömlenek jövedelmei, hogyan gyarapodott a vagyona, követhető-e a gyors meggazdagodás – akár az övé, akár családtagjaié. Honnan kapja a populista szólamokat, amelyeket szajkóz.

Ehhez kurázsi is kell.

Jogállami és demokratikus módszerekkel kell a társadalmat védenünk az „iszlám állam” nevű terrorszervezet korrumpált szócsöveitől.

Így lehet védekeznünk már most, idehaza.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Életmód (1) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Egészség (50) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Sport (729) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (320) Történelem (18) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7680) Jobbegyenes (2820) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Gazdaság (712) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>