Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
542f5787fd26ad0ce9ae4ba41b508cef.jpg

Felpörzsölt igazság

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Gyarló gyarmatunk zombivá züllesztett, izraelintegrált individuumai a dekadenciát pátyolgató demokrácia nevében már az országunkban zajló, legsötétebb idők előretörését jelző tények megismerésére sem jogosultak.

Minek kellene persze tudnia a "gój parasztnak" a titkos talmudista földaukciókról, a hektárszámra héberesített természetvédelmi területekről, a kipás kézbe privatizált magyar milliárdokról? Minek beszélni a Mónika-show függő birkabrancsnak a bennfentes banzájokról, a százszámra létező Sukorókról, King's Citykről és a zsetonhozó zsidó lakóparkokról? Elvannak ezen megvezetett emberek a Blikk címlap pucér ribancaival, a Győzikében gyagyuló sukárcsávókkal, nomeg az ex-lágerrádiós Bocsi "istenkirály" ülepüledékeinek szorgos szájszervi inputálásával. A pozsonyibucói zabálás-röhögés-dugás-fingás kvatrovirátus jegyében éldegélő proletariátus tagjait kielégíti a langyos liberális lábvíz 95 forintos teszkókenyérben és Józsi Barátban zenitjére érkező émelyedett életérzése. Éldegél azonban párszázezer olyan magyar ember is a szent Kárpát-medencében, aki nem elégszik meg a tudatlanság gondtalan semmijével, akit nem lehet kenyérrel és cirkusszal elkábítani.

 
 
Héber nyelvű információk a földárverésekről...
 
Ennek a félmilliós rétegnek jelentett fennkölt felüdülést egy-egy vasárnap délelőtti Pörzsölő, vagy egy eszmecserére alkalmas késődélutáni, Pörzse Sándor vezette betelefonálós műsor. A kitűnő magyarérzelmű műsorvezető mondanivalóval teli produkciói mindig is üde színfoltot jelentettek a csintalansándorokkal és egyéb orbáni alfelet nyaldosó csahos csicskacsatlósokkal teletűzdelt "jobboldali" televíziózásban. Most azonban vége a Pörzse-korszaknak, a "nemzeti" televízió talmudizáción átesett vezetői tudniillik nem tolerálták az igazság kérlelhetetlen és hótiszta formában megvalósuló kimondását. Sándorunkkal szemben már eleddig is érvényesült a piros-fehér-zöld mázba bújtatott cioncenzúra, a vasárnapra esedékes - héber földfelvásárlókat bemutató - Pörzsölő-riport teljes betiltása azonban egyedülálló gaztett az igazságra szomjúhozó szadeszfricskázó százezrekkel szemben. Pörzse ellehetetlenítése egyszersmint rámutat arra a tagadhatatlan tényre is, hogy mennyire közel állnak egymáshoz az SZDSZ-nek, MSZP-nek, MDF-nek és FIDESZ-nek nevezett kipakapitalista konglomerátumok.
 
 
Pörzse Sándort ellehetetlenítették magyarféltése miatt
 
Titkos, kizárólag héber nyelven meghirdetett árveréseken adják el a legszebb magyar földeket az Izraelből Magyarországra érkező "uraknak". A talmudista terabotrányt Toroczkai László oknyomozó csapata ]]>lebbentette fel]]> hosszas kutakodás és bizonyítékbeszerzés után, majd egy-két hét után Pörzse Sándor is utánajárt a dolgoknak, hogy az internet szűk nyilvánossága után végre a televíziónéző tömegek előtt is feltáruljon a szörnyű sábeszes tili-toli. Az Echo TV riportja annyira pajeszost pukkasztóra sikeredett, hogy a zsetonügyekben zsidókkal együtt bazsalygó "ellenzék" leszólt a szerkesztőségnek: "nem mehet le adásban". A valóságot elmismásoló, tényeket takargató narancskurzus miben különbözik a liberálanarchista álhírgyárak tevékenységeitől? Miért újra az igaznak kell mennie, miért triumphálhat a talmudi talmi? Meddig dől még be a magyarok többsége az álnemzeti lózungoknak?
 


 


 

 
Az utolsó Pörzsölő, mely még csak érinti a talmudi témát

(1. rész)


 

Vasárnap reggel általában a Pörzsölő című mozgóképproduktumra keltem idehaza. A kulturális, politikai és magyarságtörténeti témákkal foglalkozó minőségi műsor bemutatta, hogy miképp kell érdekfeszítő hazafias televíziózást csinálni kevés pénzből, senki által sem támogatva. Pörzse műsorán kívül a mammonistenítő média sehol sem foglalkozott olyan potenciális példaképjelöltekkel, mint amilyen például a Kurultajt szervező Dr. Bíró András Zsolt antropológus, a sokszoros lovasíjász világbajnok, Kassai Lajos, vagy épp Dr. Drábik János közgazdász. Betöltetlen űr fog maradni a műsor után, s valószínűsíthető, hogy kezdetét veszi az Echo TV elcsintalanodása. Kár lenne értük...
 


 


 

Az utolsó Pörzsölő, mely még csak érinti a talmudi témát

(2. rész)

 

Tor Salqvist
 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Tv fotel (65) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Politika (1582) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (17) Kultúra (6) Mondom a magamét (7501) Életmód (1) Jobbegyenes (2778) Gazdaság (702) Tereb (146) Nagyvilág (1309) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (310) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>