Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
0165fe29c87e7ed95b29770093dc6995.jpg

Falus Ferenc zoknija

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Értelmes kampányfőnök ezt nem engedélyezhette. Bődületes dilettantizmus vibrál a képernyőn.

A baloldalnak azonnal menesztenie kellene közös főpolgármester-jelöltjét. Az a paródia, amellyel önmagát figurázta ki a botcsinálta politikus, nemcsak Budapest, hanem a teljes Magyarország lejáratására alkalmas.

Értelmes kampányfőnök ezt nem engedélyezhette.

Ilyen mélyre még a 24 éves tartó szellemi rombolás sem züllesztette le a magyar politikai életet. A Balkán ennél sokkalta magasabb színvonalra jutott, ilyen jelenetet Afrikában sem lehetne videóra venni.

Bődületes dilettantizmus vibrál a képernyőn.

Ez még azokat is sérti, akiknek eszük ágában sincs a baloldalra szavazni. Hazánkban szóba sem kerülhessen még falusi kisbíró kampányában sem a szamárságnak egy nevetésre és sírásra egyaránt késztető jelenete.

Apropó szamárság: a lovat sértették meg a legjobban.

Lótenyésztők, lovas sportolók szervezeteinek is tiltakozniuk kellene. Egy blőd önreklámhoz ne lehessen fölhasználni a nemes állatot: ne éljenek vissza a pompás ló tehetetlenségével. A ló nemcsak a magyar, hanem az eurázsiai kultúra kincse is.

Az Európai Uniónak is tiltakoznia kellene.

Az államközösség nem engedheti meg, hogy egy tagországában ilyen szellemi mélyrepülés a politikai kampány része lehessen. Falus Ferenc zoknija ugyanis minden képzeletet alulmúl. Csábos kedvesének térdzoknija pedig a bornírtság tárgyi megjelenítője.

A nőszervezeteknek is tiltakozniuk kellene.

És tiltakozniuk kell a gyermekvédelmi szervezeteknek is. A stupid mozdulatsor ugyanis megríkatta a színdarab – a ló mellett másik – pozitív hősét: a szőke kisgyereket. A szellemi horror látványától eltört a mécses.

Megnézte egyáltalán valaki a produkciót, mielőtt közzétették?

Nemzetbiztonsági kockázat is lenne, ha ez a szellemi színvonal a magyar fővárosban irányítási lehetőséghez jutna. Az ország nagyvárosát nem vezetheti az a stáb, amely ezt a bohózatot megalkotta, és ami még szörnyűbb: kiadta kezéből.

A liberális köröknek is tiltakozniuk kell.

Konrád György és Kertész Imre egykori városát nem járathatja le ez a Stan és Pan-szerű burleszk, ez chaplini komédia, ez a göregábori együgyűség. Amit a filmvásznon és az irodalomban is gúnyoltak, ne lehessen Budapest valósága.

Falus Ferenc zoknija fájóan jelképezi: hová süllyedt a baloldal politikai színvonala a rendszerváltozás óta. Ezt a szellemi mélységet sem a Kádár-rendszer, sem a Grósz-kísérlet, sem a Horn-erőlködés nem járta be.

Védjük meg a baloldalt a teljes elbutulástól.

De elsősorban védjük meg Budapestet, amelyben húsz évig a maoizmus rombolt, s most újra a hatalom megkaparintására készül egy rögeszmés ideológia. És még inkább: védjük meg az országot, amely beleroppanhat egy korlátolt főváros-vezetőség súlyába.

Budapesten ne uralkodhasson a politikai gagyi.

Kovács G. Tibor  - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Egészség (50) Vetítő (30) Belföld (11) Tv fotel (65) Kultúra (7) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (705) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Tereb (146) Jobbegyenes (2789) Mozaik (83) Mondom a magamét (7549) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>