Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
e241e44b92b448e9483399c0af2f52bb.png

Ez már nem Orbánnak ciki

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Alig várjuk az esti RTL Híradót, meg a 444-Index dicsőséges beszámolóját, miszerint “újabb kritika érte Orbánt a Világegyetem Vezető és Meghatározó Lapjában, a New York Times-ban.

Amúgy a NYT az utóbbi években durván hajt a “Világ Népszavája” megtisztelő címre, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy ettől épp a Bartus-féle Amerikai Népszava szintjéig fog süllyedni az orbánozásban.

Ha a New York Timesba egykori kommunista besúgók írhatnak cikkeket, az már nem Orbánnak ciki

B.Boogieman

A tegnapi, szeptember 25-iki véleménycikk címe: ]]>Hungary’s Politics of Hate]]>… juuuuuujjjj…. Magyarország gyűlöletpolitikája…. ajjajj, nézzük a leadet! Orbán miniszterelnök xenofób és rasszista kampányt tornyoz, hogy ezzel söpörje be a támogatottságot. Nocsak, tényleg, mintha épp egy Bartus-Kálmán Olga kettőst hallgatnánk, és az ATV-t néznénk, de még annál is inkább valami népszavás vénember hozná kínos helyzetbe magát egy DK ülésen.

A cikkben csodás aranyköpések vannak, mint például, hogy a magyari hivatalos történelemkönyv szerint (állítólag csak egy, és csak ilyen van) a “magyarok a keresztény Európát védték a bolsevikok ellen 1945-ben”. Igen, ez így le van írva a cikkben, és már látom is a long islandi belgyógyászt, ahogy kiköpi a teát reggelizés közben, amint épp a weekend editiont olvassa, és hálát ad minden redneck-ért, és a KKK-ért, mert azért az mégis meredek, hogy Európában egy országnyi náci hagyományőrző lengeti a kart egy Orbán nevű minihitler vezetésével.

“Chaos” “Nazi slogans” “hopelessly exhausted refugees” (reménytelenségig kimerült menekültek) “Nicolae Ceausescu” (!!!!négy44!!) “radical nationalist populist” (radikális nacionalista populista)” “massacre” (mészárlás) és mivel érezzük, hogy Amerikában a “muszlim” nem egy kellemes jelző, ez a szó nincs is leírva, helyette “non-Christian emmigrants” (nem-keresztény migránsok) lesz a szó.

Szóval hihetetlen ami le van írva, a cikk meg hazugságról hazugságra halad vaskos díszlépésben a “szabadságba kéne bombázni ezt a Magyarisztánt most már de tényleg” gondolatig. “Hungarian democrats now find themselves unwelcome refugees in their own country, ruled by a government that would gladly transport them to the Austrian border.” (“Magyar demokraták oly helyzetben találják magukat saját hazájukban, mint a kiutált menekültek, egy olyan kormány által uralva, amely örömmel szállítaná őket is az osztrák határra.”)

Brühühühühühühühühü…. Bazd meg!

Ezek után már az ember meg is nézné, hogy ki a faszom az, aki ilyen szinten képes tolni ezt a húszévesazeszdéesz libsikomcsi propagandát! És akkor tessék: a szerző nem más, mint Rév István, a Soros Alapítvány által működtetett Közép-európai Egyetem igazgatója, a Szabad Európa és a Szabadság Rádió egykori archívumának (Nyílt Társadalom Archívum) vezetője. Hagyján, hogy Soros Gyurka valszeg felcsörgött a régóta általa csicskított NYT szerkibe, hogy a kis minyonja tolhasson egy vaskos orbánozást a véleményrovatba, ha már a kedvenc ribanca, Clintonné úgy tűnik bukta ezt az elnökválasztást. Gyuribának is kell egy kis feszültség-levezetés, ezt meg kell érteni. No de ez a minyon épp egy egész kis vicces meglepetést is tartogat számunkra.

]]>Idézzünk hát egy róla szóló korábbi cikkből:]]>

“Nemrégiben találkoztunk a történésszel, az álneves szamizdatszerzőként és a Soros Egyetem (CEU) vezető munkatársaként elhíresült Rév Istvánnal is az „Összetartók” dosszié 5. kötetében a 19. lapon: „Értesítem Osztályvezető Elvtársat, hogy Szabó Lajossal történt megbeszélés alapján átadjuk időlegesen Rév István (Budapest, 1951 január 17. Anyja: Földes Ilona) magyar állampolgárt további feldolgozásra. Rév személyével perspektivikus célból foglalkoztunk, feladatai végrehajtása után munkájára igényt tartunk. Meglévő anyagainkat megküldjük (…). Melléklet 19 lap.” „Az értesítés 1974. december 30-án kelt Budapesten, szerzője Tóth Endre r. alezr. osztályvezető. Így adja-veszi a III/I. csoportfőnökség 1-es osztálya a III/III-4. osztálynak a tehetséges hálózati személyt. Tehetségét, rátermettségét később fényes tudományos karrierje és dollárban folyósított jelenlegi fizetése is igazolja” – írja a K. I. “

Szóval ott tartunk most, hogy az egykor még komoly lapnak számító, ám az utóbbi években komoly anyagi és olvasottsági gondokkal küszködő The New York Times liberális világlap véleményrovatába egy Magyarországot és Orbánt vastagon lenácizó véleménycikkeket írhat egy, a hidegháború során a Szovjet Birodalom szolgálatában álló “tehetséges és rátermett, hasznos” kommunista titkosügynök, akinek munkájára már a kommunista titkosszolgálat is számos ügyosztályon “tartott igényt”.

Akiről ez a tény már ki is derült rég, de aki ezt csak a szokásos “áldozat voltam nem tettes” dumával volt képes fedezni. Ennek ellenére eltelt 25 év, ő meg most épp a szabadság prófétájaként osztja a globális liberálisoknak az Igazságot reggeli kávé és gofri mellé Soros Gyurka bá hű szolgálatában. Ez van, ilyen lett a világ. Szabad merengeni rajta.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Sport (729) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Vetítő (30) Jobbegyenes (2786) Mozaik (83) Heti lámpás (312) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7536) Belföld (10) Történelem (18) Politika (1582) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Kultúra (7) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (704) Tv fotel (65) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>