Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
b2ec4055bfebfb520661bacb7d9f16db.jpg

Éljen az MSZP-E14-PM-DK-LIB megbonthatatlan, örök barátsága!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A csípős januári hideg (Orbán behóágyúzta az országot) ellenére is csillogó tekintettel gyülekezett a hallgatóság szombat délben, hogy nagy tömegben tegyen eleget Pártjaink és Vezetőink hívó szavának, ezzel is megüzenve a rezsimnek: Reszkess, Orbán! Rabigád már nem soká tűri a lakosság nép!

Az SZKP egyesült ellenzék, az igazi Összefogás születésének lehettünk tanúi, egy utolsó porcikájáig megújult erőnek, mely elsöpri ennek a négy éves rémuralomnak utolsó emlékét is. Nem lennénk most a Fidesz helyében.

Összegyűltek, hogy egy emberként, egy hangként nemet mondjunk az unortodoxiára, a GDP növekedésre, a finanszírozható államadósságra, a növekvő foglalkoztatotti létszámra és a teljesített éves államháztartási hiánycélra az imperialista erőkre, a fehérterrorra, a klerikálfasiszta restaurációra, az ólálkodó jogállam-gyilkosokra.
Felvonult az Összefogás teljes élcsapata, Kuncze, Gyurcsány, Szabótimi, Fodor, Horváth, Szanyi. Mindenki eljött hogy teljes egyetértésben pajzsra emelje harcba induló kampánycsapataink vezénylő tábornokát, Mesterházy Attilát (mozgalmi nevén Trimmelt Pinaszakáll, de az még az illegalitás éveiben volt). 99,7%. Kilencvenkilenc egész hét tized százalék. Ekkora egységben született az Összefogás, ez az elementáris összhang fogja hamarosan egy még magasabb pajzsra, az ország pajzsára emelni Attilát. "Ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát...", csendül fülünkbe lélekben az ismert strófa, és a 99,7% láttán biztosak lehetünk benne, Eugène Pottier ilyesmire gondolhatott, amikor papírra vetette e sorokat.
]]>

]]>
Eldőlt hát elsöprő többséggel, ő lesz a baloldal Szent Györgye az Orbánsárkány ellen vívott ütközetben új Ságvári Endréje a reakciós államhatalom ellen vívott kampányban, szerkesztőségünk pedig legforróbb elvtársi üdvözletét és gratulációját küldi neki innen, a Toronyházból. Attila elvtárs! Erőt, egészséget és szűnni nem akaró eltökéltséget a Harcodhoz!
 
Szabadság!
 
Tutiblog szerkesztőség - ]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Történelem (18) Jobbegyenes (2805) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7616) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Heti lámpás (314) Autómánia (61) Kultúra (9) Sport (729) Gazdaság (710) Belföld (11) Tereb (146) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>