Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
956cb016b891c544297d44fccb33422b.jpg

Einstand blog

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Egy vezető szocialista politikus írásban kért árajánlatot a blog átadására, majd az ajánlatra nem reagálva, feltételezhetően egy külsős szerzőt felhasználva megkaparintotta a technikai ellenőrzést a blog felett”

– írja közleményében Németh Gábor, az ]]>Egyenlítő blog]]> alapítója. Az Egyenlítő előszeretettel leplezte le annak idején a „fideszes” Hír TV és mások szörnyűséges gaztetteit, az utóbbi hetekben-hónapokban posztmodern módra dekonstruált független értelmiségi blog szerepében tetszelegve. A függetlenség itt elméletileg pártfüggetlenséget jelentett, tekintve hogy a független értelmiségi bloggerek vállaltan baloldaliak voltak.
 
A vállaltan baloldali független értelmiségi „oknyomozók”, akik a nemfüggetlen, Orbántól percenként közvetlen utasításokat kapó jobboldali-fideszes oknyomozókat leplezték le, azt már nem vállalták fel kifelé, hogy őket az MSZP szerkeszti. Jó, ha nem is szerkeszti, de ugye érkeztek – ahogy anno Piréz ]]>fogalmazott]]>„tájékoztatások Török Zsolt részéről, amelyeket félreértés esetén, ami gyakran adódott, utasításként értelmeztek.
 
 
Kettős frusztrációval van itten dolgunk nekünk: Az Egyenlítő a nagy egyenlítésben, független értelmiségiek gyülekezeteként önként, nyomásgyakorlás nélkül, független módon magától értelmezte félre utasításként a dolgokat. Eközben a Törökzsoltiban már gyűlt a méreg a „körúton belüli értelmiség ellen”, akiknek a háza táján működő sejtjét egyre agresszívabban és félreérthetően „tájékoztatta”.
 
A kibeszélő terápia elmaradt, így végül az amúgy állítólag egyrészt munkaerőként alkalmazott (MSZP-s meglátás), másrészt pártfüggetlen, tájékoztatásokat el nem fogadó, hobbiból gyártott (Egyenlítő blogos vélemény) felület összerúgta a port. A világnézeti pluralizmus jegyében annyira különféleképpen látják a dolgokat, hogy a párt szerint a pártot zsarolták az egyenlítők, az Egyenlítő szerint árajánlatot kaptak, de aztán inkább lenyúlták őket.
 
Einstand, mondta valaki az MSZP-ben, ha nem adjátok pénzért, elvesszük ingyen, majd „feltételezhetően egy külsős szerzőt felhasználva megkaparintotta a technikai ellenőrzést a blog felett”, magyarán odaült a gép elé egy haverjánál, akit korábban megkértek, hogy legyen szerző, s aki két sörért odaadta neki a szükséges belépőkódokat, és azóta abból a székből szerkesztik a blogot.

Szép, ha egy külsősnek nem pusztán szerzői, de szerkesztői hozzáférése is van egy bloghoz, de ez már csak egy bennfentes szakmai megjegyzés.
 

Az alapító szerint az Egyenlítő „már nem az én blogom, hanem az MSZP lopott háziblogja”. Nos, az egész akció vége, mellékhatásként, a szürke zóna fehéredése, spontán módon, a Transparency tíz ujját megnyalná: az MSZP rejtett háziblogjából az MSZP nyilvánvaló háziblogja lett. Sok hűhó kevésért, mert a megrendelő nem csak a zenekart fizeti, de viszi a hangszereket is, ha ő vásárolta nekik.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Tereb (146) Vetítő (30) Jobbegyenes (2778) Belföld (10) Mozi világ (440) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Szépségápolás (15) Gazdaság (702) Sport (729) Mondom a magamét (7501) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (310) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>