Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
005d80215473d24c854e7eb4421f1770.jpg

Celeb lett a Hazugságrém

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szennyezte az étert – s így a szellemi életet is. A sulykolással minta lett a beteges stílus. Lehúzta magához a közízlést.

Mindig is politikai bohócként mutatkozott, de egy különleges hatékonyságú csoportnak érdeke volt, hogy zavart figura töltse be a végrehajtó hatalom vezetői posztját egy zavart országban. Ezért hatalomra buktatták.

Megtette, amit reméltek tőle.

Temérdek mennyiségű pénzt szivattyúztak ki az állam kasszájából, és óriási értékű ingatlanvagyon kaparintottak meg – még akkor is, ha egy tóparti telek bűntanyának szánt részét nem sikerült átpasszolnia egy playernek.

A zavart figura Hyde-parkot csinált a televízióból is.

Estéről estére bemutatták beteges vonaglásait, hibbant rikácsolását a képernyőn. Valószínűleg azért, mert remélték, hogy végleg nevetségessé teszi magát. Ám kontraproduktívnak bizonyult a szerepeltetés.

A paprikajancsi – újfent tényező lett.

Már öt éve megbukott, de még mindig ő mondja meg a tutit – állapította meg Józsi bácsi a készülék előtt. A kretén ábrázat estéről estére felbukkant a süllyesztőből – és hadovált. Szitkozódott, fenyegetőzött, szentségelt.

Végig hazudta a másfél-két percet.

Hazudott reggel, éjjel meg este a tükör előtt, hogy majd a kamera előtt is menjen neki. Szennyezte az étert – s így a szellemi életet is. A sulykolással minta lett a beteges stílus. Lehúzta magához a közízlést.

Rombolását csak évtized alatt lehet helyreállítani.

Neki már csupán a szereplés a fontos, pozíciót kollaboránsaitól sem kap. Ám ezzel a szerepléssel is tud hatni. Rombolni, ártani, zülleszteni. És ezzel is része, alakítója a szerencsétlen ország történelmének.

Amely országot egyszer már mélybe taszított.

A média talált egy hasznos dúsvelejűt: fizetni sem kell neki, ingyen betölti a celeb szerepét. Nemcsak a hírműsorokban: be is hívják a csatornába, hogy nézettséget növeljen. Emlegetik, citálják a műsort, mint bohóctréfát.

Cirkuszi mutatvánnyá süllyesztette a politikát.

Immár nem közéleti tényező, de a figyelem középpontjában vonagló celeb. Szavainak súlya nincs, de szórakoztatja a közönséget, s mivel alantas, lehúz. Besározza a kultúrát, az emberek rossz tulajdonságait cibálja elő.

Dúl. Ront. Csorbít.

Műsoridőt foglal; értéket, amelyet igaz tartalmak közvetítésére is lehetne fordítani. Termékeny gondolatoktól veszi el a perceket, okos emberek elől szívja el a levegőt. Ezt tette a kommunizmusban is.

Majd elárulta a köztársaságot.

Hazugsággal mérgezte a demokráciát, fiatalokra küldte martalócait, testi sérüléseket okozva. Trükkök százaival vezette félre az Unió-központot, mérgezve az európai gondolatot is. Tudta, hogy amit mond, az nem igaz.

Celebként sem adhat mást, csak mi lényege.

Kovács G. Tibor  -gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7546) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2788) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Gazdaság (705) Mozi világ (440) Kultúra (7) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Egészség (50) Szépségápolás (15) Politika (1582) Tereb (146) Belföld (10) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>