Ma 2024 április 25. Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.
6238a2d949c4f3be3db420dc8ad1190c.jpg

Béla, a háztartásbeli

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tulajdonképpen még mindig nem térünk napirendre afölött sem, hogy hogyan lehet valaki csak a magánéletében náciérzelmű politikus.

Magánéleti véleménnyel, magánéleti tetkóval, magánéleti cipőbeköpködéssel. És hogy mindezeknek miért is nincs közük a politikában kifejtett tevékenységhez, érdekérvényesítéshez, neadjisten a jövőbeni törvényalkotáshoz, országvezetéshez.

Időközben viszont a Jobbik föltalálta a magánéleti kágébést is. Kovács Béla – akinek, bár nem szokásunk neveken lovagolni, mégis olyan John Smith, vagy Mr. Brown-féle ügynökös neve van – mentelmi jogát valahogy nem akaródzik felfüggesztenie a jobbiknak.

Magyariország így büszkén küldte az Európai Parlamentbe egy idegen hatalom volt (?) ügynökét magyari választói felhatalmazással. De nyilván itt is magánéleti ügynökösködésről lehetett szó, ami nem kötődik a politikai teljesítményhez. Természetesen ügynök és ügynök között is van különbség. A szovjet ügynökök például rendszerint nők, hosszú combúak, bundát hordanak és kicsit törik az angolt, viszont szívesen lefekszenek angol kollégáikkal. Aztán vannak a buciarcú orosz terminátorok, akikben az a megtévesztő, hogy csak a kidobóember intelligenciáját nézi ki belőlük az ember, pedig fejből idézik az internetet.

Kovács Béla viszont valószínű teljesen más kiképzésben részesült, így szerzett Háztartásbeli Ügynök-képesítést. Idegen hatalmaknak szolgáltatja ki a szomszéd gázszámláját, felderíti, ki mit és mennyiért vásárol a piacon, és hogy ki foglalkoztat számla nélkül szobafestőt. Európai parlamenti képviselőként Béla az új szerepkörének megfelelően a brüsszeli háztartások titkairól ad hangulatjelenést morzén, oroszul, kettes számrendszerben.

Különben munkáját tisztességesen végző diplomata.

Félreértés ne essék. Egyértelműen pártoljuk a volt állami politikusok, hivatalnokok és közéleti szereplők átvilágítását és a közéleti tevékenység alóli utólagos eltiltásukat. Ezt a törekvést, amelynek korábban a többek közt az ellenzéki fidesz volt élharcosa, most épp a fidesz keféli el rendszeresen. Az ellenzéki LMP, meg a Jobbik meg erőltetné. Attól viszont tartunk, hogy a régiek helyébe a Jobbik fogja feltölteni fel újabbakkal a megüresedő helyeket, és az újbélák átveszik a titkos hatalmat a régibélák után. Természetesen háztartásbeliként.

]]>www.tutiblog.com]]> - Miért Rigó

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Történelem (18) Politika (1582) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Egészség (50) Tv fotel (65) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2793) Mondom a magamét (7561) Flag gondolja (36) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (312) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mozi világ (440) Gazdaság (706) Kultúra (7) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>