Ma 2021 augusztus 01. Boglárka napja van. Holnap Lehel napja lesz.
aa6a0ce86cc399a3db72ae84643a0b1c.jpg

Bayer után Bogár a célpont

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A Heti Válasz szerkesztője olyan szavakat adott a szájába, amiket soha nem mondott - állítja Bogár László. A közgazdász a Facebook-on közzétett írásában válaszol a támadásokra.

Bogár László a két héttel ezelőtti Heti Válaszban megjelent interjúban állítólag azt mondta - legalábbis az jelent meg -, hogy az ország egyharmada menthetetlen: őket ott kell hagyni az út szélén, mert rajtuk már az sem segítene, ha az állam talicskával tolná a pénzt a felzárkóztató programokba. Bogár szerint viszont szavait alaposan kiforgatták és ez jó ürügy arra, hogy ő legyen a „liberális társaság” következő céltáblája. Írásban válaszolt a támadásokra.


 

Sikeresen felszámolhatjuk önmagunkat

„Az történt, hogy interjút adtam egy hetilapnak, szokás szerint gyanútlanul. Rosszul tettem. Nem számoltam azzal, hogy háború van, és ráadásul az emberi történelem utolsó háborúja. Azért utolsó, mert ezt a háborút az emberiség, és benne a magyarság, saját maga ellen vívja, és ahogy ez kinéz, egyelőre "győzelemre áll", vagyis rövid időn belül sikeresen felszámolhatja önmagát. Vagyunk azonban még páran ebben az országban, akik úgy véljük, hogy ennek nem feltétlenül kellene így lennie” - írja Bogár László a Facebook-on megjelent írásában.
 

Rátámadták a "bábfigurák"

„Az ellenem vezetett hadjárat ürügyéül az szolgált, hogy a hetilap szerkesztője önkényesen értelmezve az általam elmondottakat, olyan mondatot adott a számba, amit én nemcsak hogy nem mondtam, de mindig is éppen az ellenkezőjét állítottam. A nekem tulajdonított mondatra, miszerint én az „út szélén” hagynám a magyar társadalom alsó egyharmadát, aztán veszett dühvel csapott le az egész liberális médiahad. Az önkényes szerkesztő és a nyilatkozatomra „rákattanó” egész liberális társaság „személye” érdektelen, ezért neveket nem említenék. Mindegy is, mert bármelyikük "behelyettesíthető" bábfigura ebben a gépezetben, amelyet egészen más erő mozgat. Ám erről az erőről nem lehet beszélni, mert paranoiás összeesküvés-elmélet gyártással, gyűlöletbeszéddel vádol meg mindenkit, aki a létét feltételezni merészeli, így most nem is bajlódnék ezzel” - írja a közgazdász.
 

Amit tesznek, az a legaljasabb dolog a világon

„Kétségtelenül óvatlanul azt is kimondtam, hogy számos jel utal arra, hogy olyan visszafordíthatatlan torzulások is végbementek ebben a társadalmi csoportban, amelyek már semmilyen eszközzel nem orvosolhatók. Ám azt is hozzátettem, és gyaníthatóan ez "verte ki a biztosítékot", hogy ez a réteg pusztulását éppen azoknak a végzetesen cinikus, gátlástalan liberális eliteknek, és az ő "strukturális reformjaiknak" köszönheti, akiknek fegyelmezőhatalmi "ávósai" most rám zúdították minden álságos és mímelt dühüket. Akik most nekem jöttek, azokat kivétel nélkül bűnsegédi bűnrészesség terheli e pusztulásért. Amit tesznek, az a legaljasabb dolog, amit ember tehet ezen a világon” - folytatja Bogár.
 

Bogár: Egyre többen látják, hogy kik vagytok és mit akartok

„A most dühtől hörgő, de magában cinikusan röhincsélő liberális támadó had éppen ennek a satunak a pontos leírását, illetve az előzőekben vázolt nemzetvesztő stratégiájuk leleplezését tekintik fő „bűnömnek”. Mi tagadás, azt hiszem, valóban elrontottam a „játékotokat”, fiúk. Ezért aztán azt üzenem, ne reménykedjetek! Bár a nemzet ellen viselt pusztító háborútokban valóban kifosztottátok és megsemmisítettétek az alsó egyharmadot, s most ennek holttestét meggyalázva fegyverként fordítjátok a maradék magyarság nemzeti közép-társadalma ellen, hogy azt is felszámoljátok, de rossz hírem van. A tömegpusztító fegyverként használt médiátokkal ugyan mindent megtettetek azért, hogy engedelmes fogyasztóerő állatok csordájává tegyétek a magyarságot, de egyre többen látják már, hogy „kik vagytok és mit akartok”” - írja Bogár, majd így fejezi be: „Hogy egy nyilván számotokra is autentikus forrást, a tehetséges Korniss Mihályt idézzem az Apa győz című fergeteges paródiájából: „Ajvéból jelentik gyerekek, ez nem fog menni.” Mindazonáltal további "munkátokhoz" ezúton kívánok sok erőt és energiát.”

magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Belföld (6) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2083) Mozi világ (440) Gazdaság (659) Sport (729) Heti lámpás (255) Kultúra (6) Nagyvilág (1456) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Történelem (14) Mozaik (83) Életmód (1) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (5465) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (138) Autómánia (61) Politika (1578)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>