Ma 2021 május 15. Zsófia, Szonja napja van. Holnap Mózes, Botond napja lesz.
a078db93f561dacd3a76d0ceecf3a31a.jpg

Az embercsempészpárti MSZP

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ami tegnap hihetetlennek tűnt, mára valósággá vált: a szocialisták az embercsempészek pártjára álltak. 

Nem mintha eddig különösebb illúziói lehettek bárkinek, aki megnyilvánulásaikat figyelte.

Ám az, hogy felajánlották a székházukat az úgymond menekülteket segítő szervezeteknek, végképp eloszlatott minden kétséget szándékaikat illetően. (Igaz, innen legalább megtudta a közönség: van még székházuk – hiába sajnáltatták magukat a kiköltözéssel.)

Hol itt az embercsempészek támogatása? Ne legyünk naivak: ha karitatív cselekedet segíteni a migrációt, akkor az emberkereskedők a legnagyszerűbb fáklyavivők. Ez esetben viszont őszintébb lett volna az utódpártiak részéről, ha egyenesen az embercsempész bandáknak ajánlják fel ama puccos székházat. Miután Budapest belvárosából, egy központi helyről összehasonlíthatatlanul ügyesebben lehet szervezni a humánkalmárkodást, mint a messzeségből, az illegalitásból. Nem hisszük, hogy elrugaszkodtunk a realitásoktól.

Nem kell hozzá bonyolult elme, hogy belátható legyen: ha a migránsok hazánkba költözését elő akarják segíteni, akkor az nem jelent mást, mint hogy a migránsdílerek bankszámláit szeretnék még dagadtabbra hizlalni. A képlet meglehetősen egyértelmű: ha a balliberálisok által kizárólag menekülteknek nevezett bevándorlók minden akadály, a legkisebb kérdezősködés nélkül hasíthatnak be Magyarországra, ahol tárt karokkal várják őket – függetlenül attól, hogy az úgynevezett Iszlám Állam vagy az Al-Kaida küldte-e őket, vagy csak elunták magukat Afrikában –, az felhívás a táncra. Még többeket tudnak majd átejteni az emberdílerek a szebb európai élet rózsaszínűre pingált reményével. Tehát még többen fognak özönleni és még több pénzt szakíthatnak le róluk a kufárok, s forgathatnak vissza a terrorszervezetekbe, hiszen még édesebb lesz a távoli éden ígérete.

Vagyis az embercsempészek profitjának felturbózásán munkálkodik az MSZP. Erre utal az a körülmény is, hogy Kunhalmi Ágnes budapesti elnök úgy válaszolt egy kérdésre az ominózus sajtótájékoztatón: pusztán azért nem maguknak a menekülteknek engedik át a Jókai utcai ingatlant, mert ezt a jogszabályok nem teszik lehetővé. Puff neki! Annyit józan humanitárius ésszel is lehet tudni, hogy egy párt saját ingatlanával azt csinál, amit akar – feltéve, hogy nem bordélyházat, alvilági játékbarlangot akar benne berendezni. Úgyhogy biceg ez a nagy törvénytisztelet, mint a sánta kutya, aminél hamarabb utolérni még a hazug szocialistát is. De minek is pepecselni a bevándorlók befogadásával, amikor mindjárt a velük üzletelőknek lehet segítő békeharcos jobbot, azaz balt nyújtani?

Sántít persze itt minden, ami a szocialisták verbális munícióját illeti. Pár nappal ezelőtt még azon a harci állásponton voltak, hogy szigorítani kellene a bevándorlásügyben mindent. Olyannyira nekicukkolták magukat a témának, hogy a Btk. drasztikus módosítását követelték. Csak úgy szikrázott a szemük a csempészek elleni felháborodástól. Röpködtek a milliárdok, amivel többet akartak fordíttatni a kormánnyal a határvédelemre. Nem kevesebb, mint 22 milliárdot követeltek a „migrációs nyomás” (!) kezelésére hivatott szervek részére átcsoportosítani a költségvetésben.

A bevándorlási hivatalt továbbá 300 fő felvételével erősítették volna meg. S ami a militarizmuspártolási lényeg: tízmilliárd elkülönítését sürgették a rendőrség számára helikopterek, drónok, szállító járművek, terepjárók, hőkamerák beszerzésére a déli határszakasz védelme érdekében. És még itt sem volt vége a bakancslistának. Egyenesen az állampárti időkből ismert határőrség feltámasztását tartották volna kívánatosnak – hétmilliárd forintot szántak a rendőrségen belül működő határrendészet megerősítésére. Sokan azt hihették, a normandiai partraszállást akarják reprodukálni a migránsok ellen. Már csak az hiányzik, hogy a kormányzásuk alatt általuk uniós pénzen rendelt izraeli vízágyúk bevetését is követeljék.

Döntsék el már, mit akarnak! Fellépni az embercsempészek ellen, vagy a hónuk alá nyúlni? Vigyázzanak! A végén elfogadja a kabinet azt a javaslatukat, hogy az embercsempészek akár tíz évre börtönbe kerüljenek. Bár nem lenne utolsó, ha követelnék saját maguk elítélését a migránsdílerek támogatása miatt. Jogos volna, mivel Kunhalmi Ágnesék az államtól kikövetelt buszjáratokkal, információs pontokkal, térképekkel segítenék a migránsokat. Magyarán az áldozatokat kisemmiző, terrorizáló, az irataiktól is megfosztó csempészek dicstelen munkáját vállalnák át.

]]>www.napigazdasag.hu]]> - Megyeri Dávid

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1455) Gasztronómia (539) Heti lámpás (255) Belföld (6) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Történelem (14) Politika (1578) Mozaik (83) Életmód (1) Gazdaság (657) Irodalmi kávéház (504) Sport (729) Jobbegyenes (2027) Autómánia (61) Egészség (50) Tereb (138) Mondom a magamét (5295) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>