Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
c442a1ad554e03f7323446136a024f31.jpg

Akinek közpénz van a fején, ne menjen a napra!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Idén megint elmarad az uborkaszezon. Hiába a strandidő, a választási cikluselő és a baloldal dögunalomba fulladt harakirije, a kormánypárti véleményelit tesz róla, hogy a Népszabadság ne csak a tükörponty elcsomagolására legyen való.

Az elmúlt hetekben egészen brutális ökölharc bontakozott ki a Fidesz-holdudvar körei között, aminek a legfrissebb fejleménye, hogy ]]>a Magyar Nemzet lemondásra szólította fel Seszták Miklós fejlesztési minisztert]]>, mert köze lehet egy off-shore gyanús ciprusi céghez, továbbá mert kisvárdai osztálytársa uniós támogatást kapott, amit nála költött el.

Még egyszer: a Magyar Nemzet kéri számon Seszták Miklóson a tisztességes adózást és a közpénzeket... Az a Magyar Nemzet, amely Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozik. Azért vagyunk kénytelenek ilyen ködösen fogalmazni, mert Simicska Lajos, miközben közpénzmilliárdokat keres évről évre, felettébb mód szeret különféle off-shore gyanús és miegyéb gyanús külföldi cégek mögé rejtőzni. Arról nem is beszélve, hogy Simicska a fenti értelemben maga a nagybetűs Osztálytárs, aki az elmúlt két és fél évtizedben vastagon élt is az osztálytársi pozíció adta előnyökkel. 

Tényleg csak néhány morzsa, hogy a poszt ne haladja meg a strandon pötyögtetve megemészthető hosszúságot. ]]>EBBŐL]]> a cikkből például az derül ki, hogy éveken át magának a Magyar Nemzetnek is off-shore háttere volt. ]]>EBBŐL]]> pedig az, hogy a kolontári vörösiszapos kármentesítésen milliárdokat kereső Simicska-Nyerges duó furcsa svájci cégháló mögé bújva üzletelt. ]]>EZ A KIS CSEMEGE]]> meg arról szól, hogy Lajosék úgy kaszáltak milliárdokat a tragédián, hogy közben a katasztrófát okozó fullkomcsi duóval is összeálltak. ]]>EZ]]>, meg ]]>EZ]]> a kis pörköltszaft a földügyekre tér ki, Lajosunkat ugyanis igen mélyrehatóan érinti az 1200 hektárnál nagyobb birtokokon gazdálkodó agrárcsászárok megszorongatásáról szóló (magyar kezdeményezésre meghozott) uniós döntés.
 
Bár ténykérdés, hogy szemben a baloldal nagy hatalmú üzletembereivel és üzletemberből lett politikusaival, a mi Lajosunk legalább megcsinálja a rá bízott állami fejlesztéseket és nem svájci, vagy dél-koreai bankokig rohan a forró közforintokkal, mint tette azt Gyurcsánytól Bajnaiig, Verestől Kókáig mindenki, de azért a két fideszes kormányzás idején minden adott volt a mesés vagyon összegyűjtögetéséhez. Egészen mostanáig, amikor Orbán Viktor (régi jó szokásához híven) beengedett néhány kemény fiút az arénába az egészségtelenül eltorzult erőviszonyok helyrebillentése érdekében.

És ez így van jól. A Simicska strómanjaként emlegetett Laci néni lebucskázott a fejlesztési tárca éléről, a fejlesztési pénzek és általában a kormányzati kinevezések pedig a miniszterelnök manapság legkedvesebb erős emberének, Lázár Jánosnak a felügyelete alá kerültek. Laci néni utódja, Seszták Miklós pedig azt a fő feladatot kapta, hogy rendet tegyen az állami vagyon igazgatása körül, mielőtt túlságosan sokan próbálnák dézsmálgatni a közöst. Mindez pedig - mint láthatjuk - a mi Lajosunknak egyáltalán nem tetszik. Mint ahogy nem tetszik az sem, hogy nyilván a miniszterelnöki akaratnak megfelelően egy sor olyan intézkedés született, ami tovább apasztja Simicska Lajos és egy sor más, kisgömböcként elhatalmasodott nagyvállalkozó vagyonát.
 
]]>]]>

A Magyar Nemzet pikáns vezércikkének szerzője a kisebb vélt bűnlajstrom után Seszták Miklósra utalva azt írja: "Ki ez a miniszter? Kóka János? Nem, bár a múltjától lehetne." Csakhogy a felsoroltak alapján nemcsak Kóka, hanem egyenesen Lajos is lehetne. Akkor meg honnan a bátorság a bírálathoz? Oknyomozni, bírálni, beszólni persze mindig kell, de akinek közpénz van a fején, az ugye jobb, ha nem megy ki a napra...

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Kultúra (7) Jobbegyenes (2788) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7546) Belföld (10) Gasztronómia (539) Gazdaság (705) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Sport (729) Történelem (18) Egészség (50) Flag gondolja (36) Heti lámpás (312) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>