Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
a903fe294ca74220516f8bf058114897.jpg

A mi feminizmusunk – válasz Paprikakingának

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kitört a nevetőgörcsláz a Toronyházban. Le lettünk szólva a Kettősmérce nevű liberális-ezoterikus gyűldén. 

Az történt, hogy Papp Réka Kinga megírta: nőgyűlölő szerkesztőség vagyunk: „A Tutiblog és a Mandiner is rendszeresen megteszik a maguk nagyszabású tétjeiket, bár a feminizmussal kapcsolatos tudásuk messze alulmúlja a vonatkozó Wikipédia-szócikket.”

 

Toronyház

A feminizmussal kapcsolatos tudásunk tényleg nincs a topon, ígérhetjük, nem is lesz, mivel nem érdekel minket. Egyszer elkezdtünk nyomozni feminista olvasókörök ügyében, de csak a kimondhatatlan nevű francia nő, valami Budoár könyvéig jutottunk, amiben Spárta meg a Szovjetunió van felmagasztalva. Volt valami Firestone is, először azt hittük, ez egy film címe. Jobban jártunk volna vele, mert ez a Firestone meg Engelst istenítette. Nekünk ennyi elég volt – túl is estünk az önleleplezésen.

Különben is ki olvas olyan kimondhatatlan nevű szerzőket, mint Kristeva meg Irigaray?

Mert valóban: A mi tudásunk tényleg messze alulmúlja a Wikipédia szócikkét. Valószínűleg, mert pont annyira érdekel minket a feminizmus, mint a meleg bálnák harmadgenerációs származtatott szavazati joga. Semennyire. A nagy kérdés igazából az, hogy elősegíti-e a feminizmus a csajozást, van-e náluk igény erre? Tapasztalataink szerint nem segíti elő és nincs, tehát számunkra tényleg értéktelen, értelmetlen és felesleges. És igen, mindezt a Gólyában és a Friscoban végrehajtott műveleteink során sem sikerült cáfolnotok…

Ami érdekelne minket, az talán egy Jagose nevű nőnek az Orgasmology című alkotása, de mivel a csaj egyrészt értelmiségi, másrészt leszbikus, harmadrészt a könyv angolul van, ezért nem rendeltük meg a női alkalmazottait is kizsákmányoló Amazontól. Egyébként is: valaki csinálja, valaki meg ír róla, nem lehet mindenki szekszológus. Mi csinálni tudjuk – legalábbis reménykedünk benne -, ezzel meg is elégedtünk egész fiatalon.

De ezentúl minden nap felolvasunk a szerkesztőségi züllésen egy bekezdést a feminizmus Wikipédia-szócikkből, annyit még talán elviselünk.

Persze, nem illik bántani az érzékeny lelkű feministákat. Főleg nem illik rámutatni az agresszív feminizmus okaira. Veszélyes dolog. Némelyek szerint, akik Freudot is olvastak már (de legalább egy wikipédia szócikket), vannak nők, akik szenvednek a pénisz hiányától, irigykednek rá. Hogy ennek mi köze a feminizmushoz, azt nem tudjuk, de ne ingereljük őket…

Legyünk inkább kicsit emelkedettebbek. A rendszerfoltozás előtt volt egy verseny, úgy imádták a népek, mint ma a tehetségkutatókat meg a valóságshowkat: Ki tud többet a Szovjetunióról? Csak a legjobb három kapott melót az értelmiségi szektorban, pl. Heller Ágicájék mellett, esetleg az Agitprop osztályon. A többi mehetett vonatot pakolni az újpesti rendezőpályaudvarra. Péerká most ezt szeretné visszahozni, csak a feminizmussal. Lelke rajta…

Nekünk tényleg nem sikerült elmélyednünk a feminizmus tárgykörében. Csak hát nincs is egyszerűbb, mint bárkiről kideríteni, hogy mihez nem ért, miről nem olvasott eleget, és a fejéhez vágni azt. Biztosak vagyunk benne, hogy Péerká pl. soha nem olvasott integrált áramrendszerekről. Oké, nem is írt róla. De vajon elmélyedt-e az összehasonlító bevándorlás-tanban? Az iszlámban? A romológiában? Szidja a kapitalizmust, osztán ott van-e a polcán a Hayek-Mises-összes? Adam Smith: Vagy csak Markszot olvas? Esetleg az sem?

És akkor mi van az állandó fasisztázással?

Péerká úgy szokik fasisztázni, hogy nem ismeri a fasiszta irodalmat, még Wikipédia-szinten sem. Olvasta valaha a La dottrina del fascismo-t Mussolinitől? Elmerült  Michele Bianchi, Giuseppe Bottai, Angelo Oliviero Olivetti, Sergio Panunzio és Edmondo Rossoni írásaiban? Tudja, mi a nemzeti szindikalizmus? Van otthon bekeretezett példánya a futurista kiáltványból? Megvolt neki Alfredo Rocco? Beszélt valaha élő spanyol falangistával? Szívesen küldünk neki egy posztert José Antonio Primo de Rivera képével.

Csak azért kérdezzük, mert ír olyat is, hogy „és persze számukra különösen fenyegető az a kilátás, hogy embereket akár a képességeik és a teljesítményük alapján is meg lehet ítélni.” Mármint azok számára, akik szerinte tehetségtelenségüknél fogva igyekeznek „kerülőutakon” (értsd: nőgyűlölet útján)  érvényesülni a médiában. Merotikrata feminista.

Fordítunk: a teljesítmény és képesség az nem fasizmus? Alert, alert!

***

Miközben nullhuszonnégyben nyomjuk el a nőket a Toronyházban (csak fel kellett venni párat éhbérért, hogy legyen kit elnyomni), két bambi közt azért írtunk egy közleményt is:

Kedves Péerká!

Roppantul sajnáljuk, hogy ennyi negatív tapasztalatot szereztél férfiismerőseid körében. De ez azért van, mert azok a liberális, feminin, mimózalelkületű fajankók, akikkel körbeveszed magadat, azok mind-mind a magánéletben és a szekszben kompenzálják a közéleti és társasági buzeranciájukat. Ez van, amikor olyanra kényszerítetek hímeket, melyek idegenek az antropológiai rögvalóságuktól.

Mi péel nem folytatunk közéleti buzeranciát és társasági feminizmust, ezért a mi kapcsolatainkban a szeksz a kölcsönös örömszerzést célozza meg, a háztartási munkákat megosztjuk és se érzelmileg, se fizikailag nem bántalmazunk. Még elnyomni se nyomtunk el senkit. Nincs ilyesmire igényünk.

Ezért is tartanak minket a csajaink feminista aktivista helyett álompasinak…

Üdvözlettel: Toronyház

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Mondom a magamét (7501) Életmód (1) Autómánia (61) Kultúra (6) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Jobbegyenes (2778) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (310) Belföld (10) Flag gondolja (36) Sport (729) Gazdaság (702) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Történelem (17) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>