Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
9fce9492919da6b16863ab2b74f9c373.jpg

A ciántablettás csimpánz halálos ölelése

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Akik nem értettek vele egyet, azoknak a legszívesebben ciántablettát osztogatott volna a szélsőségesen bornírt megélhetési politikus. Elsőként menekült a süllyedő hajóról. És milliárdos tartozást hagyott az adófizetőkre.

Neki nincs köze a tartozáshoz – mondta.

Ő már két éve elhagyta a süllyedő hajót. Miért fizetnék vissza a milliárdot azok helyett, akik az alatt a két év alatt, akikre a csődtömeget lökték, nem tudták rendezni – sugallta. A süllyedő hajóról mint csimpánz kapaszkodott le – elsőként…

Halálos ölelésre ez a jószág is alkalmas lehet…

Évekig megbújt, csak komornyikok tártak nyilvánosságot elé, ők is fanyalogva. Vállalhatatlan ugyanis az a fertőzés, amelyet pártja borított rá a társadalomra. A korrupció ragálya az ö kompániája kezdte terjeszteni.

„Tele van korrupciós ügyekkel” – mondta galerijéről a velük baráti miniszterelnök.

Vastag arcbőre van a csimpánznak. Intézményesített korrupciót honosított meg egy európai államban. Hozzásegítette a Hazugságrémet az erkölcsi anarchia kialakításához. A bűn oldalára való begyökerezést segítette neki pszichésen a kiváltságosság tudata.

A korrupció vírusaival szennyezte az országot.

Pártjából indult ki a kultúraromboló fertőzés. Szélsőséges hordája a civilizációt támadta. Demokrácia álarcában a primitív törzsi zsarnokságot nyomta a szétzilált társadalomra. Rutinná vált az etnikai elvű rendezés.

Militáns terminológiával is élt.

Fenyegetett, ellenségeskedett, viszálykodott, gyűlölséget keltett. Felhasználta a köz szervezetét is a korrupciók leleplezői ellen. Biztosra ment. A testületek kasztelfogultsággal hozták határozataikat.

Most újrahasznosított politikus akar lenni.

Benyújtotta a számlát a Hazugságrémnek, akinek puccsában nélkülözhetetlen segítséget nyújtott. Igaz, csak viszonzásképpen. Ahhoz a Hazugságrém is kellett, hogy a párt „tele van korrupciós ügyekkel” vádja elsikkadjon.

Ha nincs puccs, az ügyészségnek vizsgálódnia kellett volna.

Hiszen ha egy miniszterelnök mondja – bővében titkosszolgálati információknak -, hogy a koalíciós társ „tele van korrupciós ügyekkel”, akkor az ügyészségnek, melynek ez az alkotmányos feladata, lépnie kellett volna.

Megállt volna egy fekete kocsi a luxusvilla mellett.

A Hazugságrém most belehullott a ciántablettás csimpánz ölelésre nyújtott karjaiba. Lehet, hogy ez az ölelés halálos lesz. Hiszen az osztrák bankbetétek Simon-ügye fölveti azt is: milyen pénzekből épült a tengerparti villa.

Milyen pénzből utazott közösségi kocsival a tengerpartra a maoista?

Ki épített székely feketemunkásokkal luxusvillát az agglomerációban. Ki küldött állami karhatalmat – „házkutatás” ürügyén – családtagja piaci versenytársára. Kinek a pártja volt „tele korrupciós ügyekkel”?

A csimpánz halálos ölelésre készül.

Ez ellen nem nyújt védelmet az sem, ha maoista rohamosztagokat vezényelnek székházra. Ha új fenyegetésekkel bontják meg a társadalmi békét. Ha klimaxos kitörésekkel botránkoztatják meg az évtizedek óta sanyargatott békés családokat.

Ciántablettás csimpánznak ad esélyt a gengszterek közötti paktum.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

grafika: Léphaft Pál

 Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7501) Gazdaság (702) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Heti lámpás (310) Vetítő (30) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1309) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Történelem (17) Sport (729) Autómánia (61) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Egészség (50) Politika (1582) Jobbegyenes (2778)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>