Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
24e67e63b39950ceb4791f64b2422c18.jpg

444 leszállította a kötelező propagandacikket a svéd bevándorlási utópiáról

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szeretnénk ezúton kifejezni mély elismerésünket azért, hogy épp most sikerült megalkotnia ezt a csodálatos irományt, amikor sorra jönnek a hírek éppen Svédországból {...}

{...} azt illetően, hogy a multikulturalizmus és a liberális befogadás elegye épp a designbútorok és a húsgombóc hazájában omlik leglátványosabban először össze.

Érdekes módon okoska nagyon ügyesen megszkájpolta a hivatalosságokat, a malmöi zsidó rabbi címe úgy látszik már nem elérhető számára.

A következő javaslatunk újságírói zsenialitását látva az ifjú és feltörekvő erdélyip kollégának: írjon már egy hasonló cikket Jonestownról, ahol egy csodálatos utópisztikus társadalom felépítésébe kezdett 600 lelkes hippi 1978-ban.

A “Népek Temploma” nevű álomfarmban biokaját ettek, kommunában éltek, miután elérték az 1000 főt a közösség tagjai. Úgy hívták magukat, hogy ők a lehető legjobb szándékú, megvalósult kommunista álom.

“Azért jöttünk ide, hogy önfenntartó módon, békében élhessünk mindenféle faji és szociális megbélyegzés nélkül, megosztva az általunk termelt javakat. Egy mintaközösséget akarunk létrehozni, ami példát mutathat az egész világnak, hogy az igazságos és tiszta szocializmus igenis létrehozható a Földön!”

Melvin Dymally az amerikai kongresszus képviselője “el volt ájulva” azoktól az eredményektől, amiket ez a mintaközösség létrehozott. Vezetőjük Jim Jones a lehető legnyitottabb, leghaladóbb eszmeiséggel vezette követőit….. a halálba. 1978 november 18-án ugyanis tömeges öngyilkosságot követtek el, mert így várták a megváltást és elragadtatást. Úgy hívták: “forradalmi öngyilkosság”. A nyomaték kedvéért még lelőttek egy épp ott tartozkodó amerikai szenátort a teljes kíséretével együtt,

A svéd liberálisok pont olyan csodásan építik fel minden liberális utópisztikus álomvilágát Svédországban, mint Jim Jones a magáról elnevezett Jonestownt a guyanai dzsungelben. A bökkenő az, amikor a valóság ennek épp a szöges ellentétét igazolja, és ahelyett, hogy az áhított boldogság jönne el, épp a pokol kapui nyílnak meg.

Múlt héten jelent meg a mandineren egy interjú a svéd kormány egykori biztonságpolitikai szakértőjével, és érdekes módon számára, aki erdélyip-vel ellentétben ott is élt és dolgozott, ráadásul pont ezen a területen, már korántsem olyan rózsás a helyzet. Sőt… attól, hogy egy agymosott magyar liberális megkérdez egy másik agymosott svéd liberálist, akinek a szervezete szélsőséges iszlám mollákat pénzel Svédországban, hogy azok onnan toborozzák a dühös iszlám ifjakat az ISIS-be (true story!), ettől még nem lesznek igazolva az ostoba tézisek, amik arról szólnak, hogy a svédeknek milyen rohadt jó is az a rengeteg szomáli ott Malmőben. Ennyi erővel objektív tájékoztatás címszó alatt foghatnánk fel a Nemzeti Arcvonal képviselőjének interjúját Breivikkel is.

A cikkhez tehát hevenyészve két adatot tegyünk hozzá: Svédországban a legmagasabb a nemi erőszakok aránya Európában, és a cikkben említett 11 ezer gyereknek a fele muszlim. Köszönjük a szót, Erdélyip meg menjen inkább Szomáliába érzékenyülni, reméljük nem fog neki megártani az afrikai klíma, és kicsit közelebb kerül a valósághoz ahelyett, hogy a 444 nevű, közismerten náci-liberális szennylapban zabálja Soros Györgynek az afrikai és ázsiai piacok kizsákmányolásából szerzett vadkapitalista dollárjait.

***

Egy laza guglizás eredményeként, csak épp ez az első 6 találat arról, mekkora szuperség a svéd multikulti. Erdélyip….. édes arany apám, a google-t ismered? tudod, az egy szoftver azon a villogó fényes izén, amin a billentyűket nyomogatod, mint egy majom bazmeg. Megsúgjuk egyéb iránt, hogy a Wikipédián kívül vannak más oldalak is az interneten…. tényleg.

]]>http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape]]>
]]>http://10news.dk/?p=519]]>
]]>http://www.brusselsjournal.com/node/2065]]>
]]>http://www.nationalreview.com/article/350017/torching-utopia-tino-sanandaji]]>
]]>http://www.spectator.co.uk/features/8927011/why-sweden-has-riots/]]>
]]>http://www.theaustralian.com.au/national-affairs/how-i-lost-faith-in-multiculturalism/story-fn59niix-1226031793805?nk=5d9a416b7a76f54277d848cab290b122-1438005991]]>

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Tereb (146) Sport (729) Mozaik (83) Gazdaság (702) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Egészség (50) Mondom a magamét (7501) Politika (1582) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2778) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Kultúra (6) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (310) Történelem (17)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>