Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
d41f41fa8c19d710efdc9ffc525d95bc.jpg

12 nyilvánvaló tény, hogy ma Magyarországon demokrácia van.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Azt, hogy ma Magyarországon demokrácia van, onnan lehet tudni, hogy az anarki névvel publikáló, Che Guevarra profilképes debil a 444-en tegnap azt mondta, hogy ma Magyarországon nincs demokrácia.

Formállogika: ha egy idióta az állítja, hogy Magyarországon nincs demokrácia, akkor a helyes megfejtés az, hogy ma Magyarországon demokrácia van.

Egy demokráciában ugyanis:
 
12.
 
Egy nárcisztikus, saját küldetéstudatába beleszédült vezető szeszélyei alapján szerencsétlen embereket mozgatni képes barom képes költeni ]]>értelmetlen ostobaságokra]]> a Norvég alap pénzéből.
 
11.
 
Az kommunizmus korából itt ragadt, szűklátókörű holdkórosok véletlenszerű ötletei alapján, külföldi pénzen alapított, nem létező pártocskák élén milliók mindennapjaira szarva lehet politikai paktumokat egyik napról a másikra ]]>titokban meghozni]]> Bitólaci nappalijában.
 
10.
 
Titokban, bármilyen egyeztetés nélkül az ország sorsát évtizedekre meghatározó ]]>paktumokat kötni ellenzékben]]>, aztán minderre százezres néhány ezres tüntiket szervezni a paktumot kierőltető külföldi hatalmak pénzén egy legitim, tiszta választáson hatalomra jutott kormánnyal szemben.
 
9.
 
Európának és az európai értékeknek hátat fordítva sötét, elvtelen, korrupt hatalmakkal szövetkezni, mint amilyen Amerika, ahol ]]>halálra kínoznak embereket]]>, ]]>fegyvertelen négereket lőnek agyon]]>, ]]>fojtanak meg az utcán]]>, ahol van halálbüntetés, stb stb., és eztán visszaböfögni egy CIA-s ügyvivő szar dumáját, mintha az a leckekönyv lenne.
 
8.
 
Bizonyos társadalmi csoportokat, mint keresztények, konzervatívok, határon túliak, megalázni, megfélemlíteni, megbélyegezni, és mindezt valamiféle demokratikus harcnak álcázni.
 
7.
 
A nemzeti vagyont ellopni és haverok, családtagok, párttársak között szétosztani. Nokiás doboz.
 
6.
 
A „fékek és ellensúlyok rendszerét”, a demokrácia egyik legfontosabb működtető elemének belállítva, azt abszolutizálva, hatalmi pozíciót követelni mindennemű társadalmi felhatalmazás nélkül úgy, hogy semmibe vesznek 7 választást, ahol úgy el lettek verve, mint a macska, amelyik az ágyra szart.
 
5.
 
A független bíróságok működésének ellehetetlenítése szöveg tragikus gondolatlanságának felmondása helyett azt is bevállalni, hogy az ún. „devizahitel-mentés” nem jött össze időben, mert minden létező bírósági döntést bevár a kormány. Valamint fel kellene fogni, hogy nálunk az Alkotmánybíróság nem a bírói hatalmi ág csúcsszerve, így egy féleszű amerikai által kitalált marhaságot kritika nélkül visszabüfögni nem demokratikus harc, hanem esztelen kunbélázás.
 
4.
 
Titkos, ellenőrizhetetlen, számon kérhetetlen tanácsadókat foglalkoztatni, majd tanácsaikat titokban megfogadni. Tocsik Mártától napjainkig.
 
3.
 
A civil szférát kisajátítani politikai célokra.  Egy működő demokráciában a hatalomtól megmámorosodott, valóságérzéküket elvesztő politikai szereplők ellenőrzésének és számonkérésének egyik legfontosabb eszközét balos heppekre hergelni, lenyúlni, mint valami csikicsuki játékban szokás, majd amikor már ez megvan, mindenkit, aki nem az ő nótájukat fújja baszogatni, vegzálni, ellehetetleníteni, befolyásolni, adminisztratív, gazdasági és politikai eszközökkel fenyegetni, fasiszta fidesznyiknek bélyegezni.
 
2.
 
A sajtót (egy működő demokráciában a hatalomtól megmámorosodott, valóságérzéküket elvesztő politikai szereplők ellenőrzésének és számon kérésének egyik legfontosabb eszközét) amerikai és külföldi pénzzel felturbózva fullosan benyúlni, azon keresztül ócska, szerkesztetlen, ostoba és egydimenziós propaganda szövegeket nyomatni, majd bárkit, aki nem az ő nótájukat fújja, vegzálni, ellehetetleníteni, befolyásolni, adminisztratív, gazdasági és politikai eszközökkel fenyegetni.
 
1.
 
Korrupt, nepotista, átláthatatlan és ellenőrizhetetlen rendszert létrehozni, és lopott pénzből finanszírozott manipulációval szervilis, kritikára és általában az önálló gondolkodásra képtelen, megfélemlített tömegeket kinevelni. Legalábbis a mostani tüntiket és azok felszólalóit elnézve erre nem kevés erőt szánva próbálkozni elég szánalmasan.
Kedves 444, kedves anarki, ez nemcsak demokrácia, ez egészen egyszerűen az a demokrácia, amit a te tuskó balos agyad be se tud fogadni, mert nincs benne annyi aktív agysejt. Úgyhogy tessék szíves lenni más szakmát választani (Tesco árurakodónak lenni manapság kifejezetten a forradalmi szolidaritás jele.) Az újságírás, a logikus érvelés, és a tájékoztatás már ugyanis foglalt.
 
A józanész és az utókor lesz hálás érte. Meg a sok vásárló. Legalább lesz rendesen párizsi a pultban. Neked köszönhetően. Te idióta.

]]>www.tutiblog.com]]> - szerző: Szerző: B. Boogieman

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7501) Nézőpont (1) Tereb (146) Vetítő (30) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Történelem (17) Sport (729) Jobbegyenes (2778) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1309) Heti lámpás (310) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Politika (1582) Autómánia (61) Mozaik (83) Gazdaság (702) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>