Ma 2024 július 06. Csaba napja van. Holnap Apollónia napja lesz.
A Rékasi-gyerek provokációjának háttere

A Rékasi-gyerek provokációjának háttere

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Így kerek ez a történet!

Rékasi Zsigmond a ]]>Magyar Nemzetnek]]> nyilatkozva, miszerint „Valószínűnek tartom, hogy a tüntetés miatt vettek most elő, azért tartott házkutatást nálunk a rendőrség…”, azt sugallta a vele szimpatizálóknak, hogy számítógépét azért foglalták le a hatóságok, mert az egy héttel korábbi, nem túl nagy érdeklődés mellett megtartott diáktüntetés-féleségen elmondott egy igencsak gyengécskére sikeredett versikét. (Amelynek végén a következőt mondta: „Nem biztos, hogy hazamennék, miután lefújták a tüntetést.”)

Ahogyan azonban arról a ]]>Magyar Időkben]]> mi is hírt adtunk, az informatikai eszköz lefoglalásának egészen más oka volt. Ugyanis a színészcsemete ellen graffitizés – rongálás, károkozás vétsége – miatt folyik eljárás, és a gyanúsított számítógépének átvizsgálása ilyen esetekben teljesen természetes, a nyomozás érdekében szükséges. Ráadásul, a rendőrségi házkutatási határozatot január 18-án, tehát a diáktüntetést megelőzően(!) állították ki.
Ismét, már sokadszor megdőlt „az ellenzékieket vegzáló gonosz Orbán-rezsim” elmélete.

Persze, ez a tény a kihelyezett facebook posztjai alatt kommentelő hivatásos és amatőr gyűlölködőket láthatóan nem különösebben zavarta, világgá ment a hír. Szélsőséges, alpári stílusú hozzászólások egész tömkelegét lehet(ett) olvasni, melyek közül „Ziggy” többet eltávolított.

Aki rendszeresen mozog az internetes közösségi térben – meg tudom érteni azokat is, akik talán kevesebbet – jól láthatja, hogy a gyűlöletkeltést bizony egyesek felsőfokra emelték.

„Ziggy” egy igencsak gyengécskére sikeredett versikét adott elő a diáktüntetés-féleségen

Az „elmeroggyant Orbán”, „sokáig ülni fog a nemzetáruló” vagy az „utolsó hazug féreg” kifejezések, illetve a miniszterelnök halálát kívánó hozzászólások leginkább azóta szaporodtak el, amióta egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy az ellenzék – összefogással vagy anélkül – ]]>képtelen megszólítani]]> a magyar választópolgárok többségét.

Az is közismert, hogy a Soros György alapítványaihoz köthető Társaság a Szabadságjogokért már beindította ]]>válaszTASZ]]> című internetes oldalát, amelyen egyebek között a kampányrendezvények megzavarására buzdít, de az utóbbi időszakban arról is rengeteg hír látott napvilágot, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns semmilyen eszköztől nem riad vissza, ha terve megvalósításáról van szó, ahogyan azt láthattuk ]]>Macedóniában vagy Albániában]]>, de ]]>Romániában]]> is valami hasonlóra készül.

Hazánkban pedig a Gulyás Márton-féle provokatív akciók, illetve az ilyen Rékasi „Ziggy” által posztolt fél- negyedigazságok mind-mind a legszélsőségesebb gyűlölködők további hergelését szolgálják.

A TASZ pedig természetesen bejelentette, az eljárás során ők látják el Rékasi Zsigmond jogi képviseletét.

Így kerek ez a történet!

Juhász Attila - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7685) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (322) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Politika (1582) Belföld (11) Autómánia (61) Tv fotel (65) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Történelem (18) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (713) Mozi világ (440) Sport (729) Egészség (50) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2822)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>