Ma 2024 július 25. Kristóf, Jakab napja van. Holnap Anna, Anikó napja lesz.
Soros György szétverné Nagy-Britanniát

Soros György szétverné Nagy-Britanniát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ebből balhé lesz!

Egyes brit információk szerint a Soros György által irányított Nyílt Társadalom Alapítványok bekapcsolódott a Skócia függetlenségét elősegítő „Break Up Britain” azaz „Szakítsuk szét Britanniát” ]]>kezdeményezésbe]]>.

A brit portál arról számol be, hogy az ellentmondásos milliárdos soha nem titkolta a Brexithez nagyon kritikus hozzáállását, és 

támogatja Humza Yousaf, a Skót Nemzeti Párt vezetőjének, Skócia miniszterelnökének legújabb kezdeményezését, amely a skótok körében kívánja népszerűsíteni az ötletet, miszerint szakadjanak el Nagy-Britanniától.

A szélső baloldalinak és Brexit-ellenesnek tartott Soros-alapítvány nemrég egy erről szóló konferencián népszerűsítette a célt, miszerint Anglia, Wales, Skócia és Észak-Írország évszázados unióját szét kell verni.

Mint írják,

a demokráciánkra a legnagyobb veszélyt a status quo jelenti. Az egykor fojtogató, de stabil brit konszenzust felváltotta az egyre inkább tekintélyelvű állam, amely koordinálja a bevándorlást, a munkásmozgalmat és a tiltakozás jogát. Eközben Skócia kényszerszövetség csapdájába esik, Wales nagyobb autonómiára törekszik, Észak-Írország pedig túsz az egész helyzetben.

Annak ellenére, hogy a skótok többsége megingathatatlanul támogatja hazájuk Egyesült Királyságban maradását, a skót miniszterelnök továbbra is dolgozik egy független Skócián, hogy vissza tudjanak térni az Európai Unióba.

A vitatott konferencia számos kritikus megjegyzést váltott ki politikusoktól és a brit közélet képviselőitől, akik felháborodtak Soros részvétele miatt a Nagy-Britannia feldarabolását célzó kampányban. 

Marco Longhi konzervatív politikus szerint

Sorosnak távol kell tartania az orrát a brit politikától.

Majd hozzátette, hogy a nép szabad akarata az urnáknál nyilvánul meg, és ezt túl könnyen elfelejtik egyesek.

Lee Anderson konzervatív képviselő megjegyezte, hogy csak a vendéglistára nézve mindent elárul, amit erről az eseményről tudni kell.

A Daily Express honlapja felidézte Soros György néhány kezdeményezését, aki hosszú évek óta próbálja megvalósítani globalista programját az 1992-ben devizaspekulációból megszerzett vagyonából, mint írják, „végül is ő az az ember, aki kishíján csődbe vitte a Bank of Englandet”.

Borítókép: Soros György magyar származású amerikai üzletember (Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2825) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (322) Egészség (50) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Mozaik (83) Belföld (11) Politika (1582) Flag gondolja (36) Gazdaság (713) Mondom a magamét (7731) Sport (729) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Tereb (146) Vetítő (30) Történelem (18) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>