Ma 2024 augusztus 19. Huba napja van. Holnap István napja lesz.
Fábryt kóstolgatták

Fábryt kóstolgatták

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Fábry Sándor humorista volt Veiszer Alinda új műsorának vendége

 

a minap, ám az érdekesnek ígérkező beszélgetés torzóra sikerült. A műsorvezető mindenáron a politikai énjéről akarta faggatni Fábryt, aki viszont egy idő után közölte, ő ezt nem szeretné, inkább befejezi a dialógust. Annyit azért elárult, Orbánt kedveli, Gyurcsányt viszont utálja, mint a… (meg is mondta, mit). Azt is megtudtuk, hogy a hajdani SZDSZ–MSZP-koalíció miatt fordult el a liberálisoktól. „Hirdettek egy nagyon komoly antikommunista programot, erre a választások után pár héttel összefeküdtek a saját gyilkosaikkal.”

A rendhagyó beszélgetés mély nyomokat hagyott az SZDSZ-alapító Vásárhelyi Máriában, aki sebtében megrajzolta Fábry portréját. (Bár inkább saját önarcképre sikerült.) „Ha nem lett volna hajdan egy tehetséges ember, szót sem érdemelne. Ha a gyűlöletklub többi hangadójához hasonló tehetségtelen, frusztrált, bosszúálló lenne, meg se néztem volna a beszélgetést. (…) De Fábry igazi tehetség volt, saját szakmai generációjának talán legtehetségesebbje.”

Majd rövid hatásszünet után: „És most egy gyűlölködő, tehetségtelen, kisstílű, frusztrált hazudozót látok” – írja Mária magatartáskutató. „Dőlnek ki a szájából a Fidesz gyűlöletkommandójának patternjei. Mintha (szándékosan kisbetűkkel írja!) schmidt máriát vagy bayer zsoltot hallgatnám. De őket nem hallgatom, mert tudom, hogy belőlük a tehetségtelenség szülte gyűlölet beszél.”

És írja, írja… Ömlik Máriánkból a hatalomból kiszorultak fröcsögő dühe, mely a rendszerváltás óta kiszellőztethetetlenül beleitta magát a magyar közéletbe. (Miközben pártját, hála istennek, már kivitte a parlamenti huzat.)

Borítókép: Fábry Sándor író, humorista, műsorvezető (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Tv fotel (65) Autómánia (61) Belföld (11) Gazdaság (714) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Politika (1582) Szépségápolás (15) Sport (729) Tereb (146) Kultúra (9) Egészség (50) Mondom a magamét (7774) Mozaik (83) Életmód (1) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (323) Jobbegyenes (2834) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>