Ma 2024 július 29. Márta, Flóra napja van. Holnap Judit, Xénia napja lesz.
Hardy Mihály kondenzcsíkja

Hardy Mihály kondenzcsíkja

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Hogy is van ez?

Hardy Mihály, a balos pozíciókból kiérdemesült, „voltam én már minden, kérem szépen” tipikus kádere ]]>odanyilatkozott klubrádiós jegyzetében]]>, hogy „Magyarország államformája a suttyó tahóság”.

Hardy a Kádár-rendszer csecsein szívta magába az akkori „hibátlan demokráciát”, így nem csoda, hogy a rettenetes „orbáni diktatúrában” nem találja a helyét. 

Azért ahhoz kell némi pofátlanság, hogy Magyarország jelenlegi államformáját suttyó tahóságnak nevezze, de azt elismerem, hogy egy ilyen minősítésű, de általa is lakott országban valóban rengeteg a suttyó tahó, akik hála Istennek csak velünk élő apró rendszerhibák. 

Fájó lehet kondenzcsíkos emberünknek, hogy az 1989-es rendszerváltozás az akkor 32 éves ifjúnak aki 1975–1980 között moszkvai, újságíró szakos hallgató is volt –, hogy a jobboldali, suttyó, tahó diktatúrák, kivéve a szocialista horngyulai, medgyessypéteri és gyurcsányferenci nagybetűs DEMOKRÁCIÁKAT, nem az ő szájíze szerint működtetik. 

Mindenesetre a jelenlegi „orbáni diktatúrában” szabadon suttyózó és tahózó elvtársnak elolvasnám a hajdani, rendszerváltás előtti Népszabadságban megfogalmazott „suttyó tahóság” minősítését a Kádár-rendszerről is. Ja, hogy ilyen nem fellelhető? Az akkori „demokráciában” nem lehetett így beszélni, a mostani „diktatúrában” meg a haja szála sem görbül? Hogy is van ez?

Hardy, a balos holdudvar hozzá hasonlóan levitézlett prominenseivel együtt, most épp az orvosi kamarai tagsággal kapcsolatban érezte szükségét a megszólalásnak, de bármi másban is tehette volna, hiszen a „suttyó tahók” államformájában az eltartott ujjú ellenzéki fanyalgóknak szabad a vásár, azt mondhatnak, amit akarnak és ahogy a csövön kifér.

Hardy jobban tenné, ha repülőteres múltjának nosztalgiájából eredő szennyező kondenzcsíkjaival képletesen nem az égre írogatná lóellenzős, ellenben faragatlan agyszüleményeit, hacsak nem az a titkolt szándéka, hogy Orbán Viktort életének messze a nyugdíjas kort meghaladó időszakában is még Magyarország miniszterelnökeként tisztelhesse.

Borítókép: Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a Liszt Ferenc repülõtér 2A termináljának tetején ismét megnyílt kilátóteraszon 2013. augusztus 8-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Bognár Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7737) Jobbegyenes (2825) Egészség (50) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Gazdaság (713) Életmód (1) Történelem (18) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Heti lámpás (322) Sport (729) Belföld (11) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>