Ma 2024 július 22. Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
Bálint gazda

Bálint gazda

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Pilhál lerántotta a leplet!

Pillanatra sem billent ki a járásából Szabó Bálint tüntetésszervező, amikor kiderült: a beharangozott 1800 traktorból és 2200 személyautóból egy megveszekedett darab sem futott be az augusztus 20-i budapesti demonstrációra. (Illetve dehogynem… Négy napra rá egy Kecső József nevű traktoros csak befurikázott – még 20-án indult el, de, mint mondta, menet közben lerobbant.) Szabó szervező régi motoros, nem szokott kétségbeesni, a járművek távollétében is keményen beszólt a kormánynak: „Elég volt a jogtiprásból! Orbán Viktor megvezette a magyar népet! El a kezekkel a gazdáktól, el a kezekkel a traktoroktól!” – harsogta a Dózsa György úti placcon, miközben az ott ácsorgó csalódott tüntetők egyike arra kérte, legalább egy képet mutasson a fővárosba igyekvő traktorokról. (Tovább nem tudta folytatni szegény, mert a szervező hívei elvették tőle a mikrofont.)

 

Mondom, kemény legénnyel állunk szemben. Bálint gazda mozgalmas előélettel dicsekedhet. Először akkor hallottunk róla, amikor belekeveredett egy MSZP-tagtoborzási botrányba. (Vehemens elvtársai állítólag megerőszakolták.) Neve felbukkant az őszödi Gyurcsány-kabaré körül is, később Botka László szegedi polgármester szilaj kritikusaként olvashattunk róla. Egy ízben – nagy leleplezést ígérve – sajtótájékoztatót hívott össze, amelyen azonban épp ő maga nem jelent meg. A rendőrség talált rá egy autóút közelében, egy szál alsónadrágban. Állítólag ismeretlenek támadtak rá… Pár hónapja a hazai víziszárnyas-tenyésztőkkel rúgta össze a port mint a Magyar Kacsa- és Lúdszövetség elnöke. Beszélik, valami közvetítőijutalék-svindliben volt ludas. De lehet, hogy kacsa az egész. Ahogyan az az 1800 traktor is.

Borítókép: Szabó Bálint (Forrás: Facebook)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7725) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Tereb (146) Belföld (11) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Életmód (1) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Gazdaság (713) Kultúra (9) Sport (729) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Politika (1582) Egészség (50) Jobbegyenes (2825) Heti lámpás (322) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Vetítő (30) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>