Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
Lázár János: Márki-Zay Péter gyakorlatilag már mindenkit elárult

Lázár János: Márki-Zay Péter gyakorlatilag már mindenkit elárult

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nagyon veszélyes polgármestere van Vásárhelynek

Márki-Zay Amerikának, Brüsszelnek és a multinacionális nagyvállalatoknak is a csicskája lett. Elárulta a hazáját, elárulta városát, de elárulta a rászorulókat és a munkavállalókat is, miközben külföldi és hazai megbízóinak az érdekeit szolgálja ki – hangsúlyozta a Rádió 7 Közös nevező című műsorában Lázár János. A képviselő továbbá jelezte: ne legyen kétségünk afelől, ha a baloldal lehetőséget fog kapni az emberektől, bárki is legyen a báb, valójában továbbra is Gyurcsány Ferenc fogja mozgatni a szálakat.

 

Nagyon veszélyes polgármestere van Vásárhelynek, aki már gyakorlatilag mindenkit elárult. Elárulta a legszegényebb, legkiszolgáltatottabb csoportokat és a nyugdíjasokat a rezsicsökkentés elleni harcával. A minimálbér elleni küzdelmével elárulta a munkavállalókat. A hazáját is elárulja Brüsszelnek és az amerikaiaknak.

Azzal, hogy a rezsicsökkentés és a minimálbér elleni harc élére állt, a nagyvállalatok és a multik csicskája lett – vélekedett az országgyűlési képviselő. 

Lázár János a közelgő választások kapcsán rámutatott: két világos jövőkép, ajánlat áll egymással szemben. Az egyik a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett, 2002 és 2010 közötti politikai struktúra, melynek pusztítását mindenki megtapasztalhatta – elég, ha csak a 2004-es rossz emlékű népszavazásra vagy arra gondolunk, hogy brutális reálbércsökkentés valósult meg, elvették a 13. havi nyugdíjat, ki akarták csinálni a vidéki egészségügyet, például a vásárhelyi kórházat. – Gyurcsányék csődbe vitték az országot, amiből nagyon nehezen keveredtünk ki 2010 után. Majd tíz évig gyarapodott az ország, most pedig a pandémiával kell küzdenünk – magyarázta a jobboldali politikus.

Lázár János szerint ne legyen kétségünk afelől, ha a baloldal lehetőséget fog kapni az emberektől, bárki is legyen a báb, valójában továbbra is Gyurcsány és a DK diktálja a tempót, és mozgatja a szálakat. 

Ezzel szemben – húzta alá – a Fidesz–KDNP 2010 óta az ország- és a nemzetépítés ügyét képviseli. – A következő tíz év európai politikájának legfontosabb kérdése a szuverén nemzetállamok és az integráció vitája lesz. A mi célunk, hogy Magyarország maradjon a magyaroké, a választók ebben csak ránk számíthatnak – rögzítette a képviselő. 

A teljes cikk ]]>IDE]]> kattintva érhető el. 

Borítókép: Lázár János (Fotó: Mirkó István) 

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Tereb (146) Történelem (18) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Életmód (1) Mondom a magamét (7571) Gasztronómia (539) Egészség (50) Mozi világ (440) Gazdaság (707) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (312) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2794) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Autómánia (61) Politika (1582) Kultúra (7) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>