Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
Apáti Bence: Működésben a baloldali média Smith ügynökei a HírTV ellen

Apáti Bence: Működésben a baloldali média Smith ügynökei a HírTV ellen

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az igazsággal a ballibek nem tudnak mit kezdeni.
Meg vannak sértődve, aztán hazudoznak, gyalázkodnak, végül a fal adja a másikat. Az igazsággal a ballibek nem tudnak mit kezdeni.

Hadházy Ákos felcsapott konzultációs ív dílernek. A baloldali sajtó pedig falaz neki. Vagyis a ballib média mégse annyira független, mint amennyire mondja magáról.

Tényleg. 

Na de kezdjük Hadházyval. Ez az idegesítő és ügyetlen kistérségi Pókember, most épp azzal haknizza körbe a sajtót, hogy azért akarja összegyűjteni a konzultációs kérdőíveket, hogy megmutassa ennek a tutyimutyi népnek, hogy egy igaz demokrata, egy valódi ellenálló mit csinál a propagandával. Valójában persze adatbázist épít és nem mellesleg törvénytelenül kezel személyes adatokat. És mindezt úgy, hogy a szálak a ballib sajtóhoz vezetnek. 

Történt, hogy televíziónk összeállított egy anyagot arról, hogy az ívek gyűjtésében részt vesz a Hadházy által létrehozott Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány, amely a politikus szekszárdi címére van bejelentve, de a Facebook-oldalán egy postafiók címet is megadott. 

Csakhogy! A megadott postafiók nem szerepel az Alapítvány hivatalos irataiban, de ha beütjük a Magyar Posta hivatalos postafiók keresőjébe a Hadházyék által bérelt postafiókot, akkor kiad egy Lövölde téri címet, amely történetesen megegyezik Kovács-Angel Marianna egyéni vállalkozói címével. Kovács-Angel Marianna pedig a 24.hu újságírója. Hogy mi köze a balliberális lap újságírójának Hadházy alapítványához? Erre megint egy törvényes adatbázis ad választ. Ugyanis ezt a Lövölde téri címet adja meg egyéni vállalkozóként és a Hadházy-féle alapítvány kurátoraként, Kovács Áron is. Nem nehéz kitalálni, hogy ő a 24.hu újságírójának férje. Kovács Áron korábban maga is ballib lapok újságírója volt egyébként. Na, persze.

Érthető, hogy a magát függetlennek hazudott ballib médiának ez nagyon kínos. Az információnak a nyilvánossá tétele olyannyira felbőszítette a magát függetlennek hazudó ellenzéki sajtómunkásokat, hogy habzó szájjal vicsorogva, szinte egyszerre, egy emberként kezdték támadni televíziónkat. Természetesen hazugságokkal. 

Először azzal az ostobasággal jöttek, hogy a HírTV szerint az újságírónő egy postafiókban lakik.

Egy kis gyűjtés: 

Média1: 

-A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik. 

Az persze nem világos, hogy mi volt a riport valótlan tartalma, de a vezényszóra ballibék elkezdték termelni a HírTV-t gyalázó cikkeket.  

Index:

-A Hír TV elképzelhetőnek tartja, hogy egy újságíró egy postafiókban lakjon 

HVG.hu: 

-Postafiókban lakik a 24.hu újságírója – hazudta a Hír Tv.

Úgy ni, meg is vagyunk. 

Az mondjuk senkit ne zavarjon, hogy a HírTV soha nem állította, amivel vádolják, de az Indexnél meg a 444-nél a tények soha nem szoktak számítani, csak az alázás. Mert mint tudjuk, a jobboldali médiumokban csak hülyék dolgoznak. Aztán azzal jöttek, hogy a tévé ellenzéki újságírókat zaklat. Nem győzték felemlegetni a személyes adatok szenzitív jellegét, a TASZ jogi segítséget is ajánlott a hírbe hozott újságírónak, és a MÚOSZ is gyorsan elítélte a HírTV-t mint a diktatúra öklét.

A Média1 pedig halálos bűnnel vádolta meg a hírcsatornánkat – most figyeljenek: egy kisgyerekes család életét zavarta meg a HírTV a felcsöngetéssel. Fúúúúj, HírTV!

Ez utóbbi írás már tényleg a szánalmas kategória, hiszen a HírTV nem a lakhelyre, hanem a cégadatbázisban lévő vállalkozás címére ment ki. Arról, hogy egy vállalkozásnak utánajár a sajtó épp a Média1-nek mondta ki a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságának elnöke, hogy rendben van. 

A ballib mátrix azonban behatolást érzékelt a rendszerükben. Működésbe is léptek a Smith ügynökök és beindult a koordinált akció a HírTV ellen.

A hálózat most hiperérzékeny és szuperetikus. Persze nem volt mindig az. Amikor például az MTVA riportere készített interjút Karácsonnyal, akkor nem volt problematikus leírni, hogy a műsorvezető férje fideszes alpolgármester. Emlékeznek még az erkölcsös Indexre? ]]>Fideszes alpolgármester felesége a köztévés Karácsony-interjú riporternője]]> – harsogták.

Szakács Árpád jobboldali újságírót ]]>a 444 azzal próbálta lejáratni]]>, hogy közös-képviseleti cége volt. 

Rólam például kritika nélkül hazudhatja Szinetár Dóra a Magyar Narancsban, hogy zsidóellenes és homofób kijelentéseket teszek, de most talán hagyjuk is a személyes érintettséget. A libsi banda minden gyalázatot elnéz, ami a jobboldal sérelmére történik.    

Néma volt a ballib oldal, amikor Fegyőrék az Origo szerkesztőségébe benyomulva, Kovács Andrást vegzálták. És elfelejtettek tiltakozni, amikor egy férfi G. Fodor Gáborra, a 888 főszerkesztőjére támadt egy nyilvános helyen. Sorolhatnánk még a példákat a ballibek szemforgató képmutatásáról. Most épp azért hisztiznek, mert a 24.hu újságírójának férje a saját lakcímét adta meg Hadházy alapítványának kurátoraként egy nyilvánosan fellelhető dokumentumban, és oda a HírTV be mert csöngetni, hogy megtudja, kit talál ott. Ja, hogy a 24.hu egyik újságíróját? Ez tényleg gáz. Esetleg el kéne gondolkodni, nem aggályos-e, hogy Kovács-Angel Marianna mit tud a beérkező konzultációs ívekről, és hogy milyen adatokhoz jut hozzá. És kulcskérdés, mennyire független ezek után a 24.hu? 

Apáti Bence  - ]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Életmód (1) Heti lámpás (312) Nézőpont (1) Belföld (11) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Sport (729) Tereb (146) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2794) Autómánia (61) Politika (1582) Mozaik (83) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Kultúra (7) Mondom a magamét (7571) Gazdaság (707) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>