Ma 2024 augusztus 17. Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Tűrhetetlen (39.)

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Teljesen nyilvánvaló, hogy az Egyesült Államok titkosszolgálata befolyásolja a magyar nyilvánosság bizonyos szegmenseit! 

A 444, a Soros-féle magyarországi helytartóság egyik legnagyobb tétele (vö.: Murphy törvénye: „Az emésztőgödörben mindig a legnagyobb darabok úsznak legfelül.”) tehát megírja, hogy Pharaon a CIA megbízásából érkezik Magyarországra, és a CIA megbízásából kezd üzletelni nálunk, ráadásul „kormányközeli” vállalkozókkal. Mindennek a nagy „mestertervnek” az a lényege, hogy utóbb mindezt a kormány orra alá lehessen dörgölni, esetleg zsarolásra lehessen felhasználni bizonyos dolgokat. A cikkből kiderül, hogy maga Pharaon is minden bizonnyal CIA-ügynök, s mint ilyen, egyszerűen megbízást teljesít. Kiderül továbbá az is, hogy az amerikai hatóságok és az amerikai titkosszolgálat a hetvenes évek eleje óta dolgoznak együtt többek között Pharaonnal, és az ellene kiadott elfogatóparancs valójában csak megtévesztés, Pharaon továbbra is szabadon jár-kel a világban, maga az amerikai titkosszolgálat vigyáz rá.

Ezt a nagyon súlyos állításokat és leleplezéseket tartalmazó írást, amely a maga ocsmány valójában leplezi le az amerikai hatóságok, titkosszolgálatok és kormányzatok tevékenységét és gazemberségét, egy az amerikai érdekeket (és csak azokat!) elvtelenül kiszolgáló portál jelenteti meg, nyilvánvalóan azért, mert erre utasítást kap, feltehetőleg magától a CIA-tól. Ennek oka pedig nem lehet más, mint hogy a CIA tudomására jut, a magyar titkosszolgálatok minden információ birtokában vannak, és esetleg készülnek nyilvánosságra hozni mindazt, amit Pharaon amerikai titkosszolgálati érintettségéről és jelenlegi megbízatásairól tudnak.

Ekkor a CIA úgy dönt, hogy előre menekül, és inkább maga hozatja le a kompromittáló anyagokat egy hozzá kötődő portálon, azzal a fedősztorival, miszerint mindez egy előre megtervezett akció a magyar kormány ellen. Egy „pompás és fifikás csapda”, amelybe lám, a kormány bele is sétált. Ezek a mostani tudásunk alapján kihámozható összefüggések, ezek az ismerhető tények, ez a penetráns és tűrhetetlen helyzet. És mindezek ismeretében gondoljunk bele, amennyire lehetséges, nyugodtan: A demokraták adminisztrációja előre megfontolt szándékkal, titkosszolgálati módszerekkel hadjáratot folytat, méghozzá minimum két éve a törvényesen megválasztott magyar kormány ellen! Teszik ezt egy NATO-szövetséges ország kormányával! Teljesen nyilvánvaló, hogy erről a leköszönő amerikai elnöknek tudnia kellett! Teljesen nyilvánvaló, hogy az Egyesült Államok titkosszolgálata befolyásolja a magyar nyilvánosság bizonyos szegmenseit! (Önök szerint például életszerű, hogy a Magyar Narancs nevű aljas és becstelen politikai prostituált magától találja ki, hogy éppen kiknek a hajói ringatóznak egymás mellett valamelyik kikötőben? Önök szerint az Index újságírói rendelkeznek olyan titkosszolgálati eszközökkel, amelyekkel titokban felvételeket tudnak készíteni egy magyar miniszterről, és amelyek segítségével az utcán is képesek titokban kiváló minőségű hangfelvételt készíteni emberek beszélgetéseiről? Kérdések ennek kapcsán: Milyen alapon figyel meg egy szerkesztőség titkos módszerekkel egy hivatalban lévő magyar minisztert? Mi ennek a törvényességi háttere? Nem meríti ki ez a tiltott adatgyűjtés fogalmát?

Ha kimeríti, az érintettek miért nincsenek még letartóztatva?) Az Egyesült Államok adminisztrációja és titkosszolgálata úgy gondolja, teljesen nyugodtan „eldicsekedhet” mindazzal, amit művel, mert mindez nekik jogukban áll. (Természetesen a „dicsekvésre” semmiféle felmentést nem ad, hogy ezt kényszerből, előre menekülve teszik!) Megtudtuk, amit eddig is tudtunk: az Egyesült Államok évtizedeken keresztül együttműködik drogcsempészekkel, fegyvercsempészekkel és nepperekkel, pénzmosókkal és nemzetközi bűnözőkkel, maffiózókkal, amennyiben vélt vagy valós érdekei ezt diktálják. Majd ha úgy hozza a helyzet, a legkisebb skrupulus nélkül likvidálják ezeket az embereket, akkor is, ha amúgy például CIA-ügynökök is voltak. Mindennél beszédesebb az a tény, hogy a 444 nevezett írása mintha meg sem jelent volna. Nincs semmilyen visszhangja, nem szemlézik a szemlézők, nem kapta fel sem Bolgár, sem senki más az emésztőgödör legnagyobb darabjai közül. Ezért foglalkozunk vele mi. És befejezésül álljon itt egy idézet, a tűrhetetlenség legmélyéről és szintén a 444.hu-ról, hát honnan máshonnan?

A 444 hosszan foglalkozik az éppen zajló sakkvilágbajnoki döntővel, amelyben a kihívó orosz Szergej Karjakin csatázik a címvédő norvég Magnus Carlsennel. Jelenleg 6:6-ra áll a páros mérkőzés, következik a ráadás. De, amikor Karjakin előnybe került, ezt a 444, az anarki álnév mögé bújt patkány a következő képaláírással jegyezte: „Sötét paraszt üti világos huszárt”. Félreértés sem lehet, ugyanis Karjakin éppen sötét bábukkal játszott. Vagyis azért vált „sötét paraszttá”, mert orosz. De a lényeg ebben az idézetben rejlik: „Iljumzsinov politikai helyzetét elég jól jelzi, hogy az idei New York-i döntőn nem lehet ott a helyszínen, mivel nem léphet be az Egyesült Államokba, mert túl szoros szálak fűzik a szíriai kormányhoz és a szír nemzeti bankhoz.” Iljumzsinov az orosz sakkszövetség elnöke.

És nem léphet be az Egyesült Államok területére. Nem léphet be oda, ahol drogbárók, kokaincsempészek, fegyvernepperek fizetik ki az elnök adósságait, és lesznek CIA-ügynökök. Oda, ahol ugyanezeket a CIA-ügynököket arra (is) használják, hogy egy szövetséges ország szabadon választott kormányát lejárassák. És ezzel még el is dicsekszenek. Csak remélni tudjuk, hogy Trump örökre szakít ezzel az ocsmány politikával. És reméljük is, erősen…

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7774) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Kultúra (9) Egészség (50) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Tereb (146) Történelem (18) Életmód (1) Gazdaság (714) Jobbegyenes (2833) Flag gondolja (36) Sport (729) Vetítő (30) Autómánia (61) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Heti lámpás (323)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>