Ma 2022 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Megállítani a gazembereket

Megállítani a gazembereket

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Itt az idő! Mielőtt nagyobb baj lesz.

Napok óta üvölt bele az ország képébe ez a cím: „Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!” Ezzel a címmel jelentkezett a 24.hu, a 444.hu és majdnem az összes többi ellenzéki propagandalap. A kiindulópont pedig a 168 Óra, amelyik ugyanezt a mondatot adta a miskolci kórház orvosának szájába, miután felvezetőjében leírta a következő fontos mondatot: „Lapunk hosszú időn át dolgozott, hogy minden szálat kibogozzon, és megalapozottan írhassunk a történtekről.” Igen, és ebbe a „hosszú munkába” egyetlen ember felkeresése nem fért bele: Nagy Gábor megrágalmazott, megbecstelenített orvos igazgató megkeresése. Aki nyilatkozatot adott lapunknak, amelyből a következők derültek ki:

1. „Mikor a páciens panaszai fokozódtak, és az ultrahangvizsgálattal is kimutatták, hogy a hasában vér keletkezett, felmerült a gyanú, majd egyértelművé vált a méhen kívüli terhesség.”

2. „Ahogy minden műtét előtt, ebben az esetben is személyesen tájékoztatták a beteget, aki aláírta a személyre szabott beleegyező nyilatkozatot és a mindent részletező műtéti szükségességet (indikációt), ez a mai napig bárki számára hozzáférhető.”

3. „Nem vették ki a nő mindkét petevezetékét, hanem csak a bal oldalit, amely miatt veszélyben volt a beteg élete.”

4. „Az operált nő, akiről szó van, nem is roma származású.”

5. „A főorvos fotót készített a műtét előtt és után is, ez is mutatja, hogy nem vették ki a beteg mindkét petevezetékét.”

6. „Kórházi dokumentációk igazolják, hogy hatszor járt azóta az intézményben, és a zárójelentésben is mindent világosan leírtak.”

7. „Azt, hogy valójában mi történt tehát 2016-ban, műtéti leírás, fénykép, szövettan, patológiai jelentés és a nő zárójelentése is bizonyítja. A kórház főigazgatója egyébként a médiahírek miatt belső vizsgálatot is elrendelt, így azóta már külső igazságügyi orvosszakértő is megállapította, hogy a szakmai szabályok szerint történt a beteg gyógykezelése.”

8. „A patológus utólagosan sorozatmetszeteket készített az érintett területekről a klinikum kérésére, és önmaga módosította saját, korábban kialakított véleményét, amihez természetesen joga van. Kimondta, hogy valóban igazolt a méhen kívüli terhesség. (…) A szövettani lelet és a metszetek a mai napig fellelhetők és megtekinthetők a patológiai osztályon.”

Ennyi nagyjából elég is. Ráadásul mindaz, amit a főorvos elmondott, könnyedén ellenőrizhető. És mindennél jellemzőbb és árulkodóbb, ahogy a gazemberek és az általuk működtetett szennymédia mosakszik a főorvos nyilatkozata után. A 24.hu például ezt írja utólag: „Egyébként a 168 Óra nem állította, hogy a másik petevezetéket is kivették volna, hanem hogy annyira roncsolódott, hogy a nő meddővé vált.”

Érdekes, hogy ehhez képest minden skrupulus nélkül leírták az ominózus címet a „büdös cigány” eltávolított mindkét petevezetékéről. Mert megrágalmaznak, besároznak, megbecstelenítenek bárkit. S teszik ezt annak tudatában, hogy a bíróság őket soha semmiért nem fogja elítélni. Ezek a gazemberek most túlmentek minden határon. S tették ezt nyilvánvalóan azért, hogy a gyöngyöspatai becstelenség és igazságtalanság árnyékában, amelyet a „jogvédők” és a bíróság követett el, a magyarok ellen kezdjék lázítani a cigányokat.

Itt az idő, hogy megállítsuk ezeket a gazembereket. A Sorosjugendeket. Mielőtt nagyobb baj lesz. Mielőtt tényleg kitör az, amit 2010 óta akarnak: egy polgárháború.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Autómánia (61) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Mozi világ (440) Nagyvilág (1304) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6472) Vetítő (30) Sport (729) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (516) Heti lámpás (260) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Tereb (142) Mozaik (83) Politika (1581) Gazdaság (669) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2487) Belföld (8) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>