Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Bencsik András: Jelentés a virtuális háborúból

Bencsik András: Jelentés a virtuális háborúból

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hirtelen nagyon sok országra ijesztettek rá a globalisták. Most mi jövünk.

A III. (virtuális) világháború frontján a szemben álló felek a napokban jelentős csapatmozgásokat hajtottak végre. Mivel a harmadik világháború a virtualitás erőterében zajlik, és a leghatásosabb csapásmérő eszközökkel a tömegek befolyásolására törekszik, hogy egy-egy sorsdöntő pillanatban – szavazás – a szemben álló felek valamelyikének javára dőljön el az ütközet, hasznos egy pillantást vetni a harctérre. Mi a háború célja? Kik a szemben álló felek? Hogy áll a küzdelem?

A háború célja az Európai Egyesült Államok. Az egyik fél uralomra törekszik, a másik pedig meg akarja akadályozni ezt. Globalisták (imperialisták) az egyik oldalon és patrióták (szuverenisták) a másikon.

Hogy áll a küzdelem? Ezúttal a globalisták mértek csapást a patriótákra. Céljuk az volt, hogy megakadályozzák a patrióták azon törekvését, hogy a népvándorlás tömegpusztító eszközének további alkalmazását a tömegek tájékoztatásán keresztül a jövő nyári uniós választásokon megfékezzék. A migránspárti, illetve a patrióta ellentétpár ugyanis az egyre irritálóbb nyugat-európai migránsbűnözés elterjedésével a patrióták számára teremt előnyös helyzetet. Ezért a globalisták egy másfajta ellentétpár elfogadtatására törekszenek.

Ez nem ma kezdődött. Franciaországban, majd egy sor másik államban az elmúlt években kisebb-nagyobb mértékben előretörtek azok a pártok, amelyek kezdettől fogva ellenezték a bevándorlást. (Németország, Ausztria, Olaszország, Svédország…) Globalista oldalról nézve ezt a tendenciát meg kellett állítani. A franciáknál ez úgy sikerült, hogy miután egy rágalomhadjárattal likvidálták François Fillont, a biztos befutó jobbközép párt vezetőjét, kétpólusúvá alakíthatták a választási terepet, ahol a franciáknak a „mérsékelt” Macron és a „szélsőséges” Le Pen között kellett választani. Macron simán győzött. A virtuális háború egy fontos manővere sikeresnek bizonyult.

Most ugyanezt kívánják megismételni egy másik terepen. A cél az, hogy a magyar mintájú politikai törekvéseket eltávolítsák a „patrióta” (védekező) erőtérből, és behúzzák a „szélsőséges” (fenyegető, diktatórikus) erőtérbe. Velük szemben pedig a „liberális demokrácia” (emberbarát, demokratikus) hadseregét jelenítsék meg.

A kérdés ezért az, miképpen lehet megakadályozni ezt a manővert? Miképpen lehet európai uniós kommunikációs szinten helyreállítani az értékrendeket? Ha ugyanis az lesz a fő kérdés jövő nyáron, hogy az európai választók akarják-e vagy sem a demográfiai hanyatlás miatti népvándoroltatás folytatását annak minden szörnyű és végzetes következményével, akkor a választók a patriótákat sokkal nagyobb arányban támogatják majd, mintha az volna a fő kérdés, hogy meg akarják-e a választók akadályozni a kelet-európai autoriter diktatúrák ember­ellenes és „szélsőséges” előretörését.

A Sargentini-komédia ez utóbbi látszatot szolgálta. Nem számít, hogy a jelentés alapjaiban hamis, ugyanis a célközönség, a nyugat-európai választópolgárok eleve torz képet látnak a magyar viszonyokról, ezért elhiszik, amit a fősodratú média tálal nekik. Ezért indított utcai tüntetéseket a jelentéktelen súlyú hazai ellenzék. Vágóképek kellenek a „demokratikus” kontra „náci-fasiszta” ellentétpár sulykolásához.

A válaszcsapás sikere ezúttal a szuverenitásban rejlik. A szuverén határvédelem elleni támadás ugyanis elhamarkodott volt. Hirtelen nagyon sok országra ijesztettek rá a globalisták. Most mi jövünk.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Kultúra (9) Flag gondolja (36) Belföld (11) Életmód (1) Mozi világ (440) Gazdaság (713) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (322) Jobbegyenes (2824) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Egészség (50) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7712) Autómánia (61) Tereb (146) Sport (729) Gasztronómia (539) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>