Ma 2024 július 12. Izabella, Dalma napja van. Holnap Jenő napja lesz.
cf00166261cb2707765ca70db5286660.jpg

Fradista szemmel – A kupabúcsú margójára

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem szoktam ilyen gyorsan jelentkezni egy-egy találkozót követően, de most az európai porondtól való búcsúzásunk után kivételt teszek. Kiestünk az Európa Ligából – egy jobb csapat ellen. Ennyi történt. Se több, se kevesebb. Történt már ilyen a történelmünkben, sajnos nem is egyszer.

De ilyen visszataszító, sportemberhez, szurkolóhoz méltatlan dolog, ami ezen az estén történt még soha sem fordult elő. A híres, sokat kibírt és sokat szenvedett Fradi Tábor elhagyta a süllyedni látszó hajót és patkányként menekült el a Puskás Ferenc Stadionból.

A 40.(!) percben 0:2-es állásnál kivonult a Tábor a részükre fenntartott szektorokból, cserbenhagyva ezzel az állítólagos kedvenc csapatát.

Ilyen világra szóló botrány még soha az életben nem történt meg. Volt itt már minden: bunyó, metró-fogantyú, Szentes hátba rúgás, stadionbezárás és még sorolhatnám.

De ez a mai egész egyszerűen skandalum!

ILYEN CSERBENHAGYÁST NEM LETT VOLNA SZABAD VÉGIGCSINÁLNI! NEM LETT VOLNA SZABAD KITERVELNI és NEM LETT VOLNA SZABAD EHHEZ a SZEMÉTSÉGHEZ ASSZISZTÁLNI!

Srácok, hát nincs köztetek egy sem, aki belátja, hogy az egész tüntetés mizéria nem a szkennerről, vagy miafenéről szól?

Politikai provokáció áldozatai vagytok mind, akik felültök a JOBBIK politikai játszmájának!

A cél: a közelgő, őszi Önkormányzati választást minél jobb eredménnyel zárni, természetesen JOBBIK szempontból. Nehogy már a FIDESZ csak úgy learassa Budapesten a FRADI PÁLYA felépítésével járó sikert. Nosza, köpjünk bele Orbán levesébe.

Ezeket az embereket nem érdekli, hogy mi volt, mi van és mi lesz a Ferencvárossal! Őket egy dolog vezérli, hogy fenn tudják tartani a rendetlenséget, a ribilliót. Mert a REND a JOBBIK legnagyobb ellensége! A rendetlenség, a káosz és a diszharmónia szülte ezt a pártot, ezért csak és kizárólag ilyen káosz környezetben érzi jól magát.

Térjünk végre észhez!

Lesz, illetve már van egy csodálatos, meseszép stadionunk, végre elkezdtünk építkezni, mégha valóban ez nem is olyan látványos folyamat, mint azt sokan szeretnénk látni és érezni.

Emberek a Ferencváros a csőd szélén, a lét és nem lét határán táncolt még pár éve.

Gondolkozzatok, ma hol tartunk?

…egyébként a csapat kikapott szurkolói támogatás nélkül, erős horvát szurkolói fölényben, hazai pályán 2:1 arányban az erősebb játékerőt képviselő tavalyi EL csoportkörös HNK Rijekától és ezzel 3:1-es összesítéssel elbúcsúzott az idei nemzetközi kupaporondtól…

Ebben a vereségben, ha úgy tetszik kudarcban mindenki keresse meg a maga részét: játékosok, edzők, vezetők és szurkolók egyaránt!

Én minden esetre szégyellem magam azok helyett a Fradisták helyett is akik a 40. perctől cserben hagyták kedvenc csapatukat, felülve ezzel a cselekedetükkel a provokációnak és a suttogó propagandának!

A tények:

EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
FERENCVÁROS–HNK Rijeka
(horvát) 1–2
(0–2)
Puskás Ferenc Stadion, 5000 néző. Vezette: Valeri (olasz)
Ferencváros
:
Dibusz – Nalepa (Kukuruzovic, 65.), Mateos, Pavlovic, Bosnjak – Dilaver, Gyömbér, Gera (Böde, 61.), Somália – Lauth, Ugrai (Busai, 79.). Vezetőedző: Thomas Doll
HNK Rijeka:
Vargic – Tomecak, Samardzic, Leskovic, Leovac – Brezovec, Jugovic – Jajalo (Kvrzic, 69.), Kramaric (Zlomislic, 59.), Sharbini (Mitrovic, 87.) – Krstanovic. Vezetőedző: Matjaz Kek
Gólszerző:
Ugrai (65. – 11-esből), ill. Krstanovic (20. – 11-esből), Samardzic (37.)
Továbbjutott: a HNK Rijeka, 3–1-es összesítéssel

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Belföld (11) Szépségápolás (15) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Gazdaság (713) Autómánia (61) Sport (729) Jobbegyenes (2823) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (322) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Politika (1582) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Egészség (50) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7708) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>