Ma 2021 október 23. Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.
Soros Ferenc pápa

Soros Ferenc pápa

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
A katolikus egyház egy NGO-vá (nem kormányzati szervvé) változott.

]]>IL GIORNALE]]>
Aki nem hiszi el, hogy ez a címe Giampaolo Rossinak a jobboldali Il Giornale blogjában közölt egyedülálló írásának, íme az eredeti cím: „Papa Francesco Soros”.

Rossi cikke így kezdődik: „Ezt úgy mondom, hogy a halál a szívemben van, de ez a pápa megöl. Nyugtalanít ideológiai szélsőségessége, és annak a mélységnek a hiánya, amivel szemléli azon korszakos témákat, amelyek társadalmunkat alapjaiban megrázzák. Nyugtalanít az a pontos médiastratégiája, amely teljes mértékben koherens a fősodratú média igényeivel, amelyhez oly kedélyesen vonzódik. Nyugtalanít az a tény, hogy ugyanazt mondja, amit a globális elit hallani akar tőle. Nyugtalanít, hogy egyes témákban látom, amint a római egyház megadja magát a kor szellemének úgy, ahogyan azt a legrosszabb technokrata globalizmus követeli; az a sodrás, amit a bőrünkön tapasztalunk. Nyugtalanít, hogy a bevándorlásról egy pápa úgy beszél, mintha a Nyílt Társadalom  egy dokumentumát olvasnám. És ha Krisztus helytartója, a katolikus egyház feje úgy hangzik, mintha Sorost ismételgetné, akkor talán mindannyiunknak nyugtalanoknak kell lennünk. És ha Emma Bonino  egyetért, és alig tudjuk megkülönböztetni üzenetét egy Roberto Saviano cikktől, az azt jelenti, hogy az egyház megszűnt ’hihetetlennek’ lenni azzal, hogy banálisan lett hihető”.

Most pedig szakítsuk félbe a cikket. Roberto Saviano egy drogkereskedőből lett politikus. Emma Boninoról pedig itt lehet olvasni: ]]>http://lovasistvan.hu/2017/07/20/ferenc-papa-hirhedt-abortuszparti-aktivistat-kert-fel-hogy-szoljon-az-egyhazhoz/]]>

A rendkívül éleslátó, nyolc nyomtatott oldal terjedelmű cikkben olyanok is olvashatók, hogy Ferenc pápa nem az egyház szociális doktrínáját, hanem egy szocialista doktrínát hangoztat. 

És olyanok, hogy „Ferenc pápa talán nem tudja, de ítélete magának a nyugati demokráciának a gyökereit pusztítja el és állásfoglalása iszonyatosan közel van Soros unokáihoz, akik Európa városaiban ilyen feliratokkal menetelnek: ’Ne legyenek államok, ne legyenek határok!”.

Valamint: „Eme argentin és harmadik világbeli pápának a globális vándorlás láthatóan a célja, egy elérendő terv, egy megvalósítandó projekt…, vagyis ugyanaz a jövőképe, mint George Sorosnak. 
A cikk vége felé az olvasható, hogy a katolikus egyház egy NGO-vá (nem kormányzati szervvé) változott. 

Lovas István - ]]>www.demokrata]]>

Hozzászólások

Béla
2017-08-27 07:28
Ezt miért itt mondja el Lovas? Miért nem a királyi egyesen reggel 11 órakor, majd délután négykor, este tizkor és éjfélkor? Komolyan kérdezem? Miért engedi át a médiumokat, a netet, soroséknak s cukkerbergereknek?? a kormánypárt, a magyar állam, a Fidesz? Elökelő társaságban írok ide, én egyedül. Ez vigasztaló, de sajnos a kétharmadhoz kevés lesz jövőre.. S ha nem lesz kétharmad, a magyar nép meg fog halni! Ha Orbán nyerni fog, s komolyan gondolja, hogy magyarrá vált, akkor olyan népesedéspolitikába kezd, ahol a nagycsaládos Anya hivatást kaphat,s állami fizetést, a családok pedig alanyi jogon, ingyen házat, telket, internetet, ha tisztán élnek, s nagycsaládok akarnak lenni.. Itt már kevés lesz a mindenkori állam részéről, hogy nincsen rá pénz. Élet vagy halál. Nem pénzkérdés a népesedés ügye. Létkérdés, nemzetvédelmi kérdés. Élni, vagy nem élni. Lenni, vagy nem lenni..
jocó
2017-08-27 18:30
Azért nem mondja senki ezeket a nyilvánvaló dolgokat a Magyarnak nevezett médiákban,mert van egy sokkal jelentősebb hír,nevezetesen:Vona mit mondott a nyugdíjasoknak.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1578) Sport (729) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Nagyvilág (1463) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5652) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Kultúra (6) Heti lámpás (255) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (506) Tereb (138) Történelem (14) Életmód (1) Gasztronómia (539) Gazdaság (662) Jobbegyenes (2133)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>