Ma 2023 február 05. Ágota, Ingrid napja van. Holnap Dorottya, Dóra napja lesz.
„Orban” és „Benscik” Európát pusztítja el Putyin ügynökeként

„Orban” és „Benscik” Európát pusztítja el Putyin ügynökeként

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Ugye elég ebből?

]]>THE DAILY BEAST]]>

Olvasóink most egy akkora rakás leleplezés ismertetését olvashatják, mint a Burdzs Dubaj torony. 

A leleplező: Anna Nemtsova, a leleplezést végző médium, a Daily Beast moszkvai tudósítója, aki folyamatosan jelent a posztszovjet államokról is. De ugyanúgy tudósítja e helyekről a Newsweek magazint, a Politicót, a Foreign Policy magazint, az NBC Newst, a Guardiant, a BBC-t, a Washington Postot, a Vanity Fairt és a Marie Claire-t. 
Igazán nem állítható Nemtsováról, hogy kispályás. 
2012-ben megnyerte a Pulitzer Központ Persephone Miel ösztöndíját, és 2015-ben az IWMF (Nemzetközi Női Média Alapítvány) újságírónői bátorság díját. 

A nő iszonyú bátor: szembeszállva Putyin valamennyi, ellene irányuló tankjával, annyit hazudik, amennyit virtuális neokon főnökei elvárnak tőle. Mert tudja, hogy Moszkvában és a posztszovjet térségben totális biztonságban van. 

A cikkét a Daily Beastnek Budapestről keltezte. 

De először néhány szó a médiumról magáról. 
Egy fontos amerikai hír- és véleményportálról van szó, amely elsősorban a politikáról és a popkultúráról tudósít. A szerkesztőség, saját szavaival, „szeret konfrontálódni a hatalmaskodókkal, a bigottakkal és a hipokritákkal”. 
Tavaly novemberben a Daily Beast elnöke kijelentette, mindig is büszkék voltak arra, hogy „függetlenek és senki mellé nem állnak politikai értelemben”. A Daily Beast számos díjat nyert. Mindezt azért kellett feltüntetni, hogy a Demokrata online portál olvasói lássák, mit tud Amerikában az élvonal.
 
Ezt. 

A cikk címe: „Hogyan használja Putyin Magyarországot Európa elpusztítására”. 

Most pedig nézzük akkor a legújabb Putyin-konteót részleteiben. 

Nemtsova Magyarország ismertetésével kezdi cikkét. 
„Viktor Orbant” úgy írja le, mint aki „Putyin lelki társa”.  A neokon bibliában ugyanis az a parancs áll, hogy a világon minden olyan esetben, amikor két ország vezetője nem kaparja ki egymás szemét, így tárgyalnak egymással és rendszeres kapcsolatot tartanak fenn, mint mondjuk Uganda és Ruanda, vagy az USA és Kanada vezetői, az a normalitás szférájába tartozik. De az is, ha Trump amerikai elnök elrohan az utcai kivégzéseket futószalagon gyártó Szaúd-Arábiába, hogy alázatos kardtáncon rázza nem könnyen rázható önmagát vendéglátóival még több fegyvereladás céljából, amely fegyverekkel Jemen népét is remekül a másvilágra lehet küldeni. 

A kivétel Oroszország. 
Ami az amerikai hadiiparnak, a neokon agytröszthálózatnak és a prostituált médiának úgy kell ellenségként, mint egy kardfogú tigrisnek az emberhús. 

A cikk ezután ismerteti „Orban” politikai jellemvonását. 
Szintén a prostituált média papagájbibliája szerint. 
Nem akar migránsokat és – most ugrik a gorilla a vízbe – Sorost a „liberalizmus” gonosz figurájának állította be. 

Plusz ennek az Orbannak még volt pofája a múlt hónapban konferenciát rendeznie az üldözött keresztényekről, amelyen a miniszterelnök megdádázta Európát, amiért az „tagadja keresztény gyökereit”. 

Ezután Moszkva jön, ahol „tisztségviselők” tapsikolnak Orbannak, amiért az a határain kerítést épített. Igen, éppen úgy, tegyük hozzá Nemtsova helyett, mint előtte az USA, vagy Bulgária a bolgár–török határon, vagy Spanyolország Ceutánál és Melillánál, de amelyek miatt neokon nyivákolásról nem értesültünk. 

De ez már elég arra, hogy gyanúba keverje a két bűnöst, azaz Putyint és Orbant. 

Majd következik az, hogy az orosz ügyészség 2015-ben megtiltotta a Soros-finanszírozású szervezetek működését. De hogy mit tett Izrael, arról egy kukk nincs a kilenc nyomtatott oldal terjedelmű cikkben. 

A Pulitzer-díjazott hölgy ezután azt meri hazudni, hogy „Valóban, Magyarország az egyetlen olyan ország Európában, ahol több szélsőjobboldali párt verseng az uralkodó párttal, hogy kiderüljön, ki használja a leggyűlöletesebb nyelvet a külföldiekről”. 
Micsoda? Hol van Magyarországon a Fidesszel e téren versengő akár több, akár egyetlen ilyen párt? De hol van egyébként „több szélsőjobboldali párt” Magyarországon?  
Nemtsova megemlít egy ilyet: az Erő és Eltökéltség (?), angol fordításában „Force and Determination” nevű párt, amely szerinte a Jobbikkal, a legnagyobb szélsőjobboldali párttal rivalizál. 
Nos, lehet, hogy a „Determination”-t „Elhatározottság”, stb. szinonimával kellene fordítani, de hogy ilyenről senki nem hallott, az szinte biztos. És hogy ilyenek nem versenyeznek a migránsokkal szemben már egyáltalában nem oly kemény Jobbikkal, az is biztos. És a médiumokban sem szerepelnek. 

Budapesten, írja, az idegenektől való félelem „patologikus” és az csúnya incidenseket eredményez. Pedig, vágja oda Nemtsova, nulla idegen látható a főváros utcáin. Kivéve Soros plakátjait.

A tudósítónő által kiötlött csúf incidensekről „Ocseny” jut eszébe. Amely helyen a migránsbefogadásra kész vendégház tulajdonosának kiszúrták autója gumiját. Viktor Szigetvari ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta a nőnek, hogy „sírt a szégyentől”. Nyilván azért is, mert fogytán volt ínséges időkben táplálékként használt, beszáradt orrváladéka. 

Ami Ocsenyben történt, az nagyon is OK Moszkvában. Ahol több ezer „náci csoport” masírozik „Sieg heil!”-t üvöltve. Ők is utálják az idegeneket. 

Aki még ezután is követni tudja és akarja e cikket, ne hagyja abba! 

Szóval Ocseny abban is hasonlít Oroszországhoz, hogy ott letartóztatják az ultranacionalista vezetőket, mégis embereket ölnek meg nagy idegengyűlölő felindulásból, és a többi. 
Majd jön ez a mondat: „Orban magyar miniszterelnök és támogatói megértéséhez találkozni kell Andras Bencsikkel, a jobboldali Demokrata magazin főszerkesztőjével. Egy nemrégiben Budapesten készült interjúban Benscik azt mondta, évek óta vár egy ilyen politikára”. 
Az eminens lap eminens tudósítója tehát két, egymás után következő mondatban még interjúalanyának a nevét se képes konzekvensen leírni. 

Majd idézi e hetilap főszerkesztőjét, aki elmondta, hogy Soros veszélyes és egész Európa elpusztításával fenyeget. Ezután hosszabban idéz Bencsik Andrástól Sorossal kapcsolatban teljesen tényszerűen mondottakat. 
És ekkor jönnek Bencsik gyanús dolgai. Jól beszél oroszul. Eleve gyanúsabb, mintha szuahéliül tudna. Ami még gyanúsabb, hogy az orosz kulturális központ rögtön a Demokrata szerkesztősége mellett van. 

Az oroszul Bencsiknél is jobban beszélő Nemtsova azt elfelejtette hozzátenni, hogy a török nagykövetség ugyanolyan távolságra van a Demokrata szerkesztőségtől, mint az orosz kulturális központ, sőt a macedón nagykövetség is. 

Ezután azt hazudja, a főszerkesztő gyakran jár e kulturális központba. Megkérdeztem Bencsik Andrást. Elmondta, az elmúlt tizenöt évben egyszer járt ott. Egy olyan médiakonferencián, amelynek a Demokrata is támogatója volt. 
Majd a nagy orosz–magyar titkos összefonódás következő leleplező bizonyítékaként azt írja, „Benscik” „nagy mosollyal” nyugtázza, hogy Putyin idén kétszer is volt Budapesten. Csakhogy – amit szintén András árult el –, Nemtsovának elmondta, mely más politikusok jártak még itt. 

Nemtsova azzal is „leleplezi” „Bensciket”, hogy Moszkvában is járt egy nemzetközi biztonsági kérdésekkel foglalkozó konferencián. Csakhogy az a konferencia uniós szervezésű volt és az EU-Oroszország együttműködés lehetőségét vitatta meg. 

Egy néhány bekezdéses paksi és Transparency International (szintén Soros-féle) kerülő után újra Szigetvárié, az Együtt volt elnökéé a szó. Elmondta, egy tévévitában élőben kidomborította, az egész Soros-ellenes kampány a zsidókról szó, és az emlékeztet az 1930-as évekre… Mely eget verően újdonságnak ható párhuzamot a Daily Beast (Napi Vadállat) ki is emelte külön idézetként. 

Ugye elég ebből? 

Lovas István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6595) Jobbegyenes (2539) Irodalmi kávéház (516) Tereb (142) Vetítő (30) Kultúra (6) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (675) Autómánia (61) Egészség (50) Belföld (8) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1305) Mozi világ (440) Sport (729) Heti lámpás (260) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Mozaik (83) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>