Ma 2022 július 06. Csaba napja van. Holnap Apollónia napja lesz.
Lovas István: Még Soros se tudott ellenállni

Lovas István: Még Soros se tudott ellenállni

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
George Soros legalább 80 millió dollárt fektetett be...

]]>SREETWISE REPORTS]]>

E cikket Tom Beck, a Portfolio Wealth Global alapítója írta a marihuána befektetési potenciáljáról az USA-ban. Amely üzlet a szerzőnek egyáltalában nem tetszik.

A cikket azzal kezdi, hogy George Soros legalább 80 millió dollárt fektetett be azon törekvésébe, hogy legalizálják a marihuánát. Óriási lehetőségek nyílnak arra, teszi hozzá, hogy valaki igen komoly vagyonra tegyen szert a marihuána-befektetésekkel.

Soros Nyílt Társadalom Alapítványai révén adományokat juttatott a Kábítószer-politikai Szövetségnek (Drug Policy Alliance). Szintén támogatta az Amerikai Polgárjogi Uniót (American Civil Liberties Union – ACLU), amely szervezet pénzeli a marihuána legalizálásáért tett erőfeszítéseket, de ugyancsak adott pénzt a Marijuana Policy Project számára is, amely pedig azt támogatja, hogy a szövetségi államokban népszavazással döntsenek a kérdésről.

Ezen túlmenően Sorosnak nagy szerepe volt abban, hogy Uruguay legyen az első ország, amely legalizálja a marihuána termesztését, értékesítését és fogyasztását. Soros a Kábítószer-politikai Szövetség (Drug Policy Alliance) – a marihuána legalizálását tekintve a világ legfontosabb szervezete – igazgatótanácsának tagja.

„Személyesen nem szeretem Sorost. Jellemének számos sötét foltja van, és fogadni merek arra, hogy idővel a vele kapcsolatos vádak közül nem egy igaznak bizonyul, de ami a füvek legalizálását illeti, azt még kiindulópontnak sem vagyok hajlandó elfogadni.”

A szerző ezután azt írja, a marihuánaipar kevesebb mint tíz év alatt 300 százalékkal fog nőni, és ennek az oka világos: sokféleség és a meglévő kereslet. Ami azt jelenti, hogy a fogyasztók a kínálat mennyiségének és minőségének egyre változatosabbá válása miatt mind több terméket fogyasztanak.

Lovas István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Gazdaság (665) Tv fotel (65) Vetítő (30) Politika (1581) Gasztronómia (539) Történelem (15) Mozaik (83) Belföld (8) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Jobbegyenes (2348) Mondom a magamét (6161) Heti lámpás (260) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (513) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Flag gondolja (33) Tereb (141) Mozi világ (440) Egészség (50) Nagyvilág (1465) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>