Ma 2024 február 22. Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.
06623d03a72ebd174c4e84e3b7970ba4.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 5.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Általában 2 napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen nálunk, ami messze több annál, ami indokolt lenne. Így viszont – mondhatni – senki nem állíthatja, hogy nem volt elég ideje egy hír feldolgozására.

E friss sorozat látható népszerűsége nem csak meglepett, de azt mutatja, erős az igény e tények megismerésére. Ezért folytatni fogom.

Három újabb elhallgatott hír

1. Az amerikai kongresszus december 4-én (azaz 3 napja) 411 szavazattal 10 ellenében olyan határozatot fogadott el, amely Oroszország szomszédjai elleni agresszióját ítéli el. Felhívja a NATO-t és az USA szövetségeseit, hogy függesszenek fel mindenfajta katonai együttműködést Oroszországgal. (Ami nyilván azt is jelenti, hogy a magyar honvédség beszerzendő helikoptereit nem vásárolhatná meg – ha jobb ajánlatot is kapnánk rájuk a versenytársaknál – az oroszoktól.)

Ron Paul volt amerikai kongresszusi képviselő a 758-as számot kapott határozatot kommentálva kijelentette, hogy az emlékezteti őt arra a kongresszusi határozatra, amely Irakot ítélte el annak idején. Ezt az Irak elleni háború követte. Elmondta, hogy a határozat szövege minden bizonyíték nélkül állítja, hogy Oroszország inváziót hajtott végre Ukrajnában és hogy Oroszország fenyegeti más szomszédjait is.
Vagyis: „legfőbb szövetségesünk” még közelebb sodor bennünket a háborúhoz. A kongresszusi határozat szövege itt található: ]]>https://www.congress.gov/…/113th-congr…/house-resolution/758]]>

2. 6 napja, múlt hétfőn amerikai diákok a Hawaii Egyetemen bevonták az egyetem Hilo-i campusának bejáratánál lobogó amerikai zászlót és felhúzták helyette a Hawaii Királyság lobogóját. A diákok szerint az Egyesült Államok törvénytelenül tartja megszállás alatt Hawaii szigeteit. (Hawaii-on erősödik a függetlenségi mozgalom.)

A diákok követelik, hogy ezután a zászlórúd tetején a Hawaii Királyság zászlaja fogadja a belépőket. Azért is, mert az Egyesült Államok háborús bűnöket követett el Hawaii-on a szigetek kényszerű és erőszakos amerikanizálásával. Aki látni szeretné a zászlócsere videóját kattintson ide: ]]>http://www.bigislandvideonews.com/…/video-american-flags-t…/]]>

3. Csak tegnap adott hírt arról a The Times of Israel című izraeli hírportál, hogy novemberben egy amerikai közvélemény kutatás szerint a megkérdezett amerikaiaknak már a 71 százaléka akarja, hogy Izrael két nemzet országa legyen, ha csődöt mondanak a „két ország” (Izrael és Palesztina) megoldás.

Azaz már az amerikaiakban sem lehet bízni: elegük van az etnikai jellegű, apartheid államból. A „némileg” megkésett híradás itt található: ]]>http://www.timesofisrael.com/one-state-solution-finds-risi…/]]>

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (535) Tereb (146) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mondom a magamét (7420) Vetítő (30) Nézőpont (1) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Sport (729) Egészség (50) Belföld (10) Politika (1582) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Mozi világ (440) Heti lámpás (305) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2761) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Gazdaság (698) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (17)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>