Ma 2020 október 23. Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.
lovas017.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 39.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

- A Clinton Alapítvány a legnagyobb összeget 1999 és 2014 között egy ukrán oligarchától kapta.

- Kelet-Jeruzsálemben egy vak palesztin testvérpár házát hajnalban buldózerekkel rombolták le. (Erről az a világsajtó hallgat, amely heteken át Gyöngyöspatával volt tele.)

1.

1999 és 2014 között a Clinton Alapítványnak a legnagyobb összeget, 10 millió dollárt, egy ukrán oligarcha, Viktor Pincsuk alapítványa adományozta. A pénz azon időszak alatt is áramlott a Clinton Alapítványba, amikor Clintonné külügyminiszterként dolgozott, írja a ]]>hangthebankers.com]]> (]]>akasszátokfelabankárokat.com]]>).

Pincsuk két alkalommal is tagja volt az ukrán törvényhozásnak és mindenkor kiállt Ukrajna és az EU közötti kapcsolatok szorosabbá tétele mellett.

2.
Az ]]>electronicintifada.net]]> április 5-i híre szerint a múlt kedden hajnali fél hatkor buldózerek és kutyák társaságában több mint száz izraeli katona jelent meg Nureddin Amro házánál. A nagy családi házban tizenketten éltek, közöttük a világtalan Nureddin Amro és szintén vak testvére. A ház nagy részét lerombolták. Közben elvágták az internet, a telefon és a vízszolgáltatást. Amikor a házbeliek megkérdezték, van-e bírósági engedélyük a romboláshoz, a képükbe nevettek. A gyerekek közül többet megvertek.

Az istállóban felhalmozott lóeledelt szándékosan megmérgezték.
A házból két szobát hagytak épen. Nureddin Amro az electronicintifadának azt nyilatkozta, hogy már régóta tartottak attól, hogy házukat lerombolják. Elmondták, úgy érzi, tíz éven belül Kelet-Jeruzsálemből elűzik az összes palesztint. (Kelet-Jeruzsálem lett volna egy palesztin állam fővárosa.)

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Heti lámpás (244) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Tv fotel (65) Életmód (1) Jobbegyenes (1873) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (4869) Gazdaság (653) Politika (1571) Belföld (5) Nagyvilág (1452) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (491) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>