Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
lovas017.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 28.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

- Szenzáció: már a német kormány is antiszemita lett
- A török miniszterelnök: „Nem enged Törökország a zsidó lobbinak”
- Az Izraelt bojkottáló mozgalom hatalmas győzelme Kaliforniában

- Az Associated Press (AP) február 9-én jelentette, hogy vezető zsidó csoportok elítélték a német kormányt, amiért egyetlen zsidó résztvevő nélkül hozott létre egy antiszemitizmus ellen küzdő bizottságot.
Julius Schoeps (Moses Mendelssohn Európai Zsidó Tanulmányok Központja) „egyedülálló botránynak” nevezte azt, hogy a német belügyminisztérium egyetlen zsidó tudóst vagy közösségi vezetőt nem kért fel azon bizottságban történő részvételre, amelynek feladata az antiszemitizmus elleni harc és a németországi zsidó élet támogatása.

Anetta Kahane (Amadeu Antonia Alapítvány az Antiszemitizmus Ellen) kijelentette: „Senkinek sem jutna eszébe az iszlám gyűlöletével foglalkozó konferencia létrehozása muszlim, vagy a nők diszkriminációja elleni kerekasztal megrendezése női résztvevő nélkül.
A német belügyminisztérium a bírálatra nem reagált, jelentette az amerikai hírügynökség.

- Ahme Davutoglu töurök miniszterelnök Ankarában vasárnap kijelentette, hogy Ankara nem hajlandó engedni a „zsidó lobbinak” vagy más pártoknak, amelyek a kormány ellen ügyködnek.

A miniszterelnök ezt azután mondta, hogy Erdogan török elnök kijelentette, az izraeli Moszad egy „párhuzamos struktúrával” működik együtt az AKP-kormány megbuktatására. (Több forrás.)

- Hatalmas sikert ért el az a mozgalom, amelynek célja, hogy tőkét vonjanak ki azon cégekből, amelyek segítik Izraelt a palesztinok emberi jogai megsértésében.

A több százezer diákot képviselő Kaliforniai Egyetemi Hallgatók Társasága (UCSA) február 8-i ülésén 9:1 arányban hat tartózkodás mellett két határozatot fogadott el ezen irányban. Az egyik határozat felhívja a kaliforniai egyetemi rendszer vezetését, hogy tartsa tiszteletben a diákönkormányzat határozatát és ennek megfelelően lépjen, olvasható az ]]>Electronicintifada.net]]> portálon.

(Megjegyzés: az MTI már-már megszállottságnak tűnő elszántsággal szűri ki éppen az Izraellel és az „antiszemitizmussal” kapcsolatban általa „károsnak” tekintett híreket.)

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2815) Mozaik (83) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Életmód (1) Gasztronómia (539) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Belföld (11) Heti lámpás (319) Mondom a magamét (7657) Kultúra (9) Tv fotel (65) Gazdaság (711) Mozi világ (440) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>