Ma 2022 október 06. Brúnó, Renáta napja van. Holnap Amália napja lesz.
lovas017.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 25.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

Miért blokkolja az MTI azt a hírt, hogy Norvégiában a parlament börtönnel akarja büntetni a koldulást?

A brit Independent és a Daily Telegraph című napilapok február 4-én adtak hírt arról, hogy a norvég parlamentben egy szavazásra váró törvény illegálissá tenné a koldulást. (Ugyanerről napok óta részletesen ír a norvég Aftenposten.no.)

Hat hónap és 1 év börtönbüntetés közötti szabadságvesztéssel nézhetnek szembe azok, akik Norvégiában a koldusoknak pénzt, ennivalót vagy menedéket kínálnak.
A szervezett koldulás egyenlő lenne a szervezett bűnözéssel.

(A mellékelt fotó norvég nyelvű feliratán a "Hjelp - Jag er norsk" azt jelenti: „Segítség! Norvég vagyok”. Képzeljük el, milyen cikkek jelennének meg a balliberális sajtóban, ha egy koldus Budapesten a belvárosban „Segítség! Magyar vagyok” felirattal kéregetne.)

* * *
Mint tudjuk, a világsajtó tele volt, milyen „kegyetlenül” bán el a magyar kormány és a főpolgármester a budapesti koldusokkal. A Város Mindenkié nevű „civil” szervezet még több külföldi városban is rendezett szolidaritási tiltakozást az ellen, ami szerintük nálunk történik a kéregetőkkel.

Ha tehát a fenti norvég törvénytervezet nálunk nem lenne hatalmas érdeklődéssel kísért hír, akkor semmi nem az.

A MTI azonban ezt a hírt is blokkolta. Az MTI balliberális hírszűrői totális immunitásuk tudatában egyre arcátlanabbul manipulálnak: nyáron még hírt adtak a készülő norvég törvénytervezetről.

Arról az MTI-ről van szó, amely tegnap egyebek között igen bő terjedelemben jelentett arról a legújabb washingtoni badarságról, hogy Putyinnak Asperger-szindrómája van, azaz kissé autista.

(Az egész magyar sajtóban – ezért a hír nem teljes mértékben elhallgatott – a Magyar Nemzet mai sajtószemléjében lejött. Mivel 4-i hírről van szó, jó lett volna, ha a jobboldali sajtó ma már azzal is jelentkezik, hogy mi erről a véleménye A Város Mindenkié szervezetnek, vagy a magyar társadalmat liberális irányba lökő, hatalmas norvég pénzeket elosztó Ökotársnak.)

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Történelem (15) Mondom a magamét (6353) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (514) Belföld (8) Heti lámpás (260) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (142) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Gazdaság (667) Jobbegyenes (2434) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Sport (729) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Politika (1581) Életmód (1) Autómánia (61) Egészség (50) Nagyvilág (1464) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>