Ma 2021 október 23. Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.
lovas017.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 22.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

- A legnépszerűbb osztrák párt, a jobboldali radikális FPÖ Orbán Viktor példáját ajánlja Ausztriában a svájci frankban eladósodott osztrákok helyzetének rendezésére.

- Az izraeli hadsereg fehér zászlót feltartó menekülteket is lőtt – jelentés.

- A palesztin gyermekeket változatlanul kínozzák Izraelben – jelentés.

- 8 millió brit él a létminimum alatt.

1.

A felmérések szerint ma a legnépszerűbb Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) követeli, hogy Ausztriában a bankok vegyék ki a részüket az osztrák svájci frankban eladósodottak megsegítéséből.

Az FPÖ Orbán Viktort nevezte követendő példának a bankok elleni eljárásban, írta a német gazdasági lap január 27-én (]]>http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/…/oesterreich-f…/]]>).

(Megjegyzés: az MTI-nek van német és osztrák tudósítója. Nem valószínű, hogy ezt a hírt ne olvasták volna érdeklődéssel a távirati iroda – és az általa ellátott hazai médiumok - híreinek fogyasztói.)

2.

A hermetikus izraeli blokád alatt tartott Gázai övezet augusztusi bombázásakor az izraeli hadsereg tüzet nyitott az övezet déli részében lévő Huzaa faluból menekülni próbáló tömegre. A palesztinok azután próbáltak falujukból elmenekülni, hogy három napon át tűz alatt tartották, áll egy új jelentésben, amely az augusztusi gázai öldöklés egyéb részletére is fényt derít, jelentette január 28-án az ]]>electronicintifada.net.]]>

(Megjegyzés: a globális média rasszizmusa ismét a napnál világosabban mutatkozik meg. Szemükben a palesztinok megölése fajuk miatt érdektelen. Ha az iráni Forradalmi Gárda lőtt volna békét kiáltó és fehér zászlóval menekülő zsidókra, nem csak ez lett volna évekig téma a médiában, de Iránt már bombázták volna, amerikai részvétellel. Ugyancsak megjegyzendő, hogy a Magyar Rádiót és az MTI-t jeruzsálemi tudósítója, Shiri Zsuzsa erről az eseményről is elfelejtette értesíteni az őt közpénzekből fizető médiumokat.)

3.

A Defence for Children International-Palestine (DCI-Palestine), vagyis a Nemzetközi Gyermekvédő – Palesztina nevű emberjogi szervezet jelentése arról szól, hogy a palesztin gyermekeket változatlanul megölik, ok nélkül fogságba tartják és iszonyatosan megkínozzák.

Erről az előbb idézett electronicintifada január 19-én.

4.

8 millió brit él a létminimum alatt. A közöttük lévő gyermekes családok felének nehézségbe ütközik az alapvető élelmiszerek megvásárlásában is, jelentette az ]]>RT.com]]> (Russia Today) január 19-én.

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Történelem (14) Tereb (138) Irodalmi kávéház (506) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (5652) Jobbegyenes (2133) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Kultúra (6) Sport (729) Mozi világ (440) Heti lámpás (255) Nagyvilág (1463) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (662) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Egészség (50) Életmód (1) Politika (1578) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>