Ma 2024 február 28. Elemér napja van. Holnap Anonymus napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 218.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Liberális portál: „Hogyan terjeszt Trump húsevő baktériumot”

]]>ALTERNET]]>

Az „Alternet” neve ellenére nem hogy független, alternatív hírforrás, hanem a fősodratú médiánál is liberálisabb – ha ez egyáltalán lehetséges.

Most cikket jelentetett meg a fenti címmel.

Annak a következményét ecseteli, hogy az amerikai elnök jelezte, kilép a párizsi klíma egyezményből.

Miután így jobban emelkedik majd a Föld hőmérséklete, el fog terjedni a „vibrio vulnificus” névre hallgató húsfaló mikroba.

Ha megtámad bennünket, megbetegszünk, és a rothadó bőr leesik a lábunkról.

A baktérium cirkulál a vérben és ettől a beteg még rosszabbul lesz.

Az ENSZ Trumpnak: engedje be a menekülteket!

]]>RUSSIA TODAY]]>

Két ENSZ szervezet közös nyilatkozatban sürgette Donald Trumpot, hogy ne állítsa meg a menekültek befogadását az Egyesült Államokba, miután az elnök rendelettel függesztette fel belépésüket az országba.

Az ENSZ Menekültügyi Szervezete és a Nemzetközi Migrációs Szervezet a nyilatkozatban hangsúlyozta, „Soha nem volt nagyobb szükség a menekültek és migránsok által világszerte támasztott igény, és az amerikai letelepítési program az egyik legfontosabb a világon”.

Megszólalt Jean-Marc Ayrault francia külügyminiszter is, aki Trump rendeletét „aggasztónak” nevezte és hangsúlyozta, hogy „a háború és elnyomás elől menekültek befogadása kötelességünk része”.

De megszólalt a facebook alapító Mark Zuckerberg is, aki kijelentette: nagyszülei és felesége szülei is menekültek voltak és ha őket akkor nem engedték volna be az Egyesült Államokba, akkor ma nem lennének ott.

Zöldképviselő: Antiszemita tankönyv illusztrációt használtak már négy éve német iskolákban!

]]>DIE WELT]]>

Volker Beck (a Bundestag zöldpárti frakciójának tagja) felháborodottan nyilatkozott, amiért senkinek nem tűnt fel négy éven át, hogy egy iskolai tankönyvben az euróválság illusztrációja antiszemita sztereotípiát sugall.

A könyvet kiadó Klett Verlag azonnal leállította a tankönyvek árusítását.

Beck az amerikai David Dees illusztrációjáról azt mondta, az „a legmélyebben sokkolt”.

A képen egy sárga színű bankfej falja fel a Európai Uniót.

Beck felelősségre vonta az oktatási minisztériumot is, amelynek a tananyagot ellenőriznie kellett volna.

Trump élethossziglani lobbizási tilalmat rendelt el kormányzati tisztségviselőknek

]]>RUSSIA TODAY]]>

Az amerikai elnök az általa kinevezett személyekre vonatkozó rendeletet írt alá, amely két évre megtiltja a lobbizást bármely kormánytisztviselő számára és öt évre a korábbi állami munkahelyük számára. A rendelet értelmében jelöltjei más ország kormánya vagy külföldi politikai párt javára az USA-ban életük végéig egyáltalán nem lobbizhatnak.

Amerikai haderő jemeni faluban több tucat embert ölt meg

PRESS TV

Az amerikai haderők több szárazföldi és légi támadást hajtottak végre Bajda jemeni tartomány egyik falva ellen. 57 embert öltek meg, közöttük civileket.

Három al-Kaida terroristát is megöltek.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (535) Nagyvilág (1309) Belföld (10) Mozaik (83) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Kultúra (6) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2764) Életmód (1) Gazdaság (699) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7429) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Történelem (17) Egészség (50) Heti lámpás (306) Tv fotel (65) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>