Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
lovas017.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 15.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

FBI STATISZTIKA: 27 ember megölése = 0 gyilkosság.

SENKI NEM KÍVÁNCSI A KELET-UKRAJNA FÖLÖTT ÁTREPÜLŐ MALÁJ GÉP MEGTALÁLT ELPUSZTÍTÓJÁRA?

1. 2012. december 14-én az Egyesült Államok történetének legnagyobb számú áldozatával járó mészárlás történt a Connecticut állambeli Newtown városában lévő Sandy Hook általános iskolában.

A 20 éves Adam Lanza 20 gyereket és hat tanárt lőtt le. Előtte még otthon lelőtte édesanyját. A gyilkos a tömegmészárlás után öngyilkos lett.
Ehhez képeset az FBI, az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda bűnügyi statisztikájának adatai szerint 2012-ben (lásd a Connecticut államra vonatkozó statisztikát itt, benne Newtown-nal: ]]>http://www.fbi.gov/…/table_8_offenses_known_to_law_enforcem…]]>) Newtown-ban nulla (0) „gyilkosság és nem hanyagságból történt emberölés” volt.

(Köszönet az amerikai forrásnak, aki erre felhívta a figyelmet.)

2. A Vesztyi (Hírek), az orosz állami tévé legfontosabb műsora december 28-i, esti adásából kiderült, hogy a 26 éves Vlagyiszlav Voronyin ukrán repülőszázados lőtte le július 15-én a malajziai repülőgépet. De rosszul tette, mert egy más gépet kellett volna megsemmisítenie. 2 nappal később, július 17-én Voronyint Porosenko ukrán elnök „Bátorságért” érdemrenddel tüntette ki. Voronyin azóta rejtőzködik.

Voronyin a dnyepropetrovszki reptérről szállt fel július 15-én egyszemélyes, rakétával ellátott Szuhoj-25 vadászgéppel. Panaszkodott a diszpécsernek, hogy „nem a megfelelő gépet” lőtte le. Hozzátette, a lelőtt gép „Rossz helyen volt, rossz időben”. Lavrov külügyminiszter kijelentette: Oroszország bűnvádi eljárást indít Voronyin ellen.

(Köszönet az orosz forrásnak a hír továbbításáért.)

(Megjegyzés: az MTI-nek van moszkvai tudósítója. Tekintettel a jó magyar-orosz kapcsolatokra, legalább az adófizetői pénzen fenntartott távirati iroda moszkvai tudósítójának illett volna erről a hírről jelentést készítenie, ha már a kordában tartott nyugati sajtó nem akarja észrevenni a nagyon nagy jelentőségű fordulatot azután, hogy Oroszországot vádolták az utasszállító lelövésével.)

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Flag gondolja (34) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (693) Mozaik (83) Jobbegyenes (2721) Egészség (50) Heti lámpás (281) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Autómánia (61) Történelem (16) Életmód (1) Irodalmi kávéház (531) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Politika (1581) Tv fotel (65) Tereb (146) Mondom a magamét (7244)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>